Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Riziko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Riziko » 13 feb 2021, 10:38

Vinko ima kvaliteta, i drži svlačionicu, i zna trenirati ekipu, znam to kad je Borac vodio.
Nije baš Klop, ali tu je u top trenerima za BiH prilike.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 13 feb 2021, 10:45

Alipasino je napisao/la:
13 feb 2021, 10:30
Nebojte se za Zelju ima nas budala koji cemo za Zelju sve ucinit.Znaci sve sto je potrebno.Nisu ni Amar ni Miske ni Ceric Zeljo mi smo Zeljo a ima nas hvala bogu i necemo dozvolit ono cemu se nadate.Kad kazete Gurbeti i Sugavica pogledajte prvo u svoje zvalje.
Ti si stari kov navijača neovisno za koga navijaš i od mene imaš respekt.

I ja sam iskren da ti budem često puta čitajući gadosti za moj Velež bivao pomalo uznemiren, ali sam shvatio da je sve ovo furka nekih novih generacija i ne treba ih shvatati za ozbiljno.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 13 feb 2021, 11:09

Nakon što im je Hadžija pred nosom pokupio Cmiljanića Osijek se okrenuo opciji B pa je doveden Ivan Santini koji je dao samo 51 gol u belgijskoj ligi i samo 27 u francuskoj ligi.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 feb 2021, 11:18

Alipasino je napisao/la:
Nebojte se za Zelju ima nas budala koji cemo za Zelju sve ucinit.Znaci sve sto je potrebno.Nisu ni Amar ni Miske ni Ceric Zeljo mi smo Zeljo a ima nas hvala bogu i necemo dozvolit ono cemu se nadate.Kad kazete Gurbeti i Sugavica pogledajte prvo u svoje zvalje.
Ne bojimo se ...
Sta se imamo bojati,pa predcjednik vam je najavio sponzora od milion eura...
A eno izjavi SSR da ste duzni 2,5 miliona...
Znaci kad legne ovo od sponzorstva vi cete praktično plivati oko pola miliona maraka.
I sad ko neko razmislja da cete se ugasiti...
Bjezi ba ne zayebaji...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 feb 2021, 11:19

Alipasino je napisao/la:
Pa haj da vidimo ali sumnjam, zarobili vas brko i masnica
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 feb 2021, 11:29

Ja ne vjerujem da iko na forumu zeli da se željkan ugasi...
Iskreno ,svi bi bili osteceni, forumasi pogotovu...
Nidje 'vakog cirkusa nema, niti se moze naci i da neko zeli da to prestane...
Ma kakvi... :cool:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 feb 2021, 11:53

Kad naucis volit klub i bez foruma bice ti lakse.Uzivaj ako mozes probaj i svrsit ko zna Zeljo zna napalit.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 feb 2021, 11:55

Drape je napisao/la:
13 feb 2021, 11:09
Nakon što im je Hadžija pred nosom pokupio Cmiljanića Osijek se okrenuo opciji B pa je doveden Ivan Santini koji je dao samo 51 gol u belgijskoj ligi i samo 27 u francuskoj ligi.
Ne svrsavajmo na Osijek, bh. Bayern bi bio u top3, glatko
al u 2hnl. Svi klubovi tamo pa i yebena Istra je svjetlosnu godinu ispred svakog naseg kluba
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2021, 12:02

Zasto ljudi imaju potrebu porediti nas sa Hrvatskom? Ljudi su svjetlosnu godinu ispred, u svim aspektima.
Pominjanje bilo kojeg HR kluba i bilo kojeg naseg, nema nikakvog smisla.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 13 feb 2021, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 feb 2021, 12:05

killafrommanilla je napisao/la:
13 feb 2021, 11:55
Drape je napisao/la:
al u 2hnl. Svi klubovi tamo pa i yebena Istra je svjetlosnu godinu ispred svakog naseg kluba

Bas kao sto je i FK Sarajevo svjetlosnu godinu ispred svakog naseg kluba. :kafa:
I bas kao sto je Velez svjetlosnu godinu ispred svakog naseg kluba iz federalke.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 13 feb 2021, 12:11

killafrommanilla je napisao/la:
13 feb 2021, 11:55
Drape je napisao/la:
Rece navijac Veleža :D
E sad zamislite gdje ste vi u toj tvojoj konstataciji, kada ti je FK Sarajevo za 2HNL.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 feb 2021, 12:15

Evander je napisao/la:
13 feb 2021, 12:02
Zasto ljudi imaju potrebu porediti nas sa Hrvatskom? Ljudi su svjetlosnu godinu ispred, u svim aspektima.
Zamisli ja sad poredim Portugalsku ligu sa HNLom, čisto reda radi. Znači Bošnjo poredi našu ligu, gdje smo u svemu dno dna, sa zemljom koja je je u EU i ima sve beneficije iste. DEBIL to može samo!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 feb 2021, 12:24

treba li kopirat i postavit postove gdje pojedinci govore kako se bespotrebno svrsava na osijek jer je tu negdje sa sarajevom ili cete sami to naci?

