Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vinko ima kvaliteta, i drži svlačionicu, i zna trenirati ekipu, znam to kad je Borac vodio.
Nije baš Klop, ali tu je u top trenerima za BiH prilike.
Nije baš Klop, ali tu je u top trenerima za BiH prilike.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ti si stari kov navijača neovisno za koga navijaš i od mene imaš respekt.Alipasino je napisao/la: ↑13 feb 2021, 10:30Nebojte se za Zelju ima nas budala koji cemo za Zelju sve ucinit.Znaci sve sto je potrebno.Nisu ni Amar ni Miske ni Ceric Zeljo mi smo Zeljo a ima nas hvala bogu i necemo dozvolit ono cemu se nadate.Kad kazete Gurbeti i Sugavica pogledajte prvo u svoje zvalje.
I ja sam iskren da ti budem često puta čitajući gadosti za moj Velež bivao pomalo uznemiren, ali sam shvatio da je sve ovo furka nekih novih generacija i ne treba ih shvatati za ozbiljno.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Nakon što im je Hadžija pred nosom pokupio Cmiljanića Osijek se okrenuo opciji B pa je doveden Ivan Santini koji je dao samo 51 gol u belgijskoj ligi i samo 27 u francuskoj ligi.
Ne bojimo se ...Alipasino je napisao/la: ↑13 feb 2021, 10:30Nebojte se za Zelju ima nas budala koji cemo za Zelju sve ucinit.Znaci sve sto je potrebno.Nisu ni Amar ni Miske ni Ceric Zeljo mi smo Zeljo a ima nas hvala bogu i necemo dozvolit ono cemu se nadate.Kad kazete Gurbeti i Sugavica pogledajte prvo u svoje zvalje.
Sta se imamo bojati,pa predcjednik vam je najavio sponzora od milion eura...
A eno izjavi SSR da ste duzni 2,5 miliona...
Znaci kad legne ovo od sponzorstva vi cete praktično plivati oko pola miliona maraka.
I sad ko neko razmislja da cete se ugasiti...
Bjezi ba ne zayebaji...
Pa haj da vidimo ali sumnjam, zarobili vas brko i masnicaAlipasino je napisao/la: ↑13 feb 2021, 10:30Nebojte se za Zelju ima nas budala koji cemo za Zelju sve ucinit.Znaci sve sto je potrebno.Nisu ni Amar ni Miske ni Ceric Zeljo mi smo Zeljo a ima nas hvala bogu i necemo dozvolit ono cemu se nadate.Kad kazete Gurbeti i Sugavica pogledajte prvo u svoje zvalje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja ne vjerujem da iko na forumu zeli da se željkan ugasi...
Iskreno ,svi bi bili osteceni, forumasi pogotovu...
Nidje 'vakog cirkusa nema, niti se moze naci i da neko zeli da to prestane...
Ma kakvi...
Iskreno ,svi bi bili osteceni, forumasi pogotovu...
Nidje 'vakog cirkusa nema, niti se moze naci i da neko zeli da to prestane...
Ma kakvi...

Kad naucis volit klub i bez foruma bice ti lakse.Uzivaj ako mozes probaj i svrsit ko zna Zeljo zna napalit.
-
- Kontakt:
Ne svrsavajmo na Osijek, bh. Bayern bi bio u top3, glatko
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Zasto ljudi imaju potrebu porediti nas sa Hrvatskom? Ljudi su svjetlosnu godinu ispred, u svim aspektima.
Pominjanje bilo kojeg HR kluba i bilo kojeg naseg, nema nikakvog smisla.
Pominjanje bilo kojeg HR kluba i bilo kojeg naseg, nema nikakvog smisla.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 13 feb 2021, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
killafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2021, 11:55Ne svrsavajmo na Osijek, bh. Bayern bi bio u top3, glatko
Bas kao sto je i FK Sarajevo svjetlosnu godinu ispred svakog naseg kluba.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Osttribine
- Kontakt:
Rece navijac Veležakillafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2021, 11:55Ne svrsavajmo na Osijek, bh. Bayern bi bio u top3, glatko

