Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nikad ga neće dobit, džaba sve. Novak je na nekih 70-80% s ovim problemima na forhendu. To je dovoljno da Raonić ima "egal" meč, ali je problem što on ne može dobit takav meč, nego treba da bude mnogo bolji od Novaka, mentalni edge pravi razliku.
Odavno lošiji TB nisam gledao. 0/5 pogođenih prvih servisa, tri čiste neiznuđene greške, i da Novak nije poklonio nekoliko poena iz riterna na drugi servis 7-0 bi bilo.
Odavno lošiji TB nisam gledao. 0/5 pogođenih prvih servisa, tri čiste neiznuđene greške, i da Novak nije poklonio nekoliko poena iz riterna na drugi servis 7-0 bi bilo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Organizatori sebi sve yebali, staviše Rafu sutra u 5h po našem vremenu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Šta sad se mi Rafanovci trebamo upalit na ovo ili šta? 

"We need to suffer. And we need to fight."
- JohnCleese
- Kontakt:
Kakva antisportska građa tijela u Milosa
Kromanjonac
Dok se vuče prema klupi k'o da gledam baustelca koji je sam izmijesao 5 mjesalica betona pa ide na drugi kraj gradilišta po jos koju vrecu cementa.

Dok se vuče prema klupi k'o da gledam baustelca koji je sam izmijesao 5 mjesalica betona pa ide na drugi kraj gradilišta po jos koju vrecu cementa.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Istina ziva, ovo sam jednom i ja pisao. Izgleda tako kako nebi smio izgledati nijedan sportas.JohnCleese je napisao/la: ↑14 feb 2021, 12:39Kakva antisportska građa tijela u MilosaKromanjonac
⚽FK Garaže⚽
Dobar je Milos barem psihicki ne pada,sad je uzeo break Novaku,ako ovako nastavi servirati ide on do ovog seta.
Mogao bi ovo biti bas dug mwc
Mogao bi ovo biti bas dug mwc
boli, ne boli, boli, ne boli, boli, ne boli...
onaj placko da se smije odvojiti 30 dana od mirke, hladno je ovo mogao osvojiti:-)
ne znam postoji li nesto bezlicno i dosadno na sportskim terenima kao sto je ovaj raonic, za njega ni rodjena familija ne navija. novak je barem gofno pa ga tako voli i neko ko nije srbin.
onaj placko da se smije odvojiti 30 dana od mirke, hladno je ovo mogao osvojiti:-)
ne znam postoji li nesto bezlicno i dosadno na sportskim terenima kao sto je ovaj raonic, za njega ni rodjena familija ne navija. novak je barem gofno pa ga tako voli i neko ko nije srbin.
Milos tuce servu samo tako, evo 3-ci set,a.Novak ga jos nije slomio na servi sto je nesto novo u njihovim mecevima
Pokidana dva mišića, jedan ligament, jedno uho, jedno oko i opet igra naš junak NOLO!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
hahahahaha kakva je ovo varalica

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zar i ti kolega delinjo ne vijerujes u BOAT-ove povrede

Ide u Nolo u inat hejterima do punoljetstva

⚽FK Garaže⚽
Samo da nam se Nolu pupak ne odveže u ovom setu kao posljedica silnih ruptura mišića trbušnog zida!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma buraz ovo nisu istine,liku faca kao da ne moze da zivi od bolova i dise,naredni gem se par puta baci na tribinu po lopticu

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakve gluposti prica ovaj komentator na ES srbija,kaze Karatsev nikad nije odigrao atp mec,a sad je ovdje u 1/4,kaze samo je igrao CH,a koji bolid od komentatora majko mila
Jest patnja gledati ovog Milosa..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.