AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
3 dana im ne bi dao da jedu i piju. Ovo nije licilo na fudbalere
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ljudi izasli na teren sa vise zelje od nasih veceras. Ovo je katastrofalna partija jednog lidera na tabeli
Brate, hajde jedno je lose odigrati utakmicu , ali drugo pljuvati po svemu sto je dobro odrađeno. Svi su Milanu dali visoku ocjenu zbog prelaznog roka, ali eto po tebi to ne valja.celikmilan je napisao/la: ↑13 feb 2021, 22:25I onda mi neko kaže dobro odrađen mercato. Najgore odrađen prelazni rok u istoriji.
Prevario sam se, može gore i od onoga u prvom poluvremenu. 
Kako rekoh još tad, ovdje je taktika i postavka meča negdje zakazala, a Pioli prvi krivac. Razumijem da nekoliko igrača može loše odigrati, ali svih jedanaest + pet zamjena koji nisu ništa donijeli... onda tu nešto ne štima i problem je nešto dublji.
Naravno, ima nešto i do igrača, baš ništa nije funkcionisalo večeras.
Mada teško je ovdje uopšte i objasniti šta se desilo.
Kako rekoh još tad, ovdje je taktika i postavka meča negdje zakazala, a Pioli prvi krivac. Razumijem da nekoliko igrača može loše odigrati, ali svih jedanaest + pet zamjena koji nisu ništa donijeli... onda tu nešto ne štima i problem je nešto dublji.
Naravno, ima nešto i do igrača, baš ništa nije funkcionisalo večeras.
Mada teško je ovdje uopšte i objasniti šta se desilo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Treba im svima pola plate odbit. Nije problem poraz al ova igra, ovo je bilo KATASTROFA
Il Club più titolato al mondo!
Zbogom borba za seriju a, ide sad grcevita borba za l.p. jbg spezia je vrhunski tim, ljudi ovo je bila phornjava, hard core....
- OldFashioned
- Kontakt:
Neću pojedince tražiti kao krivce, preglupo bi i besmisleno bilo.
Skroz loše pripremljena taktika, sve mi se čini da je Pioli ovdje već bodove zapisao i nije gledao kasetu što bi naš bivši selektor rekao.
I nakon prvog poluvremena jedna te ista taktika. Jedna Spezia ti ne da iznijeti loptu cijele 93 minute.
Ovo nije običan poraz, ovo je zabrinjavajuća pristup trenera i igrača, taktike i cjelokupne igre.
Očekivao sam totalnu ofanzivnu u drugom poluvremenu, a mi nismo ni presinga napravili.
Sramota. Odbiti od plate svima Maldini, ovo je brukanje dresa.
NIKADA goru utakmicu Milana nisam gledao a gledam ga od 1993-e.
Skroz loše pripremljena taktika, sve mi se čini da je Pioli ovdje već bodove zapisao i nije gledao kasetu što bi naš bivši selektor rekao.
I nakon prvog poluvremena jedna te ista taktika. Jedna Spezia ti ne da iznijeti loptu cijele 93 minute.
Ovo nije običan poraz, ovo je zabrinjavajuća pristup trenera i igrača, taktike i cjelokupne igre.
Očekivao sam totalnu ofanzivnu u drugom poluvremenu, a mi nismo ni presinga napravili.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 13 feb 2021, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ja sam gledao tekmu 10 minuta u prvom i znao sam da Milan gubi,od tih 10 minuta jedno 8 minuta je lopta bila kod golmana i stopera 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Od dobrih stvari doveli su rezervnog štopera koji valja a one najvažnije pozicije nisu pojačali. Ovo što su se oslobodili nekih igrača koji nisu ni igrali ni ne brojim. Nije garancija da bi bilo bolje da je neko došao ali što se tiče sad ovog zadnjeg mercata bio je katastrofalan.
Theo je u zadnjih x utakmica jedan od gorih igraca. Prvi gol ide njemu na dusu, pisao sam x puta da je on glup igrac koji krene naprijed sprintati i zabije se u protivnicke igrace gdje izgubi loptu i iz toga nastaje 100% sansa. Protiv Bologne je tako bilo evo sad i protiv Spezia.OldFashioned je napisao/la: ↑13 feb 2021, 22:41Neću pojedince tražiti kao krivce, preglupo bi i besmisleno bilo.
I nakon prvog poluvremena jedna te ista taktika. Jedna Spezia ti ne da iznijeti loptu cijele 93-i minuti.
Drugi gol ne znam kako se mogao ostaviti igrac sam na sutu na 16 metara to mi nije jasno.
Jos jedna stvar , ja kad vidim ovakav stadion, znam da cemo lose odigrati. Los teren . Sve nekako klaustrofobicno izgleda i vazda Milan na takvim mjestima lose odigra.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nema smisla ovdje pojedince tražiti. Kompletan tim je cijelu utakmicu izgledao kao da su natjerani da istu igraju.
Zabrinjavajuće..
