tako je djulovicuemir79 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 12:39Jajalo je najveca olupina koju sam ikada vidio na fudbalskim terenima. Najveci krivac sto sa reprezentacijom nismo otisli na prvenstvo. Yebo li ga Meša u prkno, a on Mešu.
Za njeg je Rahmanovic doktor fudbala, a kamo li Tino.
To što je neko ostvario bolje transfere, ne znaci da je i bolji fudbaler, nego ovisi od mnogo faktora.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Adukor, Fanimo, Pejovic, Oremus, Cmiljanic, Velkoski = bez bh pasosa, pratite klub a mijesate igrace sa i bez bh pasosa bzs
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja hoću da mi Klub privatnom porukom pošalje koji su to igrači s stranim pasošem. Ako ne budu, ja ću se naljutiti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Meni apsulutno susic nije neko pojacanje veoma mala minutaza a sigurno za pare koje dajemo njemu mogli smo imat 2 igraca tipa nemanje.. vidim ovde neki nesto uzdizu SUSICA kao on je madzionicar neki, covjek u 25 utakmica posle korene nema tri utakmice da je odigrao cjele. To sto je on donio prevagu protiv radnika je sve sto je uradio.. Handzic je to isto uradio 2-3x serbedzic jednom i td.. fanimo sa pola priprema iz mladisti iz kaknja je pridonio 70x vise od susica, kao i PEJOVIC
Susic ako bude igrao sledecih godinu dana kao i dosad definitivno pare bacene u vodu..
Jajalo je odigrao vise utakmica za 6 mjeseci nego susic za 12. Al daleko da je JAJALO pravio poteze ko said prvi put..
BENKO AHMET DELAC CIMIROT TATAR DULJEVIC RAHMANOVIC FANIMO MUJAGIC MILICEVIC LAZIC JAJALO said H prvi put
To su igraci koji su pokazali nesto i donijeli kvalitet u zadnjih 10 godina
Susic ako bude igrao sledecih godinu dana kao i dosad definitivno pare bacene u vodu..
Jajalo je odigrao vise utakmica za 6 mjeseci nego susic za 12. Al daleko da je JAJALO pravio poteze ko said prvi put..
BENKO AHMET DELAC CIMIROT TATAR DULJEVIC RAHMANOVIC FANIMO MUJAGIC MILICEVIC LAZIC JAJALO said H prvi put
To su igraci koji su pokazali nesto i donijeli kvalitet u zadnjih 10 godina
Niko nije naglo donio kvalitet kao Benko, Ahmetović i Komazec. Ti ljudi su doslovno od prve minute počeli silovat protivnike, nisi ih morao čekat ni sekunde.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne treba se lagati, Tino je imao momenata al definitivno jos nije opravdao dovodjenje. Sigurno najbolji nas igrac samo da ga puste ove hronicne povrede. Kad bi uvezao ovu polusezonu bez povrede mislim da bi se ljudi sjebali sta taj igrac moze uraditi, ali do sad ima utakmicu sa Celticom i onu sa Radnikom da je donio neku prevagu.
Btw sretan rodjendan Tino
Btw sretan rodjendan Tino

Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 13 feb 2021, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Moze li mi neko u pp napisati sta je bilo sa Handzetom, vidim dosta vas je pisalo ovdje nesto a nisam stigao procitat sve
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Podvalili mu pokvarene kolace dušmani....hordasDoboj je napisao/la: ↑13 feb 2021, 14:51Moze li mi neko u pp napisati sta je bilo sa Handzetom, vidim dosta vas je pisalo ovdje nesto a nisam stigao procitat sve
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zakačio se s Adilovićem, zato nije ni igrao zadnju tekmu. Nema potrebe ništa kriti, tako je, kako je.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 feb 2021, 14:51Moze li mi neko u pp napisati sta je bilo sa Handzetom, vidim dosta vas je pisalo ovdje nesto a nisam stigao procitat sve
:zip:AlfredNobel je napisao/la: ↑13 feb 2021, 14:24Ja hoću da mi Klub privatnom porukom pošalje koji su to igrači s stranim pasošem. Ako ne budu, ja ću se naljutiti.
- hordasDoboj
- Kontakt:
A ja egomanijaka, tacno bi mi Dervisagic istrcao kao spic na Grb..
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Evo jedan sto kraći osvrt na igrački kadar.
Dzafic out, Kanuric zamjena. Lijevo Pidro Salcin ok. Desno Mirko i dva back upa ok. Stoperi, fali jedan dobar kojeg bi trebalo potpisati, slabe zamjene, Milicevic ugovorom upitan, Dupe solidan. Zadnji vezni par ok, uključujući Adukora kao zamjenu. Ofanzivni vezni Tino, Zizu, zadovoljavajuce. Krila, Fanimo, ovi ostali onako. Krilo dobro pod hitno treba. Napad, solidni back up-ovi, prvog napadača nemamo, goruća pozicija.
Dakle kvalitetni stoper, krilo i napadač, da bude sve tip top, uz produženje ugovora Miliju i sličnim.
Ali nažalost budzet je srezan, teško da će ista biti od ovoga.
