Losi, to se pokazalo vise puta. Zato nam je i reprezentacija ovakva i zato smo mali smjesnih ispadanja od svakakvih ekipa.feniksptica je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:32Kakvi su nasi domaci ako su nam ovi stranci duplo bolji od nasih
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
stvarno mislis, ali stvarno da smo mi strumfovi?ajdohordas je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:27
Morto, postoje dvije opcije samo... ili su fakat toliki debili da ne vide uspjehe u zadnje dvije godine ili jednostavno bezobrazluk i licni interesi idu do te mjere da se ne zele vidjeti sve te pozitivne stvari u zadnje svije godine. Trece opcije nema.
jel to neki cilj?
jel ti na poslu ako radis 3 mjeseca dobro i onda ostetis firmu za 20 000 dodje gazda i kaze, ma jojjj ajda brat moj nema vezeee dobar si ti!
karne jarane, dobio bi otkaz ko dobro jutro
da rezimiramo
akademija nam je u raspadu, to kazem prije pocetka rada ovog Talijana
ekipa nam je NEBALANSIRANA i jako, jako skupa naspram kvalitetu
imamo NEBALANSIRAN odnos stranacaa i domacih igraca kako brojem tako i kvalitetom
nismo popunjeni na napadacu ( "koljeno" handzica) ostaje samo crnogorac sa 15 tekmi u zivotu ukupno, imamo 7 krila od kojih jedino fanimo ima kvalitet za prvih 11
najavi se da dolazi zamjena za svaki odlazak, odu dva najbolja niko ne dodje
najavi se da dolazak stranca znacci da ce biti nosilac igre i 4x bolji od domaceg pa vidimo evo
Dakle, nisam podrzavao husrefa ono ljeto sa +11 jer sam vidio da ne valja...
necu da podrzavam ni Emira jer ocigledno nema kvalitet da odvede sarajevo na visi nivo za sta IMA mogucnost ali ocigledno ne i znanje.
Od augustra minimalno mi tragamo za naapadacem a doveli smo crnogorca koji ima 9 golova u profi karijeri
i sad ja trebam reci da je to dobar posao?
sta ce biti kada dodje ljeto pa ti ode jos 5 igraca?
Pa moradnes da dovedes u jednom prelaznom roku 7-8 igraca ili da ih popunis akademcima iz akademije koja ti se skoro raspala?
al zato crnogorci svako svjetsko i evropsko ubise brasno u englezimaNisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:35Losi, to se pokazalo vise puta. Zato nam je i reprezentacija ovakva i zato smo mali smjesnih ispadanja od svakakvih ekipa.feniksptica je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:32Kakvi su nasi domaci ako su nam ovi stranci duplo bolji od nasih
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma zayebajem te tebra dosadno mi, halaliajdohordas je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:27Morto, postoje dvije opcije samo... ili su fakat toliki debili da ne vide uspjehe u zadnje dvije godine ili jednostavno bezobrazluk i licni interesi idu do te mjere da se ne zele vidjeti sve te pozitivne stvari u zadnje svije godine. Trece opcije nema.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma pusti brate... 20 dana je lik tu sad kao se sjetio da ga zove.
Da ga bilo ko hoce vec bi on bio il u Hamburgu,Hanoveru ili kod Selimbegovica u Regensburgu
Necu ovdje vise da pisem

Samo sam ti odgovorio iz pristojnosti! Veliki pozdrav legendo i sve najbolje

priznaj da si ga zavrsio i sad kofol emir to "zavrsava""Ahmoveliki je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:52Ma pusti brate... 20 dana je lik tu sad kao se sjetio da ga zove.