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 13 feb 2021, 12:31

Naravno da Sarajevo nije rame uz rame sa Osijekom glede situacije u finansijama, dovodjenju igraca plata igraca itd, tamo su bas ozbiljne pare usle, nego te pitam ako smo mi kao jedan od dva najtrofejnija kluba iz BiH za hrvatske "cvajte", gdje onda tvoj Velež spada, vjerovatno neka njihova županijska liga ili :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 feb 2021, 12:41

Kako je moguce da Borac ni jedan jedini gol nije dao na prijateljskim utakmicama :shock: Ja mislim da se covjek zarovi u neku historiju fudbala mislim da bi tesko nasao jos jedan slican podatak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 feb 2021, 12:46

Alipasino je napisao/la:
13 feb 2021, 11:53
Kad naucis volit klub i bez foruma bice ti lakse.Uzivaj ako mozes probaj i svrsit ko zna Zeljo zna napalit.
Kako ne zna napaliti, ovi iz Krupe to vazda potenciraju...

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 feb 2021, 13:34

Osttribine je napisao/la:
13 feb 2021, 12:31
Naravno da Sarajevo nije rame uz rame sa Osijekom glede situacije u finansijama, dovodjenju igraca plata igraca itd, tamo su bas ozbiljne pare usle, nego te pitam ako smo mi kao jedan od dva najtrofejnija kluba iz BiH za hrvatske "cvajte", gdje onda tvoj Velež spada, vjerovatno neka njihova županijska liga ili :D
Ja ne usporedih Velez ni s kim, jer znam za realnost, mi smo tek u povojima, gradimo tim, stadion, stabilan i aBd samofinansirajuci klub, i nema potrebe da se i s kim poredim kad vidim da smo na 20% mogucnosti. Tek kad dodjemo do nekog zadovoljavajuceg levela, onda cu bit realan i pravit komparacije.

Meni je i ovako lijepo, stadion se gradi, nije se stalo, klub u sigurnim rukama i na celu kluba je veliki navijac istog. Buduci projekti u vezi jos par terena, restorana, reorganizacije OP su u opticaju, i od kluba koji se trebao ugasiti u pet godina smo postali bitan faktor nakon dugo vremena. Ne mastamo o Beqirajima, Matavzima, Bezjacima, znamo svoje mogucnosti i opet kazem, nema potrebe da se i s kim poredimo kad se jos usminkavamo.

A kad se stadion napravi, i zavrse neki projekti, i kad se pare preusmjere samo u igracki kadar, tad cemo se gonit' :D

A sto se @Miljacka tice, ja opet ne vidim osim po plateznoj moci a i to opet neznatno u odnosu na klubove koji takodjer fino placaju(Zrinjski, Borac, TC), po cemu ste to vi svjetlosnu godinu iznad ikoga u ligi? OK, odlicna sezona, i prosla i ova sada, ali opet cu naglasit i komsije su imale 5 titula u 6 godina, pa ne odmaknuse ni cm od ostatka lige. Trenutno ste najjaci u ligi, ali nista specijalno i nesto na cemu bi vam se neko "divio", posebno ne kad zaradite milion a dovedete anonimusa u spic, realno.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 13 feb 2021, 13:36

Evander je napisao/la:
13 feb 2021, 12:02
Pa jedini vi pitari nesto i poredite. Tvoji lupaju kako su veci klub od Osijeka a vi ni u svojoj drzavi niste najveci. 😂
Hrvatski drugoligasi su ispred nas po svemu,prvoligase ne treba ni spominjati.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 13 feb 2021, 13:40

Osttribine je napisao/la:
13 feb 2021, 12:31
Ja sam slusao Luisa Ibaneza i on je na pitanje "gdje bi Sarajevo bilo u Hnl" odgovorio top4.

Eno bas je neko pisao nez gdje, u Istri mladic 14 tekmi, 0g, 0ass, 500k eura cijena hahahahha.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 13 feb 2021, 13:42

Zrinjski je imao 4 titule u 5 godina
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, CAZIN i 18 gostiju.