SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:21
U utorak sam zadnji put editovao, sutra cu opet kad se zavrse i ostali mecevi![]()
Hvala jos jednom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:21
U utorak sam zadnji put editovao, sutra cu opet kad se zavrse i ostali mecevi![]()
Covjek se zove Haris i jedino sto ima jeste bol u koljenu od Levskog....
Samozdravlje je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:27SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:21
Hvala jos jednom![]()
Moja web tv 26 KM 3 mjeseca je najisplativije, ima i arene i onaj kanal za nasu ligu.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:48Nece biti bronze paketa Arena Cloud. Tako da ostaju samo silver i gold. Sto znaci da najmanje 18 KM vam treba da gledate Arenu i bh premijer ligu. Svaka cast Telekomu Srbije, ujedno i m:telu, lijepo grabe pare.
Ima li neki link na sajtu njihovom za to i da li bi mogao na EON smart box nekako to namjestit.SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:51Moja web tv 26 KM 3 mjeseca je najisplativije, ima i arene i onaj kanal za nasu ligu.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:48Nece biti bronze paketa Arena Cloud. Tako da ostaju samo silver i gold. Sto znaci da najmanje 18 KM vam treba da gledate Arenu i bh premijer ligu. Svaka cast Telekomu Srbije, ujedno i m:telu, lijepo grabe pare.
Treba ti prvo account na mojbhtelecom, a kupovina se vrsi na https://moj.bhtelecom.ba/web/guest/kupovina-moja-web-tvNisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:52Ima li neki link na sajtu njihovom za to i da li bi mogao na EON smart box nekako to namjestit.SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:51Moja web tv 26 KM 3 mjeseca je najisplativije, ima i arene i onaj kanal za nasu ligu.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:48Nece biti bronze paketa Arena Cloud. Tako da ostaju samo silver i gold. Sto znaci da najmanje 18 KM vam treba da gledate Arenu i bh premijer ligu. Svaka cast Telekomu Srbije, ujedno i m:telu, lijepo grabe pare.
Evo vidio sam da ima aplikacija na Smart boxu, a i ovo sam vidio na https://www.bhtelecom.ba/aplikacije/#mojawebtv_prepaidSarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:00Treba ti prvo account na mojbhtelecom, a kupovina se vrsi na https://moj.bhtelecom.ba/web/guest/kupovina-moja-web-tvNisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:52Ima li neki link na sajtu njihovom za to i da li bi mogao na EON smart box nekako to namjestit.SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:51
Moja web tv 26 KM 3 mjeseca je najisplativije, ima i arene i onaj kanal za nasu ligu.
Ima na eon boxu app moja web tv i tu bi trebalo da radi kada se ulogujes sa tim accountom, ali ne znam koliko je stabilna aplikacija nisam nikada koristio.
Po meni je to najbolja opcija samo moram otkazati ove dodatne pakete na telemachu i ista ce mi cijena na kraju biti.SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:51Moja web tv 26 KM 3 mjeseca je najisplativije, ima i arene i onaj kanal za nasu ligu.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:48Nece biti bronze paketa Arena Cloud. Tako da ostaju samo silver i gold. Sto znaci da najmanje 18 KM vam treba da gledate Arenu i bh premijer ligu. Svaka cast Telekomu Srbije, ujedno i m:telu, lijepo grabe pare.
registracija završena, još ću tamo krajem februara kupiti i problem za ovu polusezonu riješen. Traje od kraja februara do kraja majaSarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:00Treba ti prvo account na mojbhtelecom, a kupovina se vrsi na https://moj.bhtelecom.ba/web/guest/kupovina-moja-web-tvNisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:52Ima li neki link na sajtu njihovom za to i da li bi mogao na EON smart box nekako to namjestit.SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:51
Moja web tv 26 KM 3 mjeseca je najisplativije, ima i arene i onaj kanal za nasu ligu.