Da ga bilo ko hoce vec bi on bio il u Hamburgu,Hanoveru ili kod Selimbegovica u Regensburgu
Necu ovdje vise da pisem![]()
Samo sam ti odgovorio iz pristojnosti! Veliki pozdrav legendo i sve najbolje![]()
-
- Kontakt:
Ne znam zasto plava gov.na spominjes kad mi sa njima dodirne tacke nemamo ali ni u jednom segmentu, a ni moje raznisljanje sa njihovim razmisljanjem... ali hajde ocigledno da imas neke svoje razloge za njih koji su samo tebi poznati.Pantelija je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:36stvarno mislis, ali stvarno da smo mi strumfovi?ajdohordas je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:27
Morto, postoje dvije opcije samo... ili su fakat toliki debili da ne vide uspjehe u zadnje dvije godine ili jednostavno bezobrazluk i licni interesi idu do te mjere da se ne zele vidjeti sve te pozitivne stvari u zadnje svije godine. Trece opcije nema.
jel to neki cilj?
jel ti na poslu ako radis 3 mjeseca dobro i onda ostetis firmu za 20 000 dodje gazda i kaze, ma jojjj ajda brat moj nema vezeee dobar si ti!
karne jarane, dobio bi otkaz ko dobro jutro
da rezimiramo
akademija nam je u raspadu, to kazem prije pocetka rada ovog Talijana
ekipa nam je NEBALANSIRANA i jako, jako skupa naspram kvalitetu
imamo NEBALANSIRAN odnos stranacaa i domacih igraca kako brojem tako i kvalitetom
nismo popunjeni na napadacu ( "koljeno" handzica) ostaje samo crnogorac sa 15 tekmi u zivotu ukupno, imamo 7 krila od kojih jedino fanimo ima kvalitet za prvih 11
najavi se da dolazi zamjena za svaki odlazak, odu dva najbolja niko ne dodje
najavi se da dolazak stranca znacci da ce biti nosilac igre i 4x bolji od domaceg pa vidimo evo
Dakle, nisam podrzavao husrefa ono ljeto sa +11 jer sam vidio da ne valja...
necu da podrzavam ni Emira jer ocigledno nema kvalitet da odvede sarajevo na visi nivo za sta IMA mogucnost ali ocigledno ne i znanje.
Od augustra minimalno mi tragamo za naapadacem a doveli smo crnogorca koji ima 9 golova u profi karijeri
i sad ja trebam reci da je to dobar posao?
sta ce biti kada dodje ljeto pa ti ode jos 5 igraca?
Pa moradnes da dovedes u jednom prelaznom roku 7-8 igraca ili da ih popunis akademcima iz akademije koja ti se skoro raspala?
al zato crnogorci svako svjetsko i evropsko ubise brasno u englezimaNisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:35Losi, to se pokazalo vise puta. Zato nam je i reprezentacija ovakva i zato smo mali smjesnih ispadanja od svakakvih ekipa.feniksptica je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:32Kakvi su nasi domaci ako su nam ovi stranci duplo bolji od nasih
Seres i ti i serete svi vi zajedno... cijenim te kao dobrog forumasa, ali seres.
Pod broj jedan... akademija u raspadu... ne znam zasto si to rekao. Da ti ne objasnjavam sada vec sto puta je receno, da ne mozemo svake godine ubost sa akademcem i da to nijedan klub na svijetu ne radi. Imas Kovu, Pidru, Salcina, Andreja, imas jos Kurdica i Resica na posudbama, imas Besica Hodzica i Dervisagica koje trebas "izbrusit" i istrpit i siguran sam da ima jos djecaka koje treba sacekati jer su u mladjimkategorijama...ali eto ti imas neke svoje zamisli.
Plus doveden je profi covjek kako bi poslozio neke stvari u akademiji da to sve u kompletu izgleda lijepo i kako bi bilo dobro po nas... ali ti znas ocigledno nesto sto mi ne znamo, a to je da se raspada...
Niko na forumu na zna tacne plate igraca ali ti znas da nam je ekipa skupa. I niko uopsteno ne zna plate igraca u nasoj ligi jer se to godinama unazad krije.
Sto se tice tog napadaca, necu da kazem nista, opekao sam se za Tatara, popljuvao ga i posrao,na kraju mi je on sva ta gov.na nagurao u usta da ih pojedem sa svojim golovima i asistencijama i meni to nije problem priznati.
Tako necu nista da kazem ni za Cimljanica jer momak sa svoje 24 godine ili 25 koliko vec ima, moze da se preporodi u nasoj ligi, pa tako i tebe da posere sa golovima i asistencijama.
Jer je milion puta dokazano da u nasoj ligi forma, CV i uspjesi u karijeri nista ne znace, osim tebi haman.