E sad zamislite gdje ste vi u toj tvojoj konstataciji, kada ti je FK Sarajevo za 2HNL.
Zamisli ja sad poredim Portugalsku ligu sa HNLom, čisto reda radi. Znači Bošnjo poredi našu ligu, gdje smo u svemu dno dna, sa zemljom koja je je u EU i ima sve beneficije iste. DEBIL to može samo!
-
- Kontakt:
treba li kopirat i postavit postove gdje pojedinci govore kako se bespotrebno svrsava na osijek jer je tu negdje sa sarajevom ili cete sami to naci?
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- Osttribine
- Kontakt:
Naravno da Sarajevo nije rame uz rame sa Osijekom glede situacije u finansijama, dovodjenju igraca plata igraca itd, tamo su bas ozbiljne pare usle, nego te pitam ako smo mi kao jedan od dva najtrofejnija kluba iz BiH za hrvatske "cvajte", gdje onda tvoj Velež spada, vjerovatno neka njihova županijska liga ili 

Kako je moguce da Borac ni jedan jedini gol nije dao na prijateljskim utakmicama
Ja mislim da se covjek zarovi u neku historiju fudbala mislim da bi tesko nasao jos jedan slican podatak.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ja ne usporedih Velez ni s kim, jer znam za realnost, mi smo tek u povojima, gradimo tim, stadion, stabilan i aBd samofinansirajuci klub, i nema potrebe da se i s kim poredim kad vidim da smo na 20% mogucnosti. Tek kad dodjemo do nekog zadovoljavajuceg levela, onda cu bit realan i pravit komparacije.Osttribine je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:31Naravno da Sarajevo nije rame uz rame sa Osijekom glede situacije u finansijama, dovodjenju igraca plata igraca itd, tamo su bas ozbiljne pare usle, nego te pitam ako smo mi kao jedan od dva najtrofejnija kluba iz BiH za hrvatske "cvajte", gdje onda tvoj Velež spada, vjerovatno neka njihova županijska liga ili![]()
Meni je i ovako lijepo, stadion se gradi, nije se stalo, klub u sigurnim rukama i na celu kluba je veliki navijac istog. Buduci projekti u vezi jos par terena, restorana, reorganizacije OP su u opticaju, i od kluba koji se trebao ugasiti u pet godina smo postali bitan faktor nakon dugo vremena. Ne mastamo o Beqirajima, Matavzima, Bezjacima, znamo svoje mogucnosti i opet kazem, nema potrebe da se i s kim poredimo kad se jos usminkavamo.
A kad se stadion napravi, i zavrse neki projekti, i kad se pare preusmjere samo u igracki kadar, tad cemo se gonit'

A sto se @Miljacka tice, ja opet ne vidim osim po plateznoj moci a i to opet neznatno u odnosu na klubove koji takodjer fino placaju(Zrinjski, Borac, TC), po cemu ste to vi svjetlosnu godinu iznad ikoga u ligi? OK, odlicna sezona, i prosla i ova sada, ali opet cu naglasit i komsije su imale 5 titula u 6 godina, pa ne odmaknuse ni cm od ostatka lige. Trenutno ste najjaci u ligi, ali nista specijalno i nesto na cemu bi vam se neko "divio", posebno ne kad zaradite milion a dovedete anonimusa u spic, realno.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa jedini vi pitari nesto i poredite. Tvoji lupaju kako su veci klub od Osijeka a vi ni u svojoj drzavi niste najveci.
Hrvatski drugoligasi su ispred nas po svemu,prvoligase ne treba ni spominjati.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ja sam slusao Luisa Ibaneza i on je na pitanje "gdje bi Sarajevo bilo u Hnl" odgovorio top4.Osttribine je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:31Naravno da Sarajevo nije rame uz rame sa Osijekom glede situacije u finansijama, dovodjenju igraca plata igraca itd, tamo su bas ozbiljne pare usle, nego te pitam ako smo mi kao jedan od dva najtrofejnija kluba iz BiH za hrvatske "cvajte", gdje onda tvoj Velež spada, vjerovatno neka njihova županijska liga ili![]()
Eno bas je neko pisao nez gdje, u Istri mladic 14 tekmi, 0g, 0ass, 500k eura cijena hahahahha.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Zrinjski je imao 4 titule u 5 godina
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....