PL prepucavanja
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Čuj onog lika, nemamo mi, ali nemaju ni oni. Bolest. 

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- ElCartel11
- Kontakt:
Admire ih trola ko pravi oni ne kontaju. Iza tog nicka se uopste ne krije navijač Zeljkana ali eto 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
A kao to "bola" bi trebalo biti ismijavanje, sta li? Ono kao mi imamo neispravan naglasak, a vi ispravno pricate jel?Stroj1946 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 13:22https://sportsport.ba/fudbal/dinamo-vel ... vic/390431
Imal na kaseti booolaaaa, da plaaačemooo

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Premotaj kasetu maaaajkeeee tiiiiiiiStroj1946 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 13:22https://sportsport.ba/fudbal/dinamo-vel ... vic/390431
Imal na kaseti booolaaaa, da plaaačemooo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
za sve antigejase, ljude od principa i obraza! a obraz djon

Da je jos to istina, pa ajde... Nego se tjese laznim informacijamaRacioEmocionalan je napisao/la: ↑09 feb 2021, 11:38Čuj onog lika, nemamo mi, ali nemaju ni oni. Bolest.![]()

Zeljo i hakleri

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad ste klub za zajebancije svaki dan imas nesto da se dobro ismijes;Željeznicar Janje u Avioni,Zeljkan Hakiran,Željkan prosi kod SKAKE,Željkan Prosi kod Husica,Željkan doveo modnog Gey Guru,Željkan osvoio 3 ligu JUG,Zeljkan promjenio Himnu u dama iz Londona,Zeljkan uzeo za igraca 50.000 eura Zmaj od Sipova za Bika 51.000 eura,Zeljkan otjerao djecu sa treninga jer su izgubili loptu,Željkan titulu ceka 9 godina,Zeljkan izgubio od Krupe,Zeljkan ako mislis pobjediti ne smijes izgubiti,Zeljkan u novoj opremi domaceg proizvodaca NO1,Zeljkan nikome te nedamo osim X.LI,Zeljkan duzan za Vodu,Zeljkan Baza sa malo poraza,Željkan Pancevo,Banja Luka,Doboj,Zeljkan Slavonski Brod.Zeljkan Beograd,Novi Sad,Željkan Zagreb Ljubljana,Maribor itd itd itd svaki dan imas nesto za šprdanje sa Zeljkanom.BICE ŽELJO OPET ŠAMPION OPET ŠAMPION OPET ŠAMPION.
Ma oni su ti kao turske serije,svaki dan novi dogadjaji...90minut je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:08Kad ste klub za zajebancije svaki dan imas nesto da se dobro ismijes;Željeznicar Janje u Avioni,Zeljkan Hakiran,Željkan prosi kod SKAKE,Željkan Prosi kod Husica,Željkan doveo modnog Gey Guru,Željkan osvoio 3 ligu JUG,Zeljkan promjenio Himnu u dama iz Londona,Zeljkan uzeo za igraca 50.000 eura Zmaj od Sipova za Bika 51.000 eura,Zeljkan otjerao djecu sa treninga jer su izgubili loptu,Željkan titulu ceka 9 godina,Zeljkan izgubio od Krupe,Zeljkan ako mislis pobjediti ne smijes izgubiti,Zeljkan u novoj opremi domaceg proizvodaca NO1,Zeljkan nikome te nedamo osim X.LI,Zeljkan duzan za Vodu,Zeljkan Baza sa malo poraza,Željkan Pancevo,Banja Luka,Doboj,Zeljkan Slavonski Brod.Zeljkan Beograd,Novi Sad,Željkan Zagreb Ljubljana,Maribor itd itd itd svaki dan imas nesto za šprdanje sa Zeljkanom.BICE ŽELJO OPET ŠAMPION OPET ŠAMPION OPET ŠAMPION.
Nemere co'jek nijenu epizodu propustiti...
Da su pametni pa da ove predstave naplaćuju bili bi jedan od bogatijih klubova u Evropi...
Kopirao sam komentar nekog lika s pocetne stranice nasmijalo me. 

- feniksptica
- Kontakt:
Izdrzi ZeljA barem do 1. Marta da se utakmica odigra
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
jesi ti onaj sto mi se javio u pp kad sam lupio da si iz nekog sela pored Gracanice sa pricom kako znas, ko ti je dao ime i prezime?

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- feniksptica
- Kontakt:
Drug omasio si najmanje 1h brze voznje. Htio sam da vidim je l fakat neko daje privatne podatke. Izdrzi Zeljo..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.