Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Mislis bolje je da ranije dobije mec nego da igra 5 setova? Zar to nije san svakog tenisera?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mislim bas na ovaj sa Raonicem jer je odlucujuci za njegovu povredu. Ako ode u 5 misice se istrose postoji odredjeni rizik. Za par dana vec moze sanirati bolove ako ih ima.Nail for Real je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:54Mislis bolje je da ranije dobije mec nego da igra 5 setova? Zar to nije san svakog tenisera?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Losmiju dosle neke stvari iz guzice u glavu, nece ga nolo dobit onako lako ko prosli put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Al sta se desilo sa Thiemom nisam gledao 
Jel moguce da ga Grigor onako otrese
Jel moguce da ga Grigor onako otrese
Forhend iz trka je baš u k.urcu kod Novaka za sada, ne može ga udarati punim intenzitetom, ne rotira se dovoljno. Moguće da će biti bolje kad se zagrije, zbog toga je za Raonića ovaj prvi set od krucijalnog značaja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svi su vam prvi favoriti osim Rafe
, a jedan po jedan ispadaju.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Imao je fizičkih problema tako reče poslije meča, nije fit bio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U medjuvremenu se zaboravljeni Andy Murray priprema za mec finala turnira u Bielli
protiv Marchenka.
Red je da se tako veliki igrac bar spomene, bas fali ovom turniru ona njegova borbenost i prebacivanje loptice do iznemoglosti. Nadam se da ce se vratiti tamo gdje pripada
Red je da se tako veliki igrac bar spomene, bas fali ovom turniru ona njegova borbenost i prebacivanje loptice do iznemoglosti. Nadam se da ce se vratiti tamo gdje pripada
- Nail for Real
- Kontakt:
Darker na svakom grand slamu ima istu pricu, uvijek je za Rafu sve otvoreno, dok ostali teniseri setaju Mordorom
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Neutralan88
- Kontakt:
Uskoro medicinski Novaka i pobjeda 
E moj Milose. Klocu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Limitiran lik jbg kako god okrenes. Ide 7-6 6-4 7-5 tipa rezultat na kraju
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma sad ce ga oderat. 1 brejk u drugom i dva u trecem setu i cao Milosaga.
Nikad ga neće dobit, džaba sve. Novak je na nekih 70-80% s ovim problemima na forhendu. To je dovoljno da Raonić ima "egal" meč, ali je problem što on ne može dobit takav meč, nego treba da bude mnogo bolji od Novaka, mentalni edge pravi razliku.
Odavno lošiji TB nisam gledao. 0/5 pogođenih prvih servisa, tri čiste neiznuđene greške, i da Novak nije poklonio nekoliko poena iz riterna na drugi servis 7-0 bi bilo.
Odavno lošiji TB nisam gledao. 0/5 pogođenih prvih servisa, tri čiste neiznuđene greške, i da Novak nije poklonio nekoliko poena iz riterna na drugi servis 7-0 bi bilo.
Organizatori sebi sve yebali, staviše Rafu sutra u 5h po našem vremenu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Šta sad se mi Rafanovci trebamo upalit na ovo ili šta? 
"We need to suffer. And we need to fight."
- JohnCleese
- Kontakt:
Kakva antisportska građa tijela u Milosa
Kromanjonac
Dok se vuče prema klupi k'o da gledam baustelca koji je sam izmijesao 5 mjesalica betona pa ide na drugi kraj gradilišta po jos koju vrecu cementa.
Dok se vuče prema klupi k'o da gledam baustelca koji je sam izmijesao 5 mjesalica betona pa ide na drugi kraj gradilišta po jos koju vrecu cementa.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...