Ahmoveliki je napisao/la: ↑12 feb 2021, 18:34
Denchi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 18:28
Ahmoveliki je napisao/la: ↑12 feb 2021, 18:26
Mato Jajalo i Vedad Ibisevic mogu u istu recenicu, da je repka isforsirala Matu kao Vedada mozda bi Mato godinama igrao u Fiorentini ili u Interu... svi se mi i dan danas stipamo za obraz zbog Mate, cinjenica je da je doveden u odlicnim igrackim godinama(29/30) kad je mogao birati ekipu i da je poslije nas dirketno otisao u Palermo pa dalje Udine... meni nije jasno da se barnije pitalo covjeka koji moze odigrat vrhunsku godinu, pa nek te Vedad u grupe odvede...
Meni bi Hare derbi poceo, a pocne li Boris svojim izjavama su se popisali sebi u usta i Vinko i Emir... Borisa ocekujem kao startera tek nakon 3/4 kola!
cucete vjerovatno sutra ali Hare izgleda ima ozljedu ice na snimanje tako da upitno je da li ce pocet
Ejebo ga zivot, pa jel ozbiljno?
Hocemo to samo na Borisu ostat
ne zna se jos radit ce snimak, vjerovatno cemo znat u nedelju na Bordo Sedmici novoj, sutra je prenos treninga kako su najavili iz kluba, mozda bude neka medjusobna tekma???

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače