Mislim ja bi iskreno volio da je folirao pa da sad nastavi turnir zdrav, zbog ovih Fedtarda sto su se obradovali.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da je nešto puklo , on bi odmah izašao sa terena , jedva bi hodao ... Nema tu čekanja da se ohladi , tu je kraj .
Ne uživaju oni dugo. Tačnije od one dvije meč lopte ma Wimblyu. Federer neće više uzeti GS.Felixians4 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:18Fed i njegovi milijuni fanova ima da uživaju ako dosta izvjesno i Rafa i Nole budu zaustavljeni,polu teniski,polu ne(suspenzija,ozljede).
Ozbiljno,kad Fed ispadne onda je to choke,penzija i svasta nesto ali kad je Nolo pred istim onda se tu mora poklopiti milion faktora,zanimljivo bas ...Felixians4 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:18Fed i njegovi milijuni fanova ima da uživaju ako dosta izvjesno i Rafa i Nole budu zaustavljeni,polu teniski,polu ne(suspenzija,ozljede).
Što se publike tiče,oni su doživjeli vrhunac na kyrgios-thiem,zaista bi da su morali tjerati nji hs tog meča nastupio show i vjerojatno incidenti. Nick da je "normalan", ne bi valjao,jel. Ali ajd,nek je takva osobnost,attention whore, al da je makar toliko profi kolko je fognini,a ne također došljački sunarodnjak,bio bi definitivno stalnije u završnicama turnira i bar poenakd u krugu top10,minimum minimuma. thiem-dimitrov,tu po svemu sudeći opet nimalo jednostavan job za dominatorica.
drago mi je da je faa probio barijeru,uzvratio shapu za uso i rano čišćenje,sad ima vrhunsku šansu iako ne bi bila senzacija da opet razočara.
a Novače,jbg,ovo je ono kad ljudi "upisuju" titulu samo tako ko da je **** dim doći i pokoriti grand slam. tako bilo na us open post corona tako i sad. Mnogo je faktora potrebno da se sklopi pa makar bio i najbolji. 2 lijepa match upa od top igrača mu nadolaze(iako možda ne pri ovakvoj podlozi),ukoliko bude u stanju mrvicu bolje od petog seta,moglo bi biti i dovoljno,no da poveže toliko setova nezaliječen i osvoji u nerazrijeđenom turniru,a ostali top fit, jako neizgledan scenarij. Nije doduše ni odigrao nešto specijalno 2. i 3.kolo do te povrede protiv nezgodno raspoloženih amera.
Teško da šta može , sanirati može ali će igrati sa 60-70% snage ... To je dovoljno za Raonića , ali za nešto više ne ...
Koga prelako otpisujem? Ako me sjećanje služi riječ je bila o finalistima USO iz 2014. godine? Evo da baš vidimo šta ima u njima za budućnosti.Felixians4 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:32od mene sigurno takvi izrazi ne izlaze. Mnogo je faktora potrebno da bi OSVOJIO!Dakle, ne vidim kako sam tu rogera nešto oštetio,to vrijedi uopšteno. Vala baš zanimjivo. Teže vam je biti objektivan nego platiti uduplan račun za struju izgleda. Ali evo i najveći znalac uvjerljivo - bodi preolako otpisuje likove(nishikori zadnje recimo),a ovo da je federeru ovo zadnja šansa se priča već 10 godina, ja bih njega držao za opasnim uvijek,pa čovjek je dolazio do SF AO,RG,na Us Openu bi kiksirao tik pred Rafu,baš šteta da se jedino tamo nisu sastali,održao lekciju novaku u londonu u grupi ujesen 19.).
Mada,mislim da nije "legacy tragedy" za noleta da omani i ovaj Grand Slam na svom Aussieju,posebno ne uzme li i rafa i tako poveže svaki po najmanje dvaput te se izdvoji na 21. Mislim da su mu prvi glavni ciljevi ove godine da makar nad jednim od rogera i rafe smanji taj zaostatak od 3 ,prestigne feda po no.1 sedmicama što će biti u ožujku te Olimpijsko zlato.
Nije **** neg se ćuko posrobombaysaphire je napisao/la: ↑12 feb 2021, 19:48Da je nešto puklo , on bi odmah izašao sa terena , jedva bi hodao ... Nema tu čekanja da se ohladi , tu je kraj .
Kod Novaka je vjerovatno napuknuće.
Je li to ti potcijenjuješ Raonića?bombaysaphire je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:48Teško da šta može , sanirati može ali će igrati sa 60-70% snage ... To je dovoljno za Raonića , ali za nešto više ne ...
U 11 mečeva protiv Đokovića ima čak 0 ( slovima nula pobjeda ) . Realno šta ti misliš ?Mancini je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:53Je li to ti potcijenjuješ Raonića?bombaysaphire je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:48Teško da šta može , sanirati može ali će igrati sa 60-70% snage ... To je dovoljno za Raonića , ali za nešto više ne ...
Otkazivanje Wimbledona i "njesra" sa sudijom na US Openu možeš staviti pod qratu sreću , povredu na meču proklizavanjem preko reklame baš i ne ...
Jbt realno zamisli sta bi mi navijaci Rafe trebali reci
Ptice cvrkutale. Zec se.vio vjevericu. Kisa padala, vjetar pirio. Nije se dalo. Ceo svet protiv njega. Srpska posla jel.bombaysaphire je napisao/la: ↑12 feb 2021, 22:51Otkazivanje Wimbledona i "njesra" sa sudijom na US Openu možeš staviti pod qratu sreću , povredu na meču proklizavanjem preko reklame baš i ne ...
baš sam razmišlja o tome dosta puta,rafa je sigurno najviše oštećen u tom smislu (propustio dosta gs,pa recimo finale s wawrinkom i fizički problemi), al ovo što ti navodiš je jbg novak zaslužio na terenu, a kolega lucky je naveo ipak nes(p)retne događaje koji ga koštaju recentno.Goretzka je napisao/la: ↑12 feb 2021, 23:08Jbt realno zamisli sta bi mi navijaci Rafe trebali reciajd Fedeks i Djovak nisu toliko povreda imali ali Rafi su samo povrede izbile bar 5-6 slamova.
A ne racunaju nafaku 2012 na lopticu AO, WB 19 znamo vec kako, onaj RG osvojio Rafa odustao s turnira, pa US da li je 11' ono spasio mec lopte protiv Fedeksa itd itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.