Ma igrat ce sutra. Povreda vjv nije ozbiljnija jer da jest povukao bi se do sad. Danas nece trenirati ali ce sutra igrati.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 16:39Da li je moguce da nigde nista ne moze da se nadje o Novaku? Niti jedna jedina vest...
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Igrao dobar tenis. Dizao si ga u nebesa, i govorio da bi volio da nalupa Beretinija, a igrao na tippingu protiv njega. Kontradiktoran si
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- OldFashioned
- Kontakt:
Izdrži Nole.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Reče da popuštaju leđa, vratio je stari motion prilikom servisa, pozitivne vijesti.
Nisam priželjkivao Don Fabia nikako, a pogotovo ne u ovako dobroj formi. Najteži protivnik van Top 10 i užasno težak matchup za Rafu. Morat će od prvog gema pronaći pravi ritam ofanzivno(danas je baš puno griješio, to neće moći) jer neće bit prostora da se spušta tempo i dopušta Fogniniju da preuzima inicijativu jer je sposoban bombardovati iz svih pozicija, kažnjava sve kraće loptice. Najvažniji segment, i vjerujem ono što će odlučiti ishod u mnogo čemu će bit servis, a u ovako brzim uslovima Nadal ima baš prednost. Ako bude servirao na nivou, lakše čuvao svoje gemove i ne dozvolio Fabiu da se razmaše s riternom pola posla će bit obavljeno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa nije isto volio bi da dobije Berettinija i dobit ce Berettinija. Imao sam zelju da ode daleko jer ga gotivim al Mateo je definitivno u boljoj formi. Nadoci ce Karen tad tad..alex1991 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:01Igrao dobar tenis. Dizao si ga u nebesa, i govorio da bi volio da nalupa Beretinija, a igrao na tippingu protiv njega. Kontradiktoran si![]()
Lopata je teška lik, ko i Ćorić. Meč lopta za Berretinija, 3 forhenda jedva ulaze, spoljni dio linije, četvrti najlakši u mrežu. Tehnički ništa nije napredovao evo 5 godina, isti igrač, iste mane.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
i opet se varaš ko i za noletov return protiv top servera. taman izbaciše podatak di rafa uvjerljivo najjači postotak winova ima protiv ljevaka. doduše,drugi su morali protiv njega igrati heh. zaista mi nije bilo jasno čemu onoliko favoriziranje de minaura,zašto su se prevarili
Bas tako. Imas igrace koji postepeno sazrijevaju i u nekim kasnijim godinama dozive vrhunac, a imas neke koji dostignu zenit u ranoj mladosti, to ih zavara da je to dovoljno i ostanu na istom nivou godinama. Khachanov je ovaj drugi tip. Sve sto je imao da ponudi on je ponudio, moze jos neko vrijeme igrati na svjezinu, a onda ce dozivjeti strmoglavi pad.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Nikakve podatke nisam gledao samo sam rekao ono sto sam vidio po trenutnoj igri Rafe,dns je bio daleko od uvjerljive pobjede.Felixians4 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:13i opet se varaš ko i za noletov return protiv top servera. taman izbaciše podatak di rafa uvjerljivo najjači postotak winova ima protiv ljevaka. doduše,drugi su morali protiv njega igrati heh. zaista mi nije bilo jasno čemu onoliko favoriziranje de minaura,zašto su se prevarili
Sto se Novaka tice svi znaju da je najbolji riterner na svijetu,tu nema dileme
- Felixians4
- Kontakt:
ima 87 % protiv ljevaka,slijedi roger sa 77, tu su odmah murray,novak,tsonga... jest,al ne protiv najjačih servera,tu ima problema.ronaldo99 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:26Nikakve podatke nisam gledao samo sam rekao ono sto sam vidio po trenutnoj igri Rafe,dns je bio daleko od uvjerljive pobjede.Felixians4 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:13i opet se varaš ko i za noletov return protiv top servera. taman izbaciše podatak di rafa uvjerljivo najjači postotak winova ima protiv ljevaka. doduše,drugi su morali protiv njega igrati heh. zaista mi nije bilo jasno čemu onoliko favoriziranje de minaura,zašto su se prevarili
Čega 87% i ko?Felixians4 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:29ima 87 % protiv ljevaka,slijedi roger sa 77, tu su odmah murray,novak,tsonga... jest,al ne protiv najjačih servera,tu ima problema.ronaldo99 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:26Nikakve podatke nisam gledao samo sam rekao ono sto sam vidio po trenutnoj igri Rafe,dns je bio daleko od uvjerljive pobjede.Felixians4 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:13
i opet se varaš ko i za noletov return protiv top servera. taman izbaciše podatak di rafa uvjerljivo najjači postotak winova ima protiv ljevaka. doduše,drugi su morali protiv njega igrati heh. zaista mi nije bilo jasno čemu onoliko favoriziranje de minaura,zašto su se prevarili
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Joj Domija
Imat break prednosti u oba seta protiv jednog Grishe i na kraju zijanit setove 
Nisam od pocetka gledao, je l neka povreda Domija ili ga jednostavno pocistio Grigor?
⚽FK Garaže⚽
Da pitaju Dimitrova kakvu podlogu zeli, ne bi mogao bolju napraviti.
Ovo je savrseno za njegov tenis. Kroz cijeli turnir raznosi.
Ovo je savrseno za njegov tenis. Kroz cijeli turnir raznosi.
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja se ne sijecam kad je Grisha zadnji put ovako raznio jednog top igraca. Svaka cast.
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.