Zabrinjavajuće..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Od 1 - 10 merkato odrađen za 8 sa obzirom kakva je situacija u svijetu. Juventus i Inter nisu doveli nikog. Milan se rijesio par fudbalera i jos doveo 3 fudbalera bez skoro ikakvog trošenja.celikmilan je napisao/la: ↑13 feb 2021, 22:44Od dobrih stvari doveli su rezervnog štopera koji valja a one najvažnije pozicije nisu pojačali. Ovo što su se oslobodili nekih igrača koji nisu ni igrali ni ne brojim. Nije garancija da bi bilo bolje da je neko došao ali što se tiče sad ovog zadnjeg mercata bio je katastrofalan.
A ko je to imao dobar mercato? Glupo je nakon ovakve utakmice uopšte pričati o mercatu i širini klupe. Lider Serie A igra protiv jbne Spezie koja nas je rastavila na proste faktore. O kojem jbnom mercatu pričamo?
@meepo 100% si upravu, Teo je očajan zadnje 3 tekme. Kako me samo nervira ono njegovo zabijanje medju protivničke igrače
@meepo 100% si upravu, Teo je očajan zadnje 3 tekme. Kako me samo nervira ono njegovo zabijanje medju protivničke igrače
Il Club più titolato al mondo!
Slazem se svi su zakazali, a Theo je samo glup.OldFashioned je napisao/la: ↑13 feb 2021, 22:49Nema smisla ovdje pojedince tražiti. Kompletan tim je cijelu utakmicu izgledao kao da su natjerani da istu igraju.
Zabrinjavajuće..
Inace ne pisem nego vas samo citam , al od huje moram da im se naj.... zena za ovo vcrs . Jos uvijek gledam u rezultat i ne vjerujem . Uvijek se utakmica moze izgubiti , ali ovo veceras je žalosno . Drhtim sav od muke . Ovo nije Milan .
Nije fino psovati nekom cak i ako ne poznajes tu osobu. Ovo jest Milan i Milan je vazda znao ,cak i kad je bio najjaci, da one utakmice gdje je 1000% favorit izgubi. Sjetite se Deportiva 2004 godine, nakon 4-1 izgubi se sa 4-0.
Prerano je donjeti sud o mercatu, nije fer, Mandžo nije igrao 10mj., a liku 34 god. Evo Bennacer nije igrao 2mj, te je mladić pa vidi kako igra, nula. Spezia je uzela i Napolija i Romu, te izvukla nulu vs Atalante.
Zaslužen poraz, ponavljam, bolje zijaniti protiv ovih nego protiv direktnih top 4 rivala. Uzmemo li Intera, sve je za 5. Apsolutno sve rezerve gurnut u BG, nislučajno ko da se povredi u miki maus kupu protiv trećerazredne ekipe te da propusti Intera i Romu.
Ibru, Thea, Gigioa i Hakana ostavi u Italiji, neka odmore. Dvojica prvih su odigrali 2-3 užasne utakmice, te je zabrinjavajuće kada glavni akteri zakažu. S njima i Pioli i cijela ekipa večeras. Užasna partija, ali daleko od toga da je najgora zadnje decenije, brzo zaboravljate. Evo prošle sezone nas je Atalanta petardom razmontirala....
Zaslužen poraz, ponavljam, bolje zijaniti protiv ovih nego protiv direktnih top 4 rivala. Uzmemo li Intera, sve je za 5. Apsolutno sve rezerve gurnut u BG, nislučajno ko da se povredi u miki maus kupu protiv trećerazredne ekipe te da propusti Intera i Romu.
Ibru, Thea, Gigioa i Hakana ostavi u Italiji, neka odmore. Dvojica prvih su odigrali 2-3 užasne utakmice, te je zabrinjavajuće kada glavni akteri zakažu. S njima i Pioli i cijela ekipa večeras. Užasna partija, ali daleko od toga da je najgora zadnje decenije, brzo zaboravljate. Evo prošle sezone nas je Atalanta petardom razmontirala....
Radi li Spago Pub u Zaliku jos uvijek ?Zenga je napisao/la: ↑13 feb 2021, 22:59Prerano je donjeti sud o mercatu, nije fer, Mandžo nije igrao 10mj., a liku 34 god. Evo Bennacer nije igrao 2mj, te je mladić pa vidi kako igra, nula. Spezia je uzela i Napolija i Romu, te izvukla nulu vs Atalante.
Ne psujem im nista osim zena , dugo nisam osjetio ovakav stres i nemoc dok gledam utakmicu. Porazi su sastavni dio igre , ali ovakav pristup igri je blago receno katastrofa.
Sta ces desava se. Ovo je mlad tim i bit ce ovakvih oscilacija samo se treba naviknuti.DarioTZ je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:15Ne psujem im nista osim zena , dugo nisam osjetio ovakav stres i nemoc dok gledam utakmicu. Porazi su sastavni dio igre , ali ovakav pristup igri je blago receno katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.