OldFashioned je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:55Rose je s onim Bullsima imao uvjerljivo najbolji rekord istoka, mislim i lige.
Preporučujem pojedincima da prvo nauče definiciju MVP nagrade pa onda da diskutuju.

Ponovo ne citas sta pisem.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
OldFashioned je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:55Rose je s onim Bullsima imao uvjerljivo najbolji rekord istoka, mislim i lige.
Preporučujem pojedincima da prvo nauče definiciju MVP nagrade pa onda da diskutuju.
Wanamaker je u BOS bio back up. Nelosa opcija iako igra slabo.Brokula je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:13Ja ne znam gdje je ta solidnost. Nemaju nikakvog backup PG-a da rastereti Stepha. Nemaju nikakvog pristojnog sutera kao drugu opciju, klupa im ne postoji. Wiggins je solidan igrac i to samo jer ne pravi nikakve gluposti. Oubre je ziva katastrofa.
Na to sve, centra nemaju nikako sva 3 im se povrijedila, Green im najvisi igrac
Zato sto se ne moze pricati da je roster GS odron i da nije ni solidan.Jednostavno ne moze.Na pretjerivanje necu nikad drzati oci zatvorenim.
Necemo se sloziti, kao i obicno.Meni nikako ne moze biti los roster sa superstarom, bivsim AS igracem kojeg vec opisah, 2 iznadprosjecna role igraca (Oubre i Wiggins jesu iznad prosjeka svojih uloga) plus top pik.
Bivsi AS daje 5 poena po mecu na 35% iz igre i 19% za tri. Za njega je ove sezone bukvalno upitno hoce li pogoditi zicer, a kamo li sta ozbiljnije. Sa ovakvim procentima on je ofanzivni minus bez obzira na odlican playmaking kojeg omogucuje prije svega Stephovo kretanje i maksimalni fokus na njega do te mjere da svako malo iskoce sa 2 igraca pa ostave samog covjeka pod kosem.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:02Necemo se sloziti, kao i obicno.Meni nikako ne moze biti los roster sa superstarom, bivsim AS igracem kojeg vec opisah, 2 iznadprosjecna role igraca (Oubre i Wiggins jesu iznad prosjeka svojih uloga) plus top pik.
To je sve bez da pominjem igrace koji su vec par godina tu u sistemu poput Looneya, Leea, Paschalla, pa i Bazemorea koji je njihov produkt.
Kendall će uživati za ručak. ako si toliko ovisan(a jesi) o SETHU Curryu,znaš da si ipak DVA poteza udaljen. Osim ako Ben Simmons neće bar ovo što prikazuej včrs i u portlandu u 1 quarter produljiti na makar 25 min.a ne da ponovno se pasivizira kasnije kad se zategne. e,ovo je šampionsko izdanje
Green nikada nije bio scorer, niti je dobio pare za te stvari.Ono za sta je placen producira i to jos uvijek na jako visokom nivou.Epidaurus je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:14Bivsi AS daje 5 poena po mecu na 35% iz igre i 19% za tri. Za njega je ove sezone bukvalno upitno hoce li pogoditi zicer, a kamo li sta ozbiljnije. Sa ovakvim procentima on je ofanzivni minus bez obzira na odlican playmaking kojeg omogucuje prije svega Stephovo kretanje i maksimalni fokus na njega do te mjere da svako malo iskoce sa 2 igraca pa ostave samog covjeka pod kosem.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:02Necemo se sloziti, kao i obicno.Meni nikako ne moze biti los roster sa superstarom, bivsim AS igracem kojeg vec opisah, 2 iznadprosjecna role igraca (Oubre i Wiggins jesu iznad prosjeka svojih uloga) plus top pik.
To je sve bez da pominjem igrace koji su vec par godina tu u sistemu poput Looneya, Leea, Paschalla, pa i Bazemorea koji je njihov produkt.
Wiggins i Oubre su kvalitetni igraci uloge ali kao 2. i 3. opcija su jako upitni. Sa Klayom bi oni imali itekakvog smisla i GSW bi bio ozbiljna ekipa. Wiseman je potencijal i to prilicno ozbiljan ali trenutno nije igrac koji donosi neku preveliku korist. Sasvim ocekivano naravno obzirom da je uletio u NBA iz srednje skole fakticki nakon svega 3 tekme na collegeu.
Paschallu je ovo druga sezona u GSW. Bazemore bio u GSW zadnji put u 2013-14 sezoni. Dakle prije dolaska Kerra dok je jos Jackson bio trener, a ta ekipa i stil igre te ekipe bukvalno nema nikakve veze s ovim sto GSW igra otkako je Kerr tu. Lee je granicni NBA igrac, u jacoj ekipi ne bi imao ni mjesto na dnu klupe. Jedan Cook iz Lakersa koji tu ulazi na teren tek kad je gotova utakmica bi imao sasvim finu minutazu ovdje.
Ekipa je defanzivno kvalitetna bez sumnje ali ofanzivno je odron nad odronima. Sem Stepha tu nemas igraca koji je u stanju iskreirat ikakav sut.
Ako ovo nije solidan roster onda u ligi imamo samo 10 solidnih rostera. Pogledaj zadnjih 6 utakmica Portlanda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.