Slazem se neki previse taj sport dozivljaju osobno.qaa18 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:28Koliki kreten moras biti da prijetis treneru kluba za koji navijas smrcu?
Pa jaro to je samo igra, gdje ti nemas nikakvu materijanu dobit da bi to toliko ljutito dozivljavao.
Na stranu neka satisfakcija u dusi , nazovimo je tako, al u danasnjem fudbalu samo su novci i zarada bitni.
Prijetili Arteti i porodici mu, nije bolest sve sto boli!
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
ARSENAL4ever
Skontaj lige u kojoj najbolji stoper jedne ekipe u po sezone potpise za glavnog konkurenta. Pri tome se ne radi o isteku ugovora 
HNL

HNL
4-IN-A-ROW
- Ozymandias
- Kontakt:
Krezubasi, nemaju gdje drugo istrest frustracije.qaa18 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:28Koliki kreten moras biti da prijetis treneru kluba za koji navijas smrcu?
Pa jaro to je samo igra, gdje ti nemas nikakvu materijanu dobit da bi to toliko ljutito dozivljavao.
Na stranu neka satisfakcija u dusi , nazovimo je tako, al u danasnjem fudbalu samo su novci i zarada bitni.
Prijetili Arteti i porodici mu, nije bolest sve sto boli!
Transfer je bio logican, potpisao je samo da RB dobije nesto para.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Isto da Van Dijk pređe u City sad, nevjerovatno baš koliko su nemoćni naspram Bayerna.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Fakat glupost, i sportski direktor javno objavljuje tek tako. Fakat ne kontam ligu, ponaša se kao breeding ground za Bayern. Mislim jest, al ne mora bas ovako javno priznavati da je samo jedan klub relevantan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Šteta što nije prešo u EPL to je poštenije da pojača npr Liverpul njima treba
Sav kvalitet lige u jednom timu.
Kada bi sastavio ekipu PLa od zadnjih 10 oni bi se borili za titulu u Njemackoj. Drugi bi bili minimalno.
Leno
Semedo - Dunk - Tarkowski - Tierney
Saka - Ward-Prowse - Neves - Zaha
Jimenez - Aubameyang
Patricio - Pope - Bednarek - Gabriel - Lamptey - Dallas - Adama - Saint-Maximin - Neto - Wilson - Ings - Bamford
I jos sam vjerovatno nekoga zaboravio.
Nije bez razloga NBA.
Cijela liga im fakticki ko filijala dodje,mislim svaka cast 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kažem ja od početka trebo je preć u Liverpool i Utd nije ovo fer
Cuj NBA Chelsea primi 7 komada u 2 tekme, fucking Spursi 10 golova u 2 tekme, zatim ih RB izbaci 4-0 , Bayern izbaci lagano Cityevog krvnika (doduse i Citi je redovna musterija). NBA ili ABA 

Nijemci su shvatili da jednostavno ne mogu da konkurisu Englezima sto se tice same snage lige. Tako da pokusavaju da imaju barem jednu ekipu koja moze biti medju kandidatima da uzme ligu prvaka. Ne znam cime uslovljavaju ostale klubove da budu u sluzbi Bauerna, ali vjerovatno da imaju odredjene beneficije.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Lahko vam je s ovima sto nisu osjetili slast osvajanja LP, al manunited i liverpool su vas znali pofino istrest na prikuću.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Ja ne znam kako im moze bit zanimljivo gledat utakmice kad unaprijed znaju da je liga osvojena. Bezveze.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sirBobbyMoore, tutankamon1905 i 12 gostiju.