I sto se tice dolazaka, ti si siguran da nece niko doci ?
Okej to je tvoje misljenje, ja samsuguran da ce biti najmanje jos jedno pojacanje, jer imam 99% tacne informacije da se Hadzija zadao da prije pocetka sezone nadje jedno krilo jos kvalitetno, ali okej ti svoje misljenje a ja svoje. Glupo je da ti ja namecem nesto svoje, pa jel...
Ti neces da podrzis Emira za visi nivo... okej predpstavljam da je za tebe visi nivo dominacija u Ligi i plasman u grupe evropakih takmicenja, slazem se... to je i za mene visi nivo.
A sta da radimo ako to nije cilj vlasnika ? Konkretno mislim na grupe evropakih takmicenja. Ja i ti nismo u klubu da znamo planove i ciljeve uprave. Glupo je to i pricati i mastati i raspravljati o tome. Svako od nas bi volio i masta da to budu grupe i uspjeh u evropi a sta ako Nam zeli da stabilizuje akademiju ili recimo pare usmjeri na stadion.
Znaci za nase potrebe je Hadzija jos uvijek dobar a pljuje se bez razloga.
Da se odmah ogradim, ja ga ne branim, ali kada klub izadje u javnost sa stavom da zeli napraviti vise taj iskorak, a hadzija ne dovede adekvatna pojacanja ja cu ga prvi tjerati.
U globalu, za ovo na sta mi ciljamo za sada, a ocigledno je to dominacija u ligi, Hadzija je i vise nego dovoljan.
Kada postanemo dominantni u ligi i cilj budu grupe Evrope, tada cemo i Hadziju mijenjati ako ne bude ispunjavao svoj zadatak. A mi sada da pljujemo njega jer nije doveo mega giga pojacanje, a mozda Nam nije odobrio nista od toga... suludo je u najmanju ruku. Opet kazem niko od nas nije u upravi i ne znamo planove... to sto smo mi u zadnje dvije godine dva puta prvaci pa nam guzica zinula za Ibisevicem i Hajrovicem to je druga stvar...
Halalite na duzem postu i na par sitnih gresaka, ne da mi se ispravljati.
Nadam se da si me shvatio sta sam htjeo reci...
-
- Kontakt:
U paketu sa Rabihic KasimomPantelija je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:54priznaj da si ga zavrsio i sad kofol emir to "zavrsava""Ahmoveliki je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:52Ma pusti brate... 20 dana je lik tu sad kao se sjetio da ga zove.
Samo sam ti odgovorio iz pristojnosti! Veliki pozdrav legendo i sve najbolje![]()

Panto fkt gadi mi se ovo,vidio si sinoc sigurno...
Ti ljubi te brat nastavi sa ovim svojim, ne daj da se provlaci prica sampioni svemira... gledaj zadnje dvije godine i te price... ako sad sve padne u vodu jjebavat ce ovi branioci prvi majke i za zadnje dvije godine ako se ne uspijemo od ovog mulja odlijepiti!!!
Moram samo jos ovo... udjite na sportsport i na nasu lijepu premijer ligu i samo pogledajte vijesti unazad par dana! Pitam se igramo li mi ikako istu ligu... Jakirovicevu glavu sam zapamtio, sanjam covjeka, Osiim svakih 5 min nesto prica i pametuje... pa i O borcu malo malo... interesuje me samo sta je sa nasom gospodom... nikad se udaljenije od kluba nisam osjecao
-
- Kontakt:
Do neki dan mahala u klubu sve se zna fuj bla blaAhmoveliki je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:03U paketu sa Rabihic KasimomPantelija je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:54priznaj da si ga zavrsio i sad kofol emir to "zavrsava""Ahmoveliki je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:52
Ma pusti brate... 20 dana je lik tu sad kao se sjetio da ga zove.
![]()
Ti ljubi te brat nastavi sa ovim svojim, ne daj da se provlaci prica sampioni svemira... gledaj zadnje dvije godine i te price... ako sad sve padne u vodu jjebavat ce ovi branioci prvi majke i za zadnje dvije godine ako se ne uspijemo od ovog mulja odlijepiti!!!
