FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iskreno se nadam da Kosorić neće poceti od prve na derbiju.Volim ga i poštujem ali definitivno nije najbolja opcija za prvu postavu.Ikić-Miletić,Ikić-Čeliković.Ne kažem da nije za Želju, svojim iskustvom zaslužuje da bude u klubu ali ne da bude prva opcija.
I zaboravio sam na meni bas solidnog Vrhovca na ovim pripremama
I zaboravio sam na meni bas solidnog Vrhovca na ovim pripremama
Izgleda da se nagovještava sastav za derbi. Pitanje samo bojo ili celikovic i da li u vrhu napada zec ili juricic...
Gledaj sastava sunce ti zareno
Jos samo da je stavio Bekrica umjesto Celikovica i da citav vezni red i napad budu dizelasi 

A ko nam je to benzinac u ekipi moj brko
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Jako brza i okretna ekipa haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ima protiv Širokog generalka.Zavisi samo gdje ako bude dobro vrijeme na Grbavici ce biti.
-
- Kontakt:
Ma mi trebamo trenirati na Grbavici do nastavka, svaki dan. Mi k'o gosti na svom terenu.
Željezničar za život cijeli!
Vidi sastava kojeg je izveo. Muftic na golu, golman koji se ne pomjera sa linije, dva spora stopera, dva spora defanzivna beka, u vezi Celikovic i spori Alispahic. Spora krila Subasic i Veselinovic. I u napadu Stilic i Juricic. Jednog jedinog u prvih 11 nema a da bar malkice ima brzine..
Ima li prenos gdje?
-
- Kontakt:
Pa ko je brz u ekipi?
Mustafa i Ante. Jedan ide grlom u jagode a drugi ne zna đe udara.
Mustafa i Ante. Jedan ide grlom u jagode a drugi ne zna đe udara.
Željezničar za život cijeli!
Ma znam brate sta govoris i slazem se s tobom, ali ko je u rosteru brzi od navedenih? Nema ga, nazalost.Brkooo je napisao/la: ↑13 feb 2021, 14:37Vidi sastava kojeg je izveo. Muftic na golu, golman koji se ne pomjera sa linije, dva spora stopera, dva spora defanzivna beka, u vezi Celikovic i spori Alispahic. Spora krila Subasic i Veselinovic. I u napadu Stilic i Juricic. Jednog jedinog u prvih 11 nema a da bar malkice ima brzine..
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Fora je sto mi u ekipi i nemamo zapravo brzeg igraca ,niti jednog ,porazavajuce posebno kad uzmes u obzir da imamo onako brz teren..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kako ostali klubovi, veliki broj njih organizuju za svoje navijace prenos nebitno jel prijateljska ili ne. Klub koji je najveci i najtrofejniji u BiH ne moze prenos obezbjediti..
- MocMahale444
Sta drugo reci osim sramota.frkt je napisao/la: ↑13 feb 2021, 14:48Kako ostali klubovi, veliki broj njih organizuju za svoje navijace prenos nebitno jel prijateljska ili ne. Klub koji je najveci i najtrofejniji u BiH ne moze prenos obezbjediti..
Boli njih taki za Zeljom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma jadno je druze vjeruj mi, obraza nemaju nikako. Dobra stara 2012/13 tad nisu mogli radit sta hoce. Navijaca na svakom koraku. Danas umjesto da se udruze svi i da kazu sta zele od kluba, i to je propalo...MocMahale444 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 14:49Sta drugo reci osim sramota.
Boli njih taki za Zeljom.
Da se ne lazemo, nije da nemamo brzih igraca nego cemo te sto su brzi vratiti u juniore a Mujica poslati opet na neku posudbu nakon ovih priprema a nastaviti da na krila guramo Veselinovica, Mujezinovica, Subasica itd.