Dzafic out, Kanuric zamjena. Lijevo Pidro Salcin ok. Desno Mirko i dva back upa ok. Stoperi, fali jedan dobar kojeg bi trebalo potpisati, slabe zamjene, Milicevic ugovorom upitan, Dupe solidan. Zadnji vezni par ok, uključujući Adukora kao zamjenu. Ofanzivni vezni Tino, Zizu, zadovoljavajuce. Krila, Fanimo, ovi ostali onako. Krilo dobro pod hitno treba. Napad, solidni back up-ovi, prvog napadača nemamo, goruća pozicija.
Dakle kvalitetni stoper, krilo i napadač, da bude sve tip top, uz produženje ugovora Miliju i sličnim.
Ali nažalost budzet je srezan, teško da će ista biti od ovoga.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Imam osjecaj opet da ce Zeljo tempirat formu za pocetak prvenstva a da cemo mi kasnije hvatati. Evo igraju trecu prijateljsku u 3 dana, mislim da su tako i na ljeto igrali bruku prijayeljskih pa su na pocetku bili bas dobri. Dok smo se mi zahuktavali i tek dosegli optimalnu formu sredinom septembra.
Ovo je neko laičko misljenje da odigrane utakmice imaju najvise veze sa tim tempiranjem forme, al mozda smo i mi trebali tempirat za pocetak ovog proljetnog dijela jer prvih 7-8 kola ce bit na nož.
Ovo je neko laičko misljenje da odigrane utakmice imaju najvise veze sa tim tempiranjem forme, al mozda smo i mi trebali tempirat za pocetak ovog proljetnog dijela jer prvih 7-8 kola ce bit na nož.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne vidim baš smisao igranja po uslovima u kojima bi se negdje prekidale utakmice.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 feb 2021, 15:17Imam osjecaj opet da ce Zeljo tempirat formu za pocetak prvenstva a da cemo mi kasnije hvatati. Evo igraju trecu prijateljsku u 3 dana, mislim da su tako i na ljeto igrali bruku prijayeljskih pa su na pocetku bili bas dobri. Dok smo se mi zahuktavali i tek dosegli optimalnu formu sredinom septembra.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
"Optimist tvrdi da živimo u najljepšem od svih svjetova. Pesimist se pribojava da je to na žalost istina."
Dajte malo osmijeha u ove dane pred oluju. Koji vam je k i vi i vas pesimizam, pun mi vas je k...
Jeste li zaboravili da bjezimo 9 bodova i da smo prva ekipa u historiji koja je zavrsila polusezonu bez poraza haaaaloooooo....pitaariiiii cujeteee li
Dajte malo osmijeha u ove dane pred oluju. Koji vam je k i vi i vas pesimizam, pun mi vas je k...
Jeste li zaboravili da bjezimo 9 bodova i da smo prva ekipa u historiji koja je zavrsila polusezonu bez poraza haaaaloooooo....pitaariiiii cujeteee li
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Bio je na klupi, i nije kaznjen dakle netacnoAlfredNobel je napisao/la: ↑13 feb 2021, 15:03Zakačio se s Adilovićem, zato nije ni igrao zadnju tekmu. Nema potrebe ništa kriti, tako je, kako je.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 feb 2021, 14:51Moze li mi neko u pp napisati sta je bilo sa Handzetom, vidim dosta vas je pisalo ovdje nesto a nisam stigao procitat sve
Ozlijedjen
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moja greška. Nije razlog sukob s Adijem, već nešto drugo. Nije povreda..Denchi je napisao/la: ↑13 feb 2021, 15:44Bio je na klupi, i nije kaznjen dakle netacnoAlfredNobel je napisao/la: ↑13 feb 2021, 15:03Zakačio se s Adilovićem, zato nije ni igrao zadnju tekmu. Nema potrebe ništa kriti, tako je, kako je.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 feb 2021, 14:51Moze li mi neko u pp napisati sta je bilo sa Handzetom, vidim dosta vas je pisalo ovdje nesto a nisam stigao procitat sve
Ozlijedjen
Pisao sam prije par dana upravo to, jer sledecih 6-7 utakmica zanas ce bit kljucne jer tu ce se prvenstvo odlucit jer posle 26 kola dolaze dosta lakse utakmice. Ako uzmemo u obzir da smo ostali bez 2 najbolja igraca i da nismo imali adekvatnu zamjenu u Handzicu za Ahmeta. Ti je matematicki 30% ekipe ako se uzme da su nam to bili apsulutno najbolji igraci onda to ide na 50% ekipe. Mislim da smo trebali odigrat bar jos 2 utakmice po povratku u SARAJEVO iz Umaga.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 feb 2021, 15:17Imam osjecaj opet da ce Zeljo tempirat formu za pocetak prvenstva a da cemo mi kasnije hvatati. Evo igraju trecu prijateljsku u 3 dana, mislim da su tako i na ljeto igrali bruku prijayeljskih pa su na pocetku bili bas dobri. Dok smo se mi zahuktavali i tek dosegli optimalnu formu sredinom septembra.
Ako pogledas
Nomad Krupu mladost velez brest bila je blijeda igra a sad cemo imat mnogo tezi raspored i mnogo losije terene
Mislim da je Amar uradio pametno sto je odlucio da kroz utakmice priprema ekipu. Mozda nije bas trebao ovoliki broj al ako se uzme cinjenica da su slabije ekipe onda i to je ok
-
- Kontakt:
Sta je s Handzicem povreda, sukob ili nesto trece ili još jedna izmišljotina insajdera ??
Trenutno korisnika/ca: boki86, mnon46, nedimmmm1337 i 58 gostiju.