NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2020/2021
Koliko samo Sixersima fali vanjski kreator koji nije sakat cim se nalazi 2+ metra od kosa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zapad je jak, bas jak.
PHI je ove godine jasno najbolja ekipa Istoka u dosadasnjem toku sezone, ali nema ofanzive da se parira PHX plus se sad ide UTA.Mogla bi 3 vezana poraza biti @Clutch?
PHI je ove godine jasno najbolja ekipa Istoka u dosadasnjem toku sezone, ali nema ofanzive da se parira PHX plus se sad ide UTA.Mogla bi 3 vezana poraza biti @Clutch?

Imamo skalp Utahe zadnjih godina, al s ovom igrom (i pristupom) tesko da ce se moci sta napraviti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:20Zapad je jak, bas jak.
PHI je ove godine jasno najbolja ekipa Istoka u dosadasnjem toku sezone, ali nema ofanzive da se parira PHX plus se sad ide UTA.Mogla bi 3 vezana poraza biti @Clutch?![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nema hajra od Sixersa dok se ne rijese Simmonsa.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:20Zapad je jak, bas jak.
PHI je ove godine jasno najbolja ekipa Istoka u dosadasnjem toku sezone, ali nema ofanzive da se parira PHX plus se sad ide UTA.Mogla bi 3 vezana poraza biti @Clutch?![]()
Trade za Beala je ono sto trebaju uraditi ako ne zele da upropaste Embiidov prime. Joelu je vec 27 godina. Nemaju vremena za bacanje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trejd za Beala bi ovu ekipu ucinio kud i kamo opasnijom. Ben, uz sve vrline i korisnost koju ima, je besmislen kao jedna od prve dvije opcije ekipe. Da bi njega maksimizirao ne mozes igrati sa klasicnom post up peticom kakva je Embiid.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije ovo do Simmonsa.Vise je do klupe i nedostatka sirine.Starteri PHI su nadigrali startere PHX.TheChief je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:25Nema hajra od Sixersa dok se ne rijese Simmonsa.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:20Zapad je jak, bas jak.
Trade za Beala je ono sto trebaju uraditi ako ne zele da upropaste Embiidov prime. Joelu je vec 27 godina. Nemaju vremena za bacanje.
Medjutim, nedopustivo je da klupa ubaci tek 15tak poena.Doduse, falio je Milton, ofanzivno najbolji igrac PHI s klupe.
@Clutch Znam da ih redovno mlatiti, ali ovo je neka nova UTA ove sezone, vjeruj mi.Ubise tricama.
u svakoj utakmici ima po jednu ovaku situaciju gdje samo da pogleda prema kosu dobio bi faul a on vrati nazad ili ide u neki glupi fadeaway
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- StevieFranchise
- Kontakt:
SixeRS ARe 14-0 WHEn aLL fiVE STARTeRs PLaY 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Mah, Simmons i ne treba biti 2. opcija, to su ove sezone Harris pa cak i Milton, a Simmons cita igru i radi ono sto mu se ponudi. Ukljucujuci naravno i alibi igru koju cesto zna prikazati, al se s drugim rjesenjima to maskiralo. I dobro funkcionisalo al kad spojis neagresivnost Harrisa (koji kao da cuva dobre procente do All Star izbora, nocas bez uzete trice