Ima na eon boxu app moja web tv i tu bi trebalo da radi kada se ulogujes sa tim accountom, ali ne znam koliko je stabilna aplikacija nisam nikada koristio.
nazalost nije samo klub nego i navijaci, ove sezone na redu handžić, dupovca do nedavno prozivali losom opcijom za klupu a covjek odlicno odigrao sva ocekivanja premašio...Denchi je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:29Covjek se zove Haris i jedino sto ima jeste bol u koljenu od Levskog....
Nije veci od kluba pa da ga ne smiju kazniti on je djete kluba a na njima se klub nikad nije libio strogocu trenirat, takodje da mu ne daju trenirati je isto povreda prava i sa tim se ne igraju od Adukora, dakle vrlo je jasno, samo napacene osobe koje su mu psovale sve zivo i mrtvo i koji ga mrze mogu smisljat kao nesto se desilo....i onda kao pucaju smajlije i nekakve djecije pizdarije....
Ja sam do sad karticom placao 2 KM po mecu, sve bez problema, a ovo je na isti fazonNisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:02Evo vidio sam da ima aplikacija na Smart boxu, a i ovo sam vidio na https://www.bhtelecom.ba/aplikacije/#mojawebtv_prepaidSarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:00Treba ti prvo account na mojbhtelecom, a kupovina se vrsi na https://moj.bhtelecom.ba/web/guest/kupovina-moja-web-tvNisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:52
Ima li neki link na sajtu njihovom za to i da li bi mogao na EON smart box nekako to namjestit.
Placanje ide preko PayPala, kartice jel?
Ima li neko iskustva sa ovim?
Ja kupio ovo prosle sezone prije nego sto ce prekinuti ligu, na kraju me samo gostovanje u Banja Luci doslo 26 KMFoSte95 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:05registracija završena, još ću tamo krajem februara kupiti i problem za ovu polusezonu riješen. Traje od kraja februara do kraja majaSarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:00Treba ti prvo account na mojbhtelecom, a kupovina se vrsi na https://moj.bhtelecom.ba/web/guest/kupovina-moja-web-tvNisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:52
Ima li neki link na sajtu njihovom za to i da li bi mogao na EON smart box nekako to namjestit.
Ima na eon boxu app moja web tv i tu bi trebalo da radi kada se ulogujes sa tim accountom, ali ne znam koliko je stabilna aplikacija nisam nikada koristio.![]()
Iz Telekoma su mi rekli da ne moze preko boxova nikakvihNisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:52Ima li neki link na sajtu njihovom za to i da li bi mogao na EON smart box nekako to namjestit.SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:51Moja web tv 26 KM 3 mjeseca je najisplativije, ima i arene i onaj kanal za nasu ligu.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:48Nece biti bronze paketa Arena Cloud. Tako da ostaju samo silver i gold. Sto znaci da najmanje 18 KM vam treba da gledate Arenu i bh premijer ligu. Svaka cast Telekomu Srbije, ujedno i m:telu, lijepo grabe pare.
Trebamo i mi do pocetka bar 3 prijateljske, da se uigramo. Uvijek se govorilo, jedno je trening, a jedno je utakmica. Ja mislim da Velez nema protivnika za generalku, tako bi bilo lijepo s njima tu utakmicu odigrati, plus jos odigrati dvije prijateljske po mogucnosti protiv premijerligasa.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 feb 2021, 15:17Imam osjecaj opet da ce Zeljo tempirat formu za pocetak prvenstva a da cemo mi kasnije hvatati. Evo igraju trecu prijateljsku u 3 dana, mislim da su tako i na ljeto igrali bruku prijayeljskih pa su na pocetku bili bas dobri. Dok smo se mi zahuktavali i tek dosegli optimalnu formu sredinom septembra.
Ovo je neko laičko misljenje da odigrane utakmice imaju najvise veze sa tim tempiranjem forme, al mozda smo i mi trebali tempirat za pocetak ovog proljetnog dijela jer prvih 7-8 kola ce bit na nož.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.