Moram samo jos ovo... udjite na sportsport i na nasu lijepu premijer ligu i samo pogledajte vijesti unazad par dana! Pitam se igramo li mi ikako istu ligu... Jakirovicevu glavu sam zapamtio, sanjam covjeka, Osiim svaki 5 min nesto prica i pametuje... pa i O borcu malo malo... interesuje me samo sta je sa nasom gospodom... nikad se udaljenije od kluba nisam osjecao
Sad se radi u miru i tisini, i opet ne valja...
Forumski puk na vrhuncu karijere

- hordasDoboj
- Kontakt:
Emiru se ne treba suditi do Maja, iako je ovo daleko od idealnog. Ako ostane ekipa na +9 i dokazu se neki igraci koji su trebali davno on je svoje ispunio. Sve i da ga sad hoces otjerat taj drugi nece imat nekog bitnog posla do kraja sezone.
Ali morate skontati i za Handzica i za Emira, vazilo je za Husrefa a vazit ce i za Vinka, u fudbalu nema MINULOG RADA
Ali morate skontati i za Handzica i za Emira, vazilo je za Husrefa a vazit ce i za Vinka, u fudbalu nema MINULOG RADA
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 14 feb 2021, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Jedno je mahala i poznanstva, a jedno je da ti Sef strucnog staba da izjavu bar od 3min i da kaze kako sta cim je on zadovoljan i tako... godinama unazad smo branili trenere, tipa nije bilo kesa da mu se dovede sta trazi... samo hocu da cujem sta Vinko misli trenutno i da li je zadovoljan "odradjenim" i sta ocekuje!!!ajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:08Do neki dan mahala u klubu sve se zna fuj bla blaAhmoveliki je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:03U paketu sa Rabihic Kasimom![]()
Moram samo jos ovo... udjite na sportsport i na nasu lijepu premijer ligu i samo pogledajte vijesti unazad par dana! Pitam se igramo li mi ikako istu ligu... Jakirovicevu glavu sam zapamtio, sanjam covjeka, Osiim svaki 5 min nesto prica i pametuje... pa i O borcu malo malo... interesuje me samo sta je sa nasom gospodom... nikad se udaljenije od kluba nisam osjecao
Sad se radi u miru i tisini, i opet ne valja...
Forumski puk na vrhuncu karijere![]()
I kojem miru? Panika buraz*** znam bar da chelavom gori!
Uzeo je milion na dva igraca, oslobodili dvije solidne plate!
15 dana do pocetka jos niko nije dosao...
Jel yreba mi da doniramo? Ma ima "bolesnika" samo nek kazu!
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 14 feb 2021, 00:16, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Al najjace od tih svih sto su dosli na mala vrata uboli sa jednim tatarom u zadnjih 5-6 godina i sad samo tatar pa tatar,a sto si fulao sa ostalih 10 to niko da spomene,al ne Hadzija je svetac za neke i dzaba govoriti,da dovede Kramara neki bi rekli ja mu vjerujem,ostaje samo vrijeme i naredne 3-4 godine da vidimo sta ce uraditi i hocemo li napredovati,pa da cujemo onda slijepe branioce.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nema ovdje granice
Il je Hadzija Monchi, ili ubleha najveca.
Ne moze se nikad naci sredina, i reci, nije ni najbolji, ali ni najgori.
Ali eto, forum je tu valjda da dijelimo misljenja.
I jos nesto, moramo izvuci i iz ovog kadra maksimalno, pod to mislim na Zizua, Susica, Varesanovica, Salcina, Kanurica, itd.
Nek eksplodira ZIzu, Susic nastavi gdje je stao, uz Kanurica raspolozenoga(jako mi se svidio ono jedno poluvrijeme) mi idalje imamo jako dobru ekipu.
I jos nesto, moramo izvuci i iz ovog kadra maksimalno, pod to mislim na Zizua, Susica, Varesanovica, Salcina, Kanurica, itd.
Nek eksplodira ZIzu, Susic nastavi gdje je stao, uz Kanurica raspolozenoga(jako mi se svidio ono jedno poluvrijeme) mi idalje imamo jako dobru ekipu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Bravo majstore, srž svega.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:10Emiru se ne treba suditi do Maja, iako je ovo daleko od idealnog. Ako ostane ekipa na +9 i dokazu se neki igraci koji su trebali davno on je svoje ispunio. Sve i da ga sad hoces otjerat taj drugi nece imat nekog bitnog posla do kraja sezone.
