Ti brate veze nemas , prije ovoga Badzaka nije bilo u klubu 7 mjeseci nikako ( vise se bavio Igmanom) sad se aktivirao I javno je sve ovo preuzeo na sebe I 1000% je tacno ako ovog otjeraju da I on odlazi.SSR je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:56bez ljutnje Kana ali tebi nisu sve na broju izgleda hajde sto lupas nego si i bezobrazan
kazes za badžaka kao ode i on, opet brate notorna laž, covjek je tu godinama, daje sakom i kapom, nikada nije pito za sta i koliko treba, fakat pocet
cu kontati da neke stvari radis sa zlom namjerom jer drugog objasnjenja nemam, pogotovo u ovom periodu kada se lome koplja
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne pravite Zadrugu i Parove od kluba molim vas. Dovoljno je što je sve u qrcu još i vi svi potpirujete pisanjem i iznošenjem raznih stvari ovdje. Može li se nešto unutar četiri zida riješiti kad smo mi u pitanju?
vazi necu viseKANA je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:59Ti brate veze nemas , prije ovoga Badzaka nije bilo u klubu 7 mjeseci nikako ( vise se bavio Igmanom) sad se aktivirao I javno je sve ovo preuzeo na sebe I 1000% je tacno ako ovog otjeraju da I on odlazi.SSR je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:56bez ljutnje Kana ali tebi nisu sve na broju izgleda hajde sto lupas nego si i bezobrazan
kazes za badžaka kao ode i on, opet brate notorna laž, covjek je tu godinama, daje sakom i kapom, nikada nije pito za sta i koliko treba, fakat pocet
cu kontati da neke stvari radis sa zlom namjerom jer drugog objasnjenja nemam, pogotovo u ovom periodu kada se lome koplja
I ne pada mi napamet da branim Cerića,al ću se strpiti mjesec,dva da vidim ima li nekog pomaka,ako ne bude,zahvaliti mu se,da mi je babo rođeni,al dopustiti da ga dvije amebe opstruiraju koji dokazano k.rcem nisu mrdnuli,a jedan podnio ostavku pred Novu pa opet hoće u UO,to nije u redu.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Džaba se kreći. Započeti su procesi i nema nazad.
Čovjeku treba dati priliku. I to je to .
Čovjeku treba dati priliku. I to je to .
UBIPITAR je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:04I ne pada mi napamet da branim Cerića,al ću se strpiti mjesec,dva da vidim ima li nekog pomaka,ako ne bude,zahvaliti mu se,da mi je babo rođeni,al dopustiti da ga dvije amebe opstruiraju koji dokazano k.rcem nisu mrdnuli,a jedan podnio ostavku pred Novu pa opet hoće u UO,to nije u redu.

Sa ovim znamo na čemu smo, na putu ka kantonalnoj, za ovoga još nismo sigurni, i zato bolje sačekati pa vidjeti. Sigurno će nas ovi nehljebi izvući iz svega.
Nadam se da ce do nastavka sezone biti rezultata tih procesa u vidu nekog novca, da se igracima i uposlenicima isplate plate kao motiv pred nastavak !
Mjau !
A sto se ploce mijenjaju 

Eto Badžak sazvao UO, a Badžak doveo Cerića i koja je sada nova priča i teorija? 
Da nije mozda ekspresno usvajanje novog statuta ili ipak tjeranje Cerica kojeg je doveo sam Badžak?

Da nije mozda ekspresno usvajanje novog statuta ili ipak tjeranje Cerica kojeg je doveo sam Badžak?

Ja vjerujem da mozda 50-60 ljudi zna sta se desava u i oko kluba, a sve ostalo je rekla-kazala i pucanje u prazno. Daj boze da se nismo nikad doveli u ovu situaciju, ali gotovo je. Dvije sedmice pred pocetak prvenstva ne znamo gdje smo i na cemu smo
-
- Kontakt:
Za 3 godine rada khurcem njih dvojica nisu mrdnuli, i oni bi nekoga da tjeraju i postavljaju uslove. Može al' u limburgu.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Dovoljno da kazem da jedan clan uprave,sa kojim sam u dugogodisnjem poznanstvu,nije mogao u domenu svog posla ,gdje je glavni i odgovorni,da mi zavrsi nesto osim da me uputi na redovnu proceduru.
Dovoljno vam govori koliko su pojedini iz nase uprave sposobni namaci pare u klub ili voditi klub.
Dovoljno vam govori koliko su pojedini iz nase uprave sposobni namaci pare u klub ili voditi klub.
Brate krenuo sam sa ovim da se zajebavam ( nista mu lose nisam mislio) on se upalio , evo kunem se djetetom necu vise ovdje pisati .Ostaviti cu da mogu sa tobom I jos par likova u pp I to je to.
A brate sve možete i na pp rješiti. Nemojte da od kluba dodatni cirkus pravimo. Svakako smo u qrcu
-
- Kontakt:
Tresla se gora rodio se mačić ?
Ili nesto konkretno se raspravljalo, dogodilo , usvojilo na sastanku ?
Ili nesto konkretno se raspravljalo, dogodilo , usvojilo na sastanku ?
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Ferroviere1987, Hrasno15, Laudrup i 59 gostiju.