Ako te zanima, pitaj ljude u pp. Forum je javan, pa nema potrebe pisati ovdje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PSPHM
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 19:53Ako te zanima, pitaj ljude u pp. Forum je javan, pa nema potrebe pisati ovdje.

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Idemo na Grbavicu 4-6-0 bez napadača, ko Guardiola.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
To s Haretom kafu pio?Benkara21 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 19:54JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 19:53Ako te zanima, pitaj ljude u pp. Forum je javan, pa nema potrebe pisati ovdje.![]()
PSPHM
- SarajevoForza
- Kontakt:
Dakle, u prvenstvo ulazimo sa jednim napadačem koji do sada ima 5710 minuta (oko 63*90 i prijateljske utakmice su uključene) u čitavoj karijeri (25 godina) i 19 golova + stranac, prelijepo.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad sam vidio Vanju kod Runde u pekari, dobar mi je sendvič pravo napravio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Gotovo je.
ko Pape na izrael

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ajd opet procitajJohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 19:53Ako te zanima, pitaj ljude u pp. Forum je javan, pa nema potrebe pisati ovdje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PeakyBlinders
- Kontakt:
E cuj ponedjeljak, Boze sacuvaj. Jos 1 mart. Kakav samar za sve nas bosance i hercegovce.
ORIGINAL 1987
Pa jbt bolje da smo doveli Amera Bekića kad se već "nudi"... Hocu reći ne volim unositi nemir i neku vrstu pesinizma, jer sam dosta optimista za neke stvari, ali ovo već postaje i za mene malo, da kazem u blazem obliku, neozbiljno od strane Emira Hadzica i lo vec s njim to vodi sve.SarajevoForza je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:02Dakle, u prvenstvo ulazimo sa jednim napadačem koji do sada ima 5710 minuta (oko 63*90 i prijateljske utakmice su uključene) u čitavoj karijeri (25 godina) i 19 golova + stranac, prelijepo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Neka nas je.bu kad smo pristali.PeakyBlinders je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:25E cuj ponedjeljak, Boze sacuvaj. Jos 1 mart. Kakav samar za sve nas bosance i hercegovce.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Toliko smo jaki da mozemo i bez napadaca 

Evo petak dodje,skoro prodje a pojačanje ne dodje...
Pa protiv kineza igrati defanzivno kao Krupa i Mladost na grbavici, odigramo na bod, koji nam je sasvim OK i osvojiš tri.
Ništa lakše.
Ništa lakše.
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:47
Ne treba "kapitalce" ni dovoditi, treba dovesti Lukica, Bradonjica i slicne mlade igrace koji su zeljni dokazivanja a mozes i zaraditi na njima.
U pravu si, tim putem treba ici, ali se ne bih slozio da TSS nije kapitalac (meni jest i vec od Izeta). Razumijem da iz 100(i 75-te godisnjice naseg Kluba) razloga ovo prvenstvo nisu forsirani Akademci. Po zavrsetku ovog prvenstva treba mnogo vecu paznju posvetiti mladim igracima iz cijele BiH.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Eto ispunila se želja forumašima, pisali su bolje igrati bez napadača, nego da Handžić igra. Sada im ni to ne godi, odlučite se već jednom šta želite.Zagor je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:28Pa jbt bolje da smo doveli Amera Bekića kad se već "nudi"... Hocu reći ne volim unositi nemir i neku vrstu pesinizma, jer sam dosta optimista za neke stvari, ali ovo već postaje i za mene malo, da kazem u blazem obliku, neozbiljno od strane Emira Hadzica i lo vec s njim to vodi sve.SarajevoForza je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:02Dakle, u prvenstvo ulazimo sa jednim napadačem koji do sada ima 5710 minuta (oko 63*90 i prijateljske utakmice su uključene) u čitavoj karijeri (25 godina) i 19 golova + stranac, prelijepo.
Ma ovdje je 80% degenerika. Zašto ih shvatati ozbiljno?
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Beli98, muhamedhulk, riki46 i 19 gostiju.