0-0
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Evo ukratko o radu saveza i tome gdje smo trenutno. Prije svega da napomenem da se Savezu (Deyi i meni) priključio
defender u velikom povratku,te slobodno možemo reći da smo u punom sastavu. Zavrseno je 4.kolo ocekujemo jos tabelu lige i tabelu kartona te smo sto se tice obaveza saveza prema igracima na 100%. Napomena za one koji su pitali, arhiva je odradjena. Na kraju pohvale za aktivnost,skoro smo na 95% aktivnih igrača. Imamo dva igrača koji su obećali igranje a ipak to ne rade, veceras ih izbacujemo te cemo probat naci njihove zamjene. Sretno svima u nastavku lige
defender u velikom povratku,te slobodno možemo reći da smo u punom sastavu. Zavrseno je 4.kolo ocekujemo jos tabelu lige i tabelu kartona te smo sto se tice obaveza saveza prema igracima na 100%. Napomena za one koji su pitali, arhiva je odradjena. Na kraju pohvale za aktivnost,skoro smo na 95% aktivnih igrača. Imamo dva igrača koji su obećali igranje a ipak to ne rade, veceras ih izbacujemo te cemo probat naci njihove zamjene. Sretno svima u nastavku lige
Max Allegri
Isključenja:
U 5 Kolu SS Lige zbog crvenog kartona slijedeci igraci ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
/
3 Liga
spiska (FK Garaže) -igrač je ujedno odstranjen sa liste igrača i FK Garaže su slobodne da traže novog igrača.
U 5 Kolu SS Lige zbog crvenog kartona slijedeci igraci ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
/
3 Liga
spiska (FK Garaže) -igrač je ujedno odstranjen sa liste igrača i FK Garaže su slobodne da traže novog igrača.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★

Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Svaka cast @defender na arhiviranju, nakon dugo vremena da se arhivira na vrijeme, kao u stara dobra vremena 
Bravo defenderu
Max Allegri
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Postavljeno je 5. kolo, rok je 13.02.2021. godine (Subota) do 12:30 sati. Sretno svima.
Molim sve igrace da ne postavljaju iznad parova tekst "Parovi za domaćine:" ili "Parovi za goste:" jer mi otežavaju arhiviranje. Hvala.
Molim sve igrace da ne postavljaju iznad parova tekst "Parovi za domaćine:" ili "Parovi za goste:" jer mi otežavaju arhiviranje. Hvala.
- __Liedson__
- Kontakt:
Treci put zaredom istim ekipama se daje Juventus 
Reci ce neko da je po sablonu
Momci.. tipovanje
legenda reala je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:
meepo je napisao/la:
amertiger je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:
dirkules je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:
Padovan je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Trebinjac94 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
haris123456789 je napisao/la:
aldin-8 je napisao/la:
killafrommanilla je napisao/la:
Max Allegri
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Neka ne zuri, dobro razmisli...mi smo jedini, u sve tri lige bez ijednog boda
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
I ćorava koka zrno ubode nadam se da je to ovo kolo.Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:38Neka ne zuri, dobro razmisli...mi smo jedini, u sve tri lige bez ijednog boda![]()
Nama je 2 put Juventus, prvi put je bio protiv nas, ma da je vise suvisno sve govorit jer savez ne slusa prijedloge ostalih igraca
FCBAYERN je napisao/la:
deyo je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
killafrommanilla je napisao/la:
- __Liedson__
- Kontakt:
Pa zavisi na kojoj si strani, ako si svako kolo na istoj strani kao klubovi vodecih glava bice ti dobro. Ne mogu a da ne primijetim da su svako kolo na istoj strani Potkovice, Gongashi i Premier, bas velika slucajnost ili neki dobar sablon
Daj nemoj zezati Liedson. Gongashi su prosle sezone ispali iz lige, a Premier i Potkovice su bili direktni suparnici za titulu.__Liedson__ je napisao/la: ↑13 feb 2021, 11:12Pa zavisi na kojoj si strani, ako si svako kolo na istoj strani kao klubovi vodecih glava bice ti dobro. Ne mogu a da ne primijetim da su svako kolo na istoj strani Potkovice, Gongashi i Premier, bas velika slucajnost ili neki dobar sablon![]()
Raspored ove sezone sam ja pravio po Bergerovim tablicama i to po plasmanu od prosle sezone.
Znaci nema sanse da je neko namjerno odredio ko ce biti na kojoj strani i kad.
Parove postavlja Mig i mi ostali u savezu nemamo nista s tim. Ovo kolo sam samo ja uletio da pomognem oko postanja.
Pogledaj i parove ove subote, sta je to po tebi moglo biti ubaceno a nije:
Ako imas ti bolji prijedlog, dugo si tu, daj podijeli sa nama.
Inace nevezano za tebe, moram reci da dosta ljudi ovdje puno pametuje a nista konkretno ne bi predlozili niti uradili.
Cak su se mnogi javljali u savez a ne znaju post urediti, nekoga quotati a da ne spominjem nesto komplikovanije.
Ako im kazes da mora osmisliti sablon za parove koji ce svima odgovarati i za koji ce se moci napisati kratko upustvo, da se zna sta kako, pa onda da svake sedmice zadovolji zelje 90 igraca pa da postavi 15 tema i to stalno pregledava pa onda milion nekih drugih stvari onda je odgovor pa ne bih ja to, nisam tako mislio, svaka cast vama, placa li se to...
Lazem, bilo je nekih prijedloga ali ono povrsno, treba mozda to tako ali ne znam, skontajte vi sta kako pa napravite ili ono treba to bolje, treba nesto promijeniti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.