Sunce ti yebem sutra da popise Vedad bilo bi "bravo Hadzija, a ovi dezurni pljuvaci bi se usutili kao sto su cijelo prvenstvo i kad bude opet pauza opet Hadzija ne bi valjao. **** te grob da dovedes Messija na 2 mjeseca ne bi valjalo. Sta hocete koje picke materne, 2 godine prvaci otkako je cojk dosao, najbolji igraci produzavali ugovore, kostur ekipe jos tu, treca titula na vidiku sta zelite vise, ali ne digle vam se cmarne dlacice pa zelite neke neralne opcije, hvala Bogu pa niko ovaj forum ne shvata ozb kao i vasa "strucna" palamudanja, udjes da procitas nesto a ono svaki dan sve jedna te ista tema Hadzija i Boris i to sve iste osobe, a jedino iskustvo imate na FM i Top 11 

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 14 feb 2021, 00:30, ukupno mijenjano 3 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nemas dovoljno dobru kao otprilike unazad pola godine... moras biti svjestan da je ovo liga, gdje igra ali najmanje igra ulogu kvalitet... igraju ruckovi sudije delegati i likovi poput vice... ja pisem ovo sve jer samo hocu da im se duplo odvojimo da niko ne pomisli narednih 10 godina o prvom mjestu, a necu da me jedna chelava ubleha dovede do toga da u ovoj ligi u narednih par godina strepim od sisa citya borjca i ostale buranijeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:17Nema ovdje granice
I likovi poput tebe su ga i prozvali monchiem ti si i dosao proslo ljeto sq bombama i ti nam sad tu pricu provlacis kako nasu djecu treba forairat... hebo li te onaj floyd hasselbank
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:10Emiru se ne treba suditi do Maja, iako je ovo daleko od idealnog. Ako ostane ekipa na +9 i dokazu se neki igraci koji su trebali davno on je svoje ispunio. Sve i da ga sad hoces otjerat taj drugi nece imat nekog bitnog posla do kraja sezone.

Stoji li dogovor za avatara

Daj Cmilju od prve na derbiju, jao kako bi volio da se popisa na 80% navijaca

Sta si skontao da mi na avatara stavis ako budes pobjedio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pominjem ih jer je kod njih prisutan kao kod nekih ovdje kult licnosti iznad kluba.... pocevsi od husrefa pa na daljeajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:00
Ne znam zasto plava gov.na spominjes kad mi sa njima dodirne tacke nemamo ali ni u jednom segmentu, a ni moje raznisljanje sa njihovim razmisljanjem... ali hajde ocigledno da imas neke svoje razloge za njih koji su samo tebi poznati.
ako je neko prosle godine radio dobro a ove ne radi, to mene ne interesuje puno, pa skontaj sto njih spominjem
akademija je u raspadu. Prvo pogledaj rezultate. Pa pogledaj onda malo igrace koji izlaze iz iste i gdje odlaze? KAD smo odradili kamp u nasoj drzavi, da vidimo gdje ima talenata? Ko su nam skauti? ko nam radi preporuke? Kako nam bjeze mladi igraci, kvalitetni pa nam kasnije su nedosanjani san?ajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:00
Seres i ti i serete svi vi zajedno... cijenim te kao dobrog forumasa, ali seres.
Pod broj jedan... akademija u raspadu... ne znam zasto si to rekao. Da ti ne objasnjavam sada vec sto puta je receno, da ne mozemo svake godine ubost sa akademcem i da to nijedan klub na svijetu ne radi. Imas Kovu, Pidru, Salcina, Andreja, imas jos Kurdica i Resica na posudbama, imas Besica Hodzica i Dervisagica koje trebas "izbrusit" i istrpit i siguran sam da ima jos djecaka koje treba sacekati jer su u mladjimkategorijama...ali eto ti imas neke svoje zamisli.
Plus doveden je profi covjek kako bi poslozio neke stvari u akademiji da to sve u kompletu izgleda lijepo i kako bi bilo dobro po nas... ali ti znas ocigledno nesto sto mi ne znamo, a to je da se raspada...
