Možemo mi imat i 17 stranaca al 5 ih možemo u protokol ubaciti tj 5 ih može konkurisat za utakmicu, ostali će gledat utakmicu sa tribina ili preko TV-a.
Trenutno ih je 6, što je okej jer uvijek će neko il imat kartone ili povredicu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Možemo mi imat i 17 stranaca al 5 ih možemo u protokol ubaciti tj 5 ih može konkurisat za utakmicu, ostali će gledat utakmicu sa tribina ili preko TV-a.
A sve kvalitetniji od kvalitetnijeghordasDoboj je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:36Imamo 6 stranaca trenutno, a među 18 moze biti max 5.
E ovo mi je najgore od svih odlazaka, dolazaka, produženja i svega ostalog. Samo da pocne da pricamo o igrama ubi ovo vise.
Pa likovi uopste nisu ista pozicija, cak ni jedan od te trojice ne igra istu poziciju hahahemir79 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:39Jajalo je najveca olupina koju sam ikada vidio na fudbalskim terenima. Najveci krivac sto sa reprezentacijom nismo otisli na prvenstvo. Yebo li ga Meša u prkno, a on Mešu.
Za njeg je Rahmanovic doktor fudbala, a kamo li Tino.
To što je neko ostvario bolje transfere, ne znaci da je i bolji fudbaler, nego ovisi od mnogo faktora.
Razlika sto je momak igrao, zadnje tri sezone je bio odlican ako cemo gledat statistiku. To je prvi preduslov da neko bude dobar kod nas, svi koji su dosli a igrali su redovno u svojim klubovima veoma brzo su se uklopili.ajdohordas je napisao/la: ↑13 feb 2021, 11:48Po CV-u nije nesto. Kad pogledas Zemun, Sutjeska, Bokelj sve klubovi koji su dva koplja ispod nas sigurno, cesto i drugoligasi.
Plus stranac, plus 29 godina.
Eto nek vam on valja a ne valja vam momak od 24 godine koji je bio primjecen od strane klubova iz puno jacih liga od nase.
Kakva kontradiktornost forumskih strucnjaka.
Po cemu je ovaj bolji od Krstea i Jukica ili cak od Salcina na krilu kojeg bi mozda trebalo probat pa vidjet na cemu smo.
Nego ste se us.rali da nece niko vise doci pa daj sta das, a za napadaca se cekao Ibrahimovic pa onda daj Borisa popljuj odmah bez minute takmicarske.
emir79 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:39Jajalo je najveca olupina koju sam ikada vidio na fudbalskim terenima. Najveci krivac sto sa reprezentacijom nismo otisli na prvenstvo. Yebo li ga Meša u prkno, a on Mešu.
To što je neko ostvario bolje transfere, ne znaci da je i bolji fudbaler, nego ovisi od mnogo faktora.
emir79 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:39Jajalo je najveca olupina koju sam ikada vidio na fudbalskim terenima. Najveci krivac sto sa reprezentacijom nismo otisli na prvenstvo. Yebo li ga Meša u prkno, a on Mešu.
Hajdeee je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:43emir79 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:39Jajalo je najveca olupina koju sam ikada vidio na fudbalskim terenima. Najveci krivac sto sa reprezentacijom nismo otisli na prvenstvo. Yebo li ga Meša u prkno, a on Mešu.
To što je neko ostvario bolje transfere, ne znaci da je i bolji fudbaler, nego ovisi od mnogo faktora.![]()
Čuvao se, ipak je bila posudba u pitanju.
Jasam li ja napisao da su iste pozicije? Jednostavno qrac od igraca.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:41Pa likovi uopste nisu ista pozicija, cak ni jedan od te trojice ne igra istu poziciju hahahemir79 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:39Jajalo je najveca olupina koju sam ikada vidio na fudbalskim terenima. Najveci krivac sto sa reprezentacijom nismo otisli na prvenstvo. Yebo li ga Meša u prkno, a on Mešu.
samo o tom pricam, Jajalo je igrao u boljim i jacim ligama, ali ruku na srce na terenu bar dosad kod nas vise je pokazao Tino opetskoroalen je napisao/la: ↑13 feb 2021, 11:42@holyman @denchi a dobro, to je sve u pet deka. Sušić jest "jače" ime radi te veze sa Safetom, pa je dosta kontroverzi bilo oko njega u reprezentaciji, odlaska na Mundijal... U Bosni, medijski zvučnije ime. Al bolju karijeru je, realno, imao Jajalo (i prije nas). Samo što se za Jajala nije puno čulo ko ne prati Bundesligu itd, a za Sušića je te 2013-14. čula cjelokupna sportska javnost u BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.