Jel on ili sukalo bio, onaj salihovicev gol protiv turske, kad je rekao “osjetio sam ga postovani gledaoci”OldFashioned je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:45"Golll je"
"Nema golllaa"
Svi možemo da radimo ono što on radi.
Sportski komentatori
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
PSPHM
- LlullSergio
- Kontakt:
Oooo šta pogodi Obrez na kraju, a imao je pofino kikseva i loše je strašno taktizirao.
Svaka čast kako se sjeti Liu Xianga. Ja sam išao na Dominikansku republiku.
- OldFashioned
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 16:16Jel on ili sukalo bio, onaj salihovicev gol protiv turske, kad je rekao “osjetio sam ga postovani gledaoci”OldFashioned je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:45"Golll je"
"Nema golllaa"

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma Velid. Šuko bi se uzbudio da smo mi tako primili golJohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 16:16Jel on ili sukalo bio, onaj salihovicev gol protiv turske, kad je rekao “osjetio sam ga postovani gledaoci”OldFashioned je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:45"Golll je"
"Nema golllaa"

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Suko sa passcardom obilazi sarajevske teretanetm01hzne je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:34Ma Velid. Šuko bi se uzbudio da smo mi tako primili golJohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 16:16Jel on ili sukalo bio, onaj salihovicev gol protiv turske, kad je rekao “osjetio sam ga postovani gledaoci”OldFashioned je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:45
"Golll je"
"Nema golllaa"
Svi možemo da radimo ono što on radi.![]()
PSPHM
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Bitno da se uzbudi na svaki gol Barcelone.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 18:49fino je to Viško objasnioOldFashioned je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:41Ne mogu ja ove dernjave kod naših komentatora na fazon Južno amerikanaca, gooooooool....
Usporedio bih to sa automatskim smijehom publike u pozadini kada je LZN krenuo sa emitovanjem.
Jednostavno nije mi to to.

Inače je loš komentator, ima ih koji su i dobri iako se ne deru kad padne gol. Makar pokažu neke emocije.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja ne znam mnogo komentatora sa više znanja.
Doduše, više mi godi na tenisu nego na nogometu jer zna često davati nepotrebne informacije, (ponese ga, odnosno ostane mu sa tenisa).
Doduše, više mi godi na tenisu nego na nogometu jer zna često davati nepotrebne informacije, (ponese ga, odnosno ostane mu sa tenisa).
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tako je. Nema mu ravnog za tenisOldFashioned je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:27Ja ne znam mnogo komentatora sa više znanja.

-
- Kontakt:
ala ovo moram postaviti, negdje je to na jednom crnogorskom forumu, negdje davno to bilo na nekoj crnogorskoj televiziji, Slavko Radulović je to radio čini mi se
"i sada EXKLUZIVNO SAMO NA MBC TELEVIZIJI PRAVA KOŠARKAŠKA POSLASTICA...AUUUUUUUU... kako je Krtić zakucao..."
evo i link: https://forum.cdm.me/showthread.php?307 ... ELJI/page5
"i sada EXKLUZIVNO SAMO NA MBC TELEVIZIJI PRAVA KOŠARKAŠKA POSLASTICA...AUUUUUUUU... kako je Krtić zakucao..."

evo i link: https://forum.cdm.me/showthread.php?307 ... ELJI/page5
Jaka priča iz kabine

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja sam se odmah sjetio njega, on mi je prva asocijacija na 110M prepone, znao sam da je Kina a i najlogicnije da su ista imena iz KineLlullSergio je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:08Oooo šta pogodi Obrez na kraju, a imao je pofino kikseva i loše je strašno taktizirao.

A sto se tice Obreza i dalje sam poprilicno siguran da je varao kod dosta pitanja
Don't believe the hype.
- LlullSergio
- Kontakt:
A ne znam, neka pitanja koja je masio mogao je varati,a opet neka koja je pogodio teško je mogao u 20 sekundi naći.
A i neću da vjerujem da neko na sportskom kvizu sa svojim kolegama za koji nema nagrade. To je tako pogrešno ono...
A i neću da vjerujem da neko na sportskom kvizu sa svojim kolegama za koji nema nagrade. To je tako pogrešno ono...
Ma ni ja ne vjerujem u te price, a vidio sam na onim komentarima, svaki drugi vara. Ne radi se o nekoj djecurliji vec ozbiljnim ljudima.LlullSergio je napisao/la: ↑13 feb 2021, 13:51A ne znam, neka pitanja koja je masio mogao je varati,a opet neka koja je pogodio teško je mogao u 20 sekundi naći.
Ali kako se samo Vlada unisti sa Raulom. Pa kojih crnih 400 ligaskih golova

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- LlullSergio
- Kontakt:
Još je podatak da je Ronaldo kao najbolji strijelac dao UKUPNO 450 golova poprilično poznat i on to napise hahah.
Evo Darko radi i NHL 
Lik umrtvi i ovako dinamičan sport

Lik umrtvi i ovako dinamičan sport

RIP Serija A na Balkanu, ako je SK sa svojim mrtvim komentatorima otkupi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ima onaj za NBA što je bio, na SK, vodio je i Euroligu, on se nešto pito i glavni bio, glas uzas, atmosfera uzas, zbog njeg sam presto i pratit i NBA i Euroligu. Znači, kad vidim košarkaški teren sjetim se tog komentatora i ne mogu. Sad kad čujem Kemu, Spahu i Bahu, jedva čekam odgledat tekmu. Na SK sve naki filozofi i uberznalci.
Marjan je bio kompatibilan sa NHL, nevjerovatno kako mu sjedi(o) taj sport. Valjda energija koju ima sport poklapa se sa njegovim budalasanjem, i kultura koja stoji iza sporta, uvijek je pronalazio nešto zanimljivo i poučno.
Marjan je bio kompatibilan sa NHL, nevjerovatno kako mu sjedi(o) taj sport. Valjda energija koju ima sport poklapa se sa njegovim budalasanjem, i kultura koja stoji iza sporta, uvijek je pronalazio nešto zanimljivo i poučno.
Kovacicsljivo je napisao/la: ↑15 feb 2021, 00:11Ima onaj za NBA što je bio, na SK, vodio je i Euroligu, on se nešto pito i glavni bio, glas uzas, atmosfera uzas, zbog njeg sam presto i pratit i NBA i Euroligu. Znači, kad vidim košarkaški teren sjetim se tog komentatora i ne mogu. Sad kad čujem Kemu, Spahu i Bahu, jedva čekam odgledat tekmu. Na SK sve naki filozofi i uberznalci.

Ja kosarku na sk gledam vise sa hrvatskim komentatorima, ovamo jedino Radojevica mogu slusati.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.