Ako si ti neinformisan i ne interesujute neke stvari ja nisam takav, ja sam gledao kad god se moglo i u 17 i u 19. Niko ne kaze da moramo imti kovu pirdu i salcina, ali recii da su svi osim andreja (i on dijelom) dobili sansu SLUCAJNO, ZBOG OZLJEDA, SVADJA I BOG ZNA CEGA. Ne zato sto su projektovani!
Dosao talijan bas iz razloga koji sam naveo jer SD ili kordinator nije radio kako treba...
inace nasi igraci WC iigraci pa se ne druze sa obicnom rajomajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:00
Niko na forumu na zna tacne plate igraca ali ti znas da nam je ekipa skupa. I niko uopsteno ne zna plate igraca u nasoj ligi jer se to godinama unazad krije.

Tatar i on nemaju dodirne tacke nikakve! Tatar je igrao redovno i zabijao, REDOVNO i asistirao kao KRILO!ajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:00
Sto se tice tog napadaca, necu da kazem nista, opekao sam se za Tatara, popljuvao ga i posrao,na kraju mi je on sva ta gov.na nagurao u usta da ih pojedem sa svojim golovima i asistencijama i meni to nije problem priznati.
Tako necu nista da kazem ni za Cimljanica jer momak sa svoje 24 godine ili 25 koliko vec ima, moze da se preporodi u nasoj ligi, pa tako i tebe da posere sa golovima i asistencijama.
Jer je milion puta dokazano da u nasoj ligi forma, CV i uspjesi u karijeri nista ne znace, osim tebi haman.
U biti, bio je dobar prospekt sa jednom losom sezonom. KADA SAM VIDIO npr Amara, odmah se vidjelo da je igrac. I da njegov problem nije kvalitet nego glava. Kdo ovoga nemas sta vidjeti. I na to BEZOBRAZNO kaze da ga je pratio, a on igrao 11 minuta!!!
A nama je trebao NAPADAC za prvih 11 a ne MOZDA NAPADAC.
Ovaj momak je PRIMJER menadzerskog igraca. A vi nastavite se nadati da ce biti DUPLO BOLJI OD DOMACIH IGRACA kako bi rekao emir.
CV je dokaz da si kvalitet samo je pitanje da lices to pokazati na terenu. CV je takodjer dokaz da ako si bio u 8 klubova i u svih 8 igrao par tekmi i onda tribine da nesto ne valja, jer mozes biti u jednom, dva los, pa i u tri ali u 8 ne mozes.
Ja vidim da niko ne dolazi! 15 dana do tekme. A emir je IZJAVIO JAVNO da igraci trebaju doci na pocetku priprema da se uigraju. Dakle ON TO IZJAVIO ne ja. Zasto i ovdje sebe demantuje? I da, ja i dalje nisam siguran da ce ko doci a i ako dodje to ce biti neko "daj sta das" jer se zakasnilo. Domacih igraca da valjaju NEMA, imas strance a vec ih imas visak.ajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:00
I sto se tice dolazaka, ti si siguran da nece niko doci ?
Okej to je tvoje misljenje, ja samsuguran da ce biti najmanje jos jedno pojacanje, jer imam 99% tacne informacije da se Hadzija zadao da prije pocetka sezone nadje jedno krilo jos kvalitetno, ali okej ti svoje misljenje a ja svoje. Glupo je da ti ja namecem nesto svoje, pa jel...
Ja necu da podrzim sportskog direktora koji je javno slagao najmanje 3 stvari!ajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:00
Ti neces da podrzis Emira za visi nivo... okej predpstavljam da je za tebe visi nivo dominacija u Ligi i plasman u grupe evropakih takmicenja, slazem se... to je i za mene visi nivo.
A sta da radimo ako to nije cilj vlasnika ? Konkretno mislim na grupe evropakih takmicenja. Ja i ti nismo u klubu da znamo planove i ciljeve uprave. Glupo je to i pricati i mastati i raspravljati o tome. Svako od nas bi volio i masta da to budu grupe i uspjeh u evropi a sta ako Nam zeli da stabilizuje akademiju ili recimo pare usmjeri na stadion.
