Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zato ja imam Bojana 

Ma ubi me ovo. Padnes glupo, pooravis se i padnes 5 minuta nakon pocetka meca.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ma smiješno brate, nakukam KAT-a nekako i ostane mi ovaj bolid, na nekom pikselastom strimu gledam bijelac šiba trojku, kad ono Ingles 

standardica
Ali zato strashni Joxara trpa večeras, **** kosti dedine
Za vise dojava zapratite moj YouTube kanal.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Zašto su tekme odgođene?
⚽FK Garaže⚽
- egocentrik
- Kontakt:
Reims - Lens 2 2,65
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- egocentrik
- Kontakt:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- Shategabri
- Kontakt:
Zgaze Valensiju, njih gazi u sred Madrida nekakav Tenerife. **** ovo.
Koševo Zapad
Ovaj Torino je fakat udruzenje debila
Ma dobit ce. U 3/4 dobijaju 5 razlike i u 4/4 dovrsavaju posao.Shategabri je napisao/la: ↑13 feb 2021, 16:40Zgaze Valensiju, njih gazi u sred Madrida nekakav Tenerife. **** ovo.
- Shategabri
- Kontakt:
Malo se dozvaše, ali kako me neki dan Oldenburg na uslovu otrese sa nekakvim Giessenom na 1,05 ne vjerujem nikom.Goretzka je napisao/la: ↑13 feb 2021, 16:50Ma dobit ce. U 3/4 dobijaju 5 razlike i u 4/4 dovrsavaju posao.Shategabri je napisao/la: ↑13 feb 2021, 16:40Zgaze Valensiju, njih gazi u sred Madrida nekakav Tenerife. **** ovo.![]()
Koševo Zapad
- OldFashioned
- Kontakt:
Bravo Monza, raspali se daBogda zajedno sa Berlusconijem.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma kosarka je najgori sport za prognozu, cudno zvuci al prije ces skinuti vecu kvotu nego manju.Shategabri je napisao/la: ↑13 feb 2021, 16:53Malo se dozvaše, ali kako me neki dan Oldenburg na uslovu otrese sa nekakvim Giessenom na 1,05 ne vjerujem nikom.Goretzka je napisao/la: ↑13 feb 2021, 16:50Ma dobit ce. U 3/4 dobijaju 5 razlike i u 4/4 dovrsavaju posao.Shategabri je napisao/la: ↑13 feb 2021, 16:40Zgaze Valensiju, njih gazi u sred Madrida nekakav Tenerife. **** ovo.![]()
-
- Kontakt:
**** Leverkusen
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ja sam sinoć skinuo hladno Portland i Milvoki po 1,85, skidam i Euroligu, al domaća evropska prvenstva, tu sam tanak.Goretzka je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:11Ma kosarka je najgori sport za prognozu, cudno zvuci al prije ces skinuti vecu kvotu nego manju.Shategabri je napisao/la: ↑13 feb 2021, 16:53Malo se dozvaše, ali kako me neki dan Oldenburg na uslovu otrese sa nekakvim Giessenom na 1,05 ne vjerujem nikom.![]()
Kontam igraju ipak u Madridu, a vidim i redovno deru ove Tenerife, al danas ovo loše izgleda i dabogda da se izvuku.
Koševo Zapad
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Pazi ti Leverkusena 2-0 do 90te i u minuti dva gola primise.Majku vam vašu nesposobnu
Prava slika subote... dosta za danas.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:25Pazi ti Leverkusena 2-0 do 90te i u minuti dva gola primise.Majku vam vašu nesposobnu
Kosarka ne ide vise na moj tiket, otpisao sam je definitivno poslije Sacramenta sinoc. Kao i LaLiga2 sta god odigram pad.Shategabri je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:21Ma ja sam sinoć skinuo hladno Portland i Milvoki po 1,85, skidam i Euroligu, al domaća evropska prvenstva, tu sam tanak.Goretzka je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:11Ma kosarka je najgori sport za prognozu, cudno zvuci al prije ces skinuti vecu kvotu nego manju.Shategabri je napisao/la: ↑13 feb 2021, 16:53
Malo se dozvaše, ali kako me neki dan Oldenburg na uslovu otrese sa nekakvim Giessenom na 1,05 ne vjerujem nikom.![]()
Kontam igraju ipak u Madridu, a vidim i redovno deru ove Tenerife, al danas ovo loše izgleda i dabogda da se izvuku.
Eto Reala okrenu ih rekoh ti ja to mora El Clasico u finalu bit

Danas se odlucim nalupat tiket 3+, odigram Atletica, Dortmund, Lever, Liverpool sve prodje lagano. Atletico 0-0 poluvrijeme i 3 gola u nastavku. Cekam sad jos 2 utakmice. Pogadjas koje su
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.