Hadžija Boga mi dolazi na tekme, a skoro se slikao i sa članskom UNFKS. Prilično sam siguran da je član i kluba. Za Tatkovog punca se slažem da je ološ.Zoran28 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:45Napapijri je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:29Milanovic je novi Tatar, evo mu prilike da se dokaze. Za ove sto govore da iduci SD mora biti stranac, u smislu da je Emir vrh domaceg SD. Neka kontaktiraju Hadzibegica ili Pasica, sasvim sigurno imaju bolja poznanstva vani nego Hadzic.
P.S. Jedino sto nisu dobri s Musijom, a to je kljucna referenca za dobijanje posla.
...ili da je referenca da su bar jednom tuzili klub, i da od odlaska iz kluba nikad nisu donijeli klubu ni feninga (kroz clanske, makar)![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pašić je idiot kojem treba zabraniti pristup klubu, najveće razočarenje od ''legendi''. Hadžibegić svakako, veliki čovjek. Pisao sam prije godinu, on, Čala i Vahidin su često u loži na našim utakmicama.Napapijri je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:29Milanovic je novi Tatar, evo mu prilike da se dokaze. Za ove sto govore da iduci SD mora biti stranac, u smislu da je Emir vrh domaceg SD. Neka kontaktiraju Hadzibegica ili Pasica, sasvim sigurno imaju bolja poznanstva vani nego Hadzic.
P.S. Jedino sto nisu dobri s Musijom, a to je kljucna referenca za dobijanje posla.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajdeee emire malo kasnis al vakat je 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- hordasDoboj
- Kontakt:
A čemu je vakat tome je i vrijeme 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Postigli smo usmeni dogovor sa jednim vrhunskim igracem
Errea,italija
Parma nosi njihove dresove
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Meni je Hadzibegic neki dan bas pao napmet za mjesto SD. Dobar bi izbor bio bas.
PSPHM
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kad bi nam budzet bio 15+ mil ja bih vidio sa Zahovicem da li bi bio raspolozen za tu poziciju. Hadzija isto dobar izbor.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
On nije nista drugo nego slovenska verzija seljacine Husare. Ako na istog mislimo.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:13Kad bi nam budzet bio 15+ mil ja bih vidio sa Zahovicem da li bi bio raspolozen za tu poziciju. Hadzija isto dobar izbor.
Edit: Moja greska. Zamijenio sam ga.
PSPHM
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja znam da ima 13 godina iskustva solidnog posla u klubu koji je igrao dva-tri puta grupe LP. Ne moram ni spominjati njegovu igracku karijeru. Cuj Husaru menadžerčića poredis sa njim.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:16On nije nista drugo nego slovenska verzija seljacine Husare. Ako na istog mislimo.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:13Kad bi nam budzet bio 15+ mil ja bih vidio sa Zahovicem da li bi bio raspolozen za tu poziciju. Hadzija isto dobar izbor.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pašiću svako malo neko oduzima i pravi probleme oko nečega što mu je DODIJELJENO. Te zemlja, te stan, te poslovni prostor. Taj lik, izgleda, sebi u životu kafe nije platio, a kluba se sjetio po dolasku Tana kad su i drugi slični lešinari namirisali pare.skoroalen je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:51Hadžija Boga mi dolazi na tekme, a skoro se slikao i sa članskom UNFKS. Prilično sam siguran da je član i kluba. Za Tatkovog punca se slažem da je ološ.Zoran28 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:45Napapijri je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:29Milanovic je novi Tatar, evo mu prilike da se dokaze. Za ove sto govore da iduci SD mora biti stranac, u smislu da je Emir vrh domaceg SD. Neka kontaktiraju Hadzibegica ili Pasica, sasvim sigurno imaju bolja poznanstva vani nego Hadzic.
...ili da je referenca da su bar jednom tuzili klub, i da od odlaska iz kluba nikad nisu donijeli klubu ni feninga (kroz clanske, makar)![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Islamofob, ne može.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:13Kad bi nam budzet bio 15+ mil ja bih vidio sa Zahovicem da li bi bio raspolozen za tu poziciju. Hadzija isto dobar izbor.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- feniksptica
- Kontakt:
Kako je Husari oteo Nardina, on je za mene Tito.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:16On nije nista drugo nego slovenska verzija seljacine Husare. Ako na istog mislimo.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:13Kad bi nam budzet bio 15+ mil ja bih vidio sa Zahovicem da li bi bio raspolozen za tu poziciju. Hadzija isto dobar izbor.
Edit: Moja greska. Zamijenio sam ga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Otkud taj info?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
Te karakterne crte i ostale stvari ne poznajem. Cisto sam napisao s neke strane iskustva kakvog bih volio vidjeti na tom mjestu u klubu.
Rekao mi jedan nasi igrac koji je branio tatara
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tom igraču bi odgovaralo da nam je sponzor Dolcela. Kakve Erree, kakve pm.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što se mene tiče nek vrate HAAD i one kragne samo da mi osvajamo titule. To mi uopšte nije bitno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.