Znaci za nase potrebe je Hadzija jos uvijek dobar a pljuje se bez razloga.
Da se odmah ogradim, ja ga ne branim, ali kada klub izadje u javnost sa stavom da zeli napraviti vise taj iskorak, a hadzija ne dovede adekvatna pojacanja ja cu ga prvi tjerati.
1- da ce stranci biti 4x kvalitetniji od domaceg
2. da odlaskom tatar/rahman ce dovesti iste ili bolje
3. da igraci trebaju doci u pocetnoj fazi priprema
Meni je napredak to da imamo uvijek istu ili BOLJU ekipu a ne da nam pada kvalitet. To mi je napredak a grupe bilo cega su najvise stvar kontinuiteta i dobrog zrijeba. Cuj cilj vlasnika nisu grupe, STA on ce doci i reci oh mr emir dont go to grup i dont vont to go to grup nooooo... jes kako da ne

Ciljeve je NAm lijepo rekao a ne znam sta vi slusate. Dakle nama najmanje 7 bespotrebnih igraca uzima mjesto akademcima!
evo par da nabrojim - dusan hodzic, adukor, dzafic, onaj iz krupe u olimpicu itd itd ... umjesto njih bez ikakvog osjetnog slabljenja sem finansijskog su mogli biti akademci
I za kraj, hadzija NIJE doveo kvalitetna pojacanja za ovu polusezonu
Meni nije. Mi nemamo SISTEM i neorganizovani smo. Hadzija ima sve uslove o kojima svi sanjaju u nasoj ligi. Stvar je da on nema veze i konekcije da dovede igrace koji ce nas dici na veci nivo. I ne , tu se ne radi o parama nego iskljucivo o poznanstvima i dobroj komunikaciji.ajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:00
U globalu, za ovo na sta mi ciljamo za sada, a ocigledno je to dominacija u ligi, Hadzija je i vise nego dovoljan.
Kada postanemo dominantni u ligi i cilj budu grupe Evrope, tada cemo i Hadziju mijenjati ako ne bude ispunjavao svoj zadatak. A mi sada da pljujemo njega jer nije doveo mega giga pojacanje, a mozda Nam nije odobrio nista od toga... suludo je u najmanju ruku. Opet kazem niko od nas nije u upravi i ne znamo planove... to sto smo mi u zadnje dvije godine dva puta prvaci pa nam guzica zinula za Ibisevicem i Hajrovicem to je druga stvar...
Meni nije guzica zinula ni za jednim ni drugim vez a tim da imamo napadace, krila, vezne stopere i bekove, balansirane, da nam zamjene ne budu slupi polovnjaci koji nemaju ulogu nego mladi potentni igraci koji ce kvvalitetom i vremenom uci u prvih 11 i da od njih imamo hajra.
Ako ti mislis da je veca nauka osvojiti sa NAamom titulu od toga da uzmes titulu i napravis sistem u klubu onda tebi svaka cast. Ja nisam takav.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Danas sam bas post pisao kako bih stavio prije Kenu nego Borisa u prvuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:27hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:10Emiru se ne treba suditi do Maja, iako je ovo daleko od idealnog. Ako ostane ekipa na +9 i dokazu se neki igraci koji su trebali davno on je svoje ispunio. Sve i da ga sad hoces otjerat taj drugi nece imat nekog bitnog posla do kraja sezone.
Ali morate skontati i za Handzica i za Emira, vazilo je za Husrefa a vazit ce i za Vinka, u fudbalu nema MINULOG RADAsve jasno objasnjeno.
Stoji li dogovor za avatara?
Daj Cmilju od prve na derbiju, jao kako bi volio da se popisa na 80% navijaca![]()
Sta si skontao da mi na avatara stavis ako budes pobjedio?

Nema sta porasle su ti sanse, a vidjet cemo za avatar bit ce nesto diplomatski haha
Emiru ne treba suditi, al ga treba kritikovat za ovaj rok
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Pantelija gigantu svaka ti čast, fascinirao si me.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, egocentrik, Jadnimi, mire971, MSOZ101, OsmanhodzicBuco, plisek, Rodman, Sinfoc1986, ubipara i 100 gostiju.