Sumnjam da mozemo do Beala bez da trejdamo Simmonsa (ako si na takav trejd mislio, odlazak Simmonsa bi stvorio masu drugih problema) Lowry ili Lavine su mislim moguci za dovodjenje, ali je upitno da li ce biti uopste dostupni.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 13 feb 2021, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nisu ga se htjeli rijesiti za Hardena a da ga se rijese za Beala,zaboravite.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sixersi bi ubacili rado trecu zvijezdu, ali da nikog ne daju zauzvrat...ja znam isto tako mnoge trebe sto su se htjele hebat al da im ne udje nimalo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ja Simmonsa vidim kao nekog talentovanijeg Draymonda. IQ jako visok i cita igru perfektno ali je ofanzivno jednostavno jako limitiran i to ce se tesko promijeniti. Ugovor koji ima je previse za ono sto on ovakav donosi Sixersima. U nekoj drugoj ekipi gdje bi bio okruzen suterima i imao stalno loptu u rukama bi itekako opravdavao pare koje dobija ali pored Embiida u Sixersima to sigurno nece imati.Clutch je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:46Mah, Simmons i ne treba biti 2. opcija, to su ove sezone Harris pa cak i Milton, a Simmons cita igru i radi ono sto mu se ponudi. Ukljucujuci naravno i alibi igru koju cesto zna prikazati, al se s drugim rjesenjima to maskiralo. I dobro funkcionisalo al kad spojis neagresivnost Harrisa (koji kao da cuva dobre procente do All Star izbora, nocas bez uzete trice), nedostatak Miltona, los sut iz vana i poluzainteresovanog Embiida, dobijes los nastup. Nista alarmantno jer i u losoj noci odbranom ili talentom ostanemo u utakmicama sto je bitna stvar, ali poraz se broji jbg.
Sumnjam da mozemo do Beala bez da trejdamo Simmonsa (ako si na takav trejd mislio, odlazak Simmonsa bi stvorio masu drugih problema) Lowry ili Lavine su mislim moguci za dovodjenje, ali je upitno da li ce biti uopste dostupni.
Mislim da bi ova ekipa sa Bealom i A. Gordonom umjesto Simmonsa i Harrisa bila mnogo ozbiljniji kandidat za titulu. Opet tesko je naravno da se ova dvojica mogu zamijeniti sa Bealom i Gordonom. Za neki paket oko Simmonsa bi i mogao dobiti Beala ali Harrisa zamijeniti za Gordona je nemoguce obzirom na ugovor ovog prvog.
Lavine cisto sumnjam da ce biti dostupan bez Simmonsa, 28-5-5 ima na vrhunsku efikasnost. Ne vjerujem da ce ga Bullsi uopce trejdali, a i kad bi htjeli mogli bi sigurno dobiti vise od paketa Sixersa bez Simmonsa. Vjerujem da bi Lakersi prvi poletili trejdat za Zacha kad bi ovaj bio dostupan za tako nisku cijenu.
Lowry je okej ali mislim da to opet ne rjesava taj problem vanjskog strijelca.
Zato Ben i Tobias imaju max ugovore.

Dali onaj katastrofalni ugovor Horfordu.
Birali trecim pickom Okafora.
Prvim Simmonsa.
Prvim Fultza.
Katastrofalni potezi.
Jedini pametan potez im je Embiid.
A ko im je druga zvijezda ?BuffonGigi je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:56Sixersi bi ubacili rado trecu zvijezdu, ali da nikog ne daju zauzvrat...ja znam isto tako mnoge trebe sto su se htjele hebat al da im ne udje nimalo.

- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa zna se, Dwight HowardTheChief je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:01A ko im je druga zvijezda ?BuffonGigi je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:56Sixersi bi ubacili rado trecu zvijezdu, ali da nikog ne daju zauzvrat...ja znam isto tako mnoge trebe sto su se htjele hebat al da im ne udje nimalo.![]()

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ben je Marcus Smart nivo igraca. Svaki tim bi radije imao Marcusa za 15 miliona nego Bena na maxu.Epidaurus je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:57Ja Simmonsa vidim kao nekog talentovanijeg Draymonda. IQ jako visok i cita igru perfektno ali je ofanzivno jednostavno jako limitiran i to ce se tesko promijeniti. Ugovor koji ima je previse za ono sto on ovakav donosi Sixersima. U nekoj drugoj ekipi gdje bi bio okruzen suterima i imao stalno loptu u rukama bi itekako opravdavao pare koje dobija ali pored Embiida u Sixersima to sigurno nece imati.
Mislim da bi ova ekipa sa Bealom i A. Gordonom umjesto Simmonsa i Harrisa bila mnogo ozbiljniji kandidat za titulu. Opet tesko je naravno da se ova dvojica mogu zamijeniti sa Bealom i Gordonom. Za neki paket oko Simmonsa bi i mogao dobiti Beala ali Harrisa zamijeniti za Gordona je nemoguce obzirom na ugovor ovog prvog.
Lavine cisto sumnjam da ce biti dostupan bez Simmonsa, 28-5-5 ima na vrhunsku efikasnost. Ne vjerujem da ce ga Bullsi uopce trejdali, a i kad bi htjeli mogli bi sigurno dobiti vise od paketa Sixersa bez Simmonsa. Vjerujem da bi Lakersi prvi poletili trejdat za Zacha kad bi ovaj bio dostupan za tako nisku cijenu.
Lowry je okej ali mislim da to opet ne rjesava taj problem vanjskog strijelca.
Ono sto nude na terenu je skoro isto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.