Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Dzeki želim što više golova,Man.City što manje bodova..Da mi rodjeni brat predje u City,ne bi navijao za njih.. 

Navijaci Zelje zele Edinu sto prije promjenu sredine, jaci klub i vece obestecenje prije svega.
Sretno majstore, kako god! 

- Sexmachineboy
- Kontakt:
To se tražichily-rz je napisao/la:Dzeki želim što više golova,Man.City što manje bodova..Da mi rodjeni brat predje u City,ne bi navijao za njih..

@RKO
Jbg nisu još počeli navijati, tako da mogu malo zezati, ali od sutra ne smijem više

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
jbga ne moRes sad da ne navijas za city
al et dzeksone-manchester si ti, takav sam i ja....

ja ne znam kako se mozete nazivat navijacem nekog kluba iz inostranstva , mozete biti jedino simpatizeri
i ja simpatisem manchester united , a sad cu morat simpatisat city zbog dzeke , sto sam mislio da ce biti nemoguce , al kad vidim neke kako ocu kopaju zbog reala i barcelone , uniteda i city-a po forumu , nikako mi to nije jasno , ili mozda ja nisam na tom nivou giga mega ultra navijaca preko televizije

i ja simpatisem manchester united , a sad cu morat simpatisat city zbog dzeke , sto sam mislio da ce biti nemoguce , al kad vidim neke kako ocu kopaju zbog reala i barcelone , uniteda i city-a po forumu , nikako mi to nije jasno , ili mozda ja nisam na tom nivou giga mega ultra navijaca preko televizije

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma Džeki želim puno sreće i puno golova, a najviše da ih utrpa ManU. i Fergusonu

Dragon Town
Ma bjaziiii ba..zmaj_Bosne je napisao/la:Ma Džeki želim puno sreće i puno golova, a najviše da ih utrpa ManU. i Fergusonu![]()

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Da se ne uvrijedi niko ali mislim da se djeca(mladja raja)pali na to ja navijam za ovog-onog.....slazem se sa tvojim postomlottdogg je napisao/la:ja ne znam kako se mozete nazivat navijacem nekog kluba iz inostranstva , mozete biti jedino simpatizeri![]()
RIP SALE VILENJAK
buraz zakasnio si, davno se diskutovalo o tomelottdogg je napisao/la:ja ne znam kako se mozete nazivat navijacem nekog kluba iz inostranstva , mozete biti jedino simpatizeri![]()

edit: i ti RKO
Pa dobro,necemo ih zezat,a u ostalom ko moze narusiti taj timski duh u CitySexmachineboy je napisao/la:To se tražichily-rz je napisao/la:Dzeki želim što više golova,Man.City što manje bodova..Da mi rodjeni brat predje u City,ne bi navijao za njih..![]()
@RKO
Jbg nisu još počeli navijati, tako da mogu malo zezati, ali od sutra ne smijem više

Tako je carezmaj_Bosne je napisao/la:Ma Džeki želim puno sreće i puno golova, a najviše da ih utrpa ManU. i Fergusonu![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Džeko ce natjerati upravu ManU da uruci otkaz Fergusonu a ja zivim za taj danzmaj_Bosne je napisao/la:Ma Džeki želim puno sreće i puno golova, a najviše da ih utrpa ManU. i Fergusonu![]()
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Znao sam šta će biti

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
A sta ce to biti??Sexmachineboy je napisao/la:Znao sam šta će biti![]()
![]()

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Pročitaj ove postove gore, pa češ skontati.Raul7 je napisao/la:A sta ce to biti??Sexmachineboy je napisao/la:Znao sam šta će biti![]()
![]()

Aha toSexmachineboy je napisao/la:Pročitaj ove postove gore, pa češ skontati.Raul7 je napisao/la:A sta ce to biti??Sexmachineboy je napisao/la:Znao sam šta će biti![]()
![]()

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
To se nece desiti!marsovac je napisao/la:Džeko ce natjerati upravu ManU da uruci otkaz Fergusonu a ja zivim za taj danzmaj_Bosne je napisao/la:Ma Džeki želim puno sreće i puno golova, a najviše da ih utrpa ManU. i Fergusonu![]()
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hahaha, i ti si mene zbunio.Raul7 je napisao/la: Aha toNe trzaj me, ja kontao pao na ljekarskom pa propade sve

Nije valjda toliki baksuz, jest da je Bosanac, ali još mu samo to fali.

Mančester Siti takav sam i ja, zato sam te Džeko zavolioooo ja, otkakoooo si otišao iz Wolfsburga !!!!

- Megamon
- Kontakt:
http://www.guardian.co.uk/football/blog ... ester-city

Even in Bosnia, where technical ability is prized more than anywhere else in Europe, players have a reputation for being skilful dribblers

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!