Uhljeb!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
prebacