FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mogao bi forumas SSR na aparate danas

Zasto bi ja mogao na aparate? ha? kaži Kana teniseru (kažu da si loš teniser više da se uživiš u tu ulogu)

Ja sam navijac najveceg i najtrofejnijeg kluba u državi - FK Željezničar
A poslije toga veliki fan sina najveceg i jedinog Ivice Osima
Mislis da ce neko braniti lika koji nema dodirnih tačaka ni sa Sarajevom, ni sa Grbavicom a pogotovo ne sa Željom? čovjek od mene ima podršku jer je
tek došao, tu je pune tri sedmice, ima još vremena da nešto napravi i uradi, obecao je do početka polusezone a ostale kapitalne stvari do juna, ako ne
ispuni obecano noga ko i svim ostalim pa ces da vidim kako hračem

Buraz nisi me skontao mogao bi ovaj tvoj da sutra ne docekaSSR je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:10Zasto bi ja mogao na aparate? ha? kaži Kana teniseru (kažu da si loš teniser više da se uživiš u tu ulogu)![]()
Ja sam navijac najveceg i najtrofejnijeg kluba u državi - FK Željezničar
A poslije toga veliki fan sina najveceg i jedinog Ivice Osima
Mislis da ce neko braniti lika koji nema dodirnih tačaka ni sa Sarajevom, ni sa Grbavicom a pogotovo ne sa Željom? čovjek od mene ima podršku jer je
tek došao, tu je pune tri sedmice, ima još vremena da nešto napravi i uradi, obecao je do početka polusezone a ostale kapitalne stvari do juna, ako ne
ispuni obecano noga ko i svim ostalim pa ces da vidim kako hračem![]()

"Željovci" na djelu, a marke nisu dali klubu. Što se mene tiče podrška započetim radnjama u Klubu i reviziji svega.
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 14 feb 2021, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
A što je moj **** te on a ti njega, hračete čovjeka sa svih strana a tu je tek tri sedmice, normalno da cu napisati nesto pozitivno jer je tek doso i jer
je predsjednik kluba, Dino po njegovoj naredbi trkelja po dokumentaciji da bi se sagledala sva situacija, ljudi rade, trude se, uđem na forum da
napišem nesto pozitivno da bi se trebalo ozvaniciti u toku sedmice, a ono negativa i hrakanje u rano jutro, šolja kafe u ruci i vec me huja hvata vec
živce razvlačite
je predsjednik kluba, Dino po njegovoj naredbi trkelja po dokumentaciji da bi se sagledala sva situacija, ljudi rade, trude se, uđem na forum da
napišem nesto pozitivno da bi se trebalo ozvaniciti u toku sedmice, a ono negativa i hrakanje u rano jutro, šolja kafe u ruci i vec me huja hvata vec
živce razvlačite
Započeti procesi ne mogu biti zaustavljeni.
Kakve ja veze imamSSR je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:20A što je moj **** te on a ti njega, hračete čovjeka sa svih strana a tu je tek tri sedmice, normalno da cu napisati nesto pozitivno jer je tek doso i jer
živce razvlačite

Pa liku je sad prijedlog da krenemo putem Celika
Nosi ga u pm

Nosi ga u pm
Cuva Bog Zelju svog!
- dubioza144
- Kontakt:

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
A ma sa tobom se moze normalno pricati, vidim ja na tebi da si mahalac ali daj brate malo pozitive, čovjek tek doso, evo zavrsio sponzora i to stranceKANA je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:29Kakve ja veze imamSSR je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:20A što je moj **** te on a ti njega, hračete čovjeka sa svih strana a tu je tek tri sedmice, normalno da cu napisati nesto pozitivno jer je tek doso i jer
živce razvlačitenisam ja skupstina .**** ja njih sve
na sta su klub doveli .Boli me **** za njega najgore sto ce ako se ovo desi Badzak dici ruke od svega .
za tri sedmice kako je tu, kontam da ima nepovjerenja, ali skontaj da ga je Badžak doveo, ako ne bude valjo mijenjamo ga pa jedan Misimovic je
nogiran koji je bio bog otac za neke a da ne bude nogiran neki fičfirič iz Londona ako za to bude potrebe
Evo garantujem da ce te svi u toku sedmice promijeniti misljenje kada se ozvanice neke stvari i to onako za početak i ovo oko sjednice UO i statusa
Cerića je čisto mahalanje ne kontam sto vam ovo treba pogotovo u ovim trenucima, hadje sto mahalate ok nego se ta laž razvlači a druge mnogo
bitne stvari prođu onako neopažene
I ti vjeruješ parazitu koji nije bio nazočan na tom sastanku,a piše laži,i trpa čovjeku riječi u usta koje nije izgovorio.
Znači paraziti koji 1 sponzora nisu u stanju dovesti u klub zadnje 2 godine,ma daj.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ovo sto Ubipitar kaze sam I ja cuo ,Ceric tvrdi da nikad to nije rekao.Ovi dvije godine nisu marke u klub donijeli a problem sto ovaj nije za 20 dana milione

E cuj mahalacSSR je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:40A ma sa tobom se moze normalno pricati, vidim ja na tebi da si mahalac ali daj brate malo pozitive, čovjek tek doso, evo zavrsio sponzora i to stranceKANA je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:29Kakve ja veze imamSSR je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:20A što je moj **** te on a ti njega, hračete čovjeka sa svih strana a tu je tek tri sedmice, normalno da cu napisati nesto pozitivno jer je tek doso i jer
živce razvlačitenisam ja skupstina .**** ja njih sve
na sta su klub doveli .Boli me **** za njega najgore sto ce ako se ovo desi Badzak dici ruke od svega .
za tri sedmice kako je tu, kontam da ima nepovjerenja, ali skontaj da ga je Badžak doveo, ako ne bude valjo mijenjamo ga pa jedan Misimovic je
nogiran koji je bio bog otac za neke a da ne bude nogiran neki fičfirič iz Londona ako za to bude potrebe
Evo garantujem da ce te svi u toku sedmice promijeniti misljenje kada se ozvanice neke stvari i to onako za početak i ovo oko sjednice UO i statusa
Cerića je čisto mahalanje ne kontam sto vam ovo treba pogotovo u ovim trenucima, hadje sto mahalate ok nego se ta laž razvlači a druge mnogo
bitne stvari prođu onako neopažene

Diskutuje se o tome i samim tim je dovoljno ponizenje za sve nas.
Vrijeme ce pokazati sta je bilo, ali opet kazem nikakvog napretka nema
Vrijeme ce pokazati sta je bilo, ali opet kazem nikakvog napretka nema
Cuva Bog Zelju svog!
Nažalost izgleda da se vjeruje hemijskom elementu kojeg je Badzak nabio nogom iz hotela poslije mjesec dana.
bez ljutnje Kana ali tebi nisu sve na broju izgleda hajde sto lupas nego si i bezobrazan
kazes za badžaka kao ode i on, opet brate notorna laž, covjek je tu godinama, daje sakom i kapom, nikada nije pito za sta i koliko treba, fakat pocet
cu kontati da neke stvari radis sa zlom namjerom jer drugog objasnjenja nemam, pogotovo u ovom periodu kada se lome koplja
kazes za badžaka kao ode i on, opet brate notorna laž, covjek je tu godinama, daje sakom i kapom, nikada nije pito za sta i koliko treba, fakat pocet
cu kontati da neke stvari radis sa zlom namjerom jer drugog objasnjenja nemam, pogotovo u ovom periodu kada se lome koplja