English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma city razvaljuje. Pravi sampion. Sto bi redsi rekli, najbolja ekipa u historiji 

Sutra kad Bruno pogodi dva penala ce biti druga prica.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Golman od kojeg ništa ne očekuješ.coelho41 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 19:16
Šteta što Liverpool nije mogao da nađe boljeg golmana. Ovaj lik je totalna ubleha. Al ga nikad ne krive ni za jedan gol, nit ćeš kad vidjet na internetima da neko proziva Alissona, pa od njega se ne očekuju spektakularne odbrane, nego solidna predstava tipa Asmir Begović u Bournemouthu.
Poceo koljo opasno pratit EPL.
Mogao bi lillardovim stopama.
Bujruma ima za svakog
Mogao bi lillardovim stopama.
Bujruma ima za svakog
Kraj utakmice City - Tottenham
Forumasi: 2 stranice o flopu Bruni

Forumasi: 2 stranice o flopu Bruni

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Victor Valdes je za njega Lav Jašin.coelho41 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:45Golman od kojeg ništa ne očekuješ.coelho41 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 19:16
Šteta što Liverpool nije mogao da nađe boljeg golmana. Ovaj lik je totalna ubleha. Al ga nikad ne krive ni za jedan gol, nit ćeš kad vidjet na internetima da neko proziva Alissona, pa od njega se ne očekuju spektakularne odbrane, nego solidna predstava tipa Asmir Begović u Bournemouthu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Izvini drug poštujem tvoje mišljenje, ali Alisson nije zaslužio da se poredi sa Valdesom. Najviše Pinto ili Neto pozBoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:48Victor Valdes je za njega Lav Jašin.coelho41 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:45Golman od kojeg ništa ne očekuješ.coelho41 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 19:16
Ne čačkam puno oko ovog foruma, pa ne znam, ali zanima me da li svaki korisnik može vidjeti svaki post koji je ostavio na ovom forumu?
Interesuje me iz razloga jer sam prije početka ove sezone baš ovdje napisao kako se uvijek znalo početnih 11 Liverpoola prošle sezone, jer jedino Klopp je jako rijetko rotirao i da će ih to stići kad-tad, želim da pokažem nekom
Interesuje me iz razloga jer sam prije početka ove sezone baš ovdje napisao kako se uvijek znalo početnih 11 Liverpoola prošle sezone, jer jedino Klopp je jako rijetko rotirao i da će ih to stići kad-tad, želim da pokažem nekom

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
U svom fudbalskom mandatu Pinto se više bavio muzikom nego fudbalom. LP.coelho41 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:55Izvini drug poštujem tvoje mišljenje, ali Alisson nije zaslužio da se poredi sa Valdesom. Najviše Pinto ili Neto poz
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jesi mislio na ovo?
Nema nista vise slicno ili o liverpoolu u ovoj sezoni.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Ovo je novembar, možda nije bilo na ovoj temi, svejedno hvala.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Obrati se korisniku bega_afc.Iraola je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:20Ne čačkam puno oko ovog foruma, pa ne znam, ali zanima me da li svaki korisnik može vidjeti svaki post koji je ostavio na ovom forumu?
Interesuje me iz razloga jer sam prije početka ove sezone baš ovdje napisao kako se uvijek znalo početnih 11 Liverpoola prošle sezone, jer jedino Klopp je jako rijetko rotirao i da će ih to stići kad-tad, želim da pokažem nekom![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nelos ti Nick, momak.Iraola je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:20Ne čačkam puno oko ovog foruma, pa ne znam, ali zanima me da li svaki korisnik može vidjeti svaki post koji je ostavio na ovom forumu?
Interesuje me iz razloga jer sam prije početka ove sezone baš ovdje napisao kako se uvijek znalo početnih 11 Liverpoola prošle sezone, jer jedino Klopp je jako rijetko rotirao i da će ih to stići kad-tad, želim da pokažem nekom![]()
4-IN-A-ROW
Kakav si ti moderator ako nećeš pomoći momku već probleme usmjeravaš ka begianell je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:53Obrati se korisniku bega_afc.Iraola je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:20Ne čačkam puno oko ovog foruma, pa ne znam, ali zanima me da li svaki korisnik može vidjeti svaki post koji je ostavio na ovom forumu?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ederson now has more open play G+A vs the big 6 than Bruno
Jel ovo istina
Jel ovo istina

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koliko su ljudi ovdje opsjednuti Brunom i Unitedom to nisu istine ...
Dobro eto, Bruno je kloc nahajpani, samo zna iz penala i protiv amatera, bolji je Ederson od njega s loptom u nogama, ruzan je, bolji je neki DRS od njega itd.
Predjite sad na nekog drugog.

Dobro eto, Bruno je kloc nahajpani, samo zna iz penala i protiv amatera, bolji je Ederson od njega s loptom u nogama, ruzan je, bolji je neki DRS od njega itd.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
AlanSmith14 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 22:20
Bruno je kloc nahajpani, samo zna iz penala i protiv amatera.
Au, nisam ocekivao ovako brutalnu iskrenost
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Je li te sramota prenositi tuđe informacije na ovom portalu koje se vežu za Brunu i Junajted?
Pređi na nekog drugog!
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne nasjedaj baš tako lahko.AlanSmith14 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 22:20Koliko su ljudi ovdje opsjednuti Brunom i Unitedom to nisu istine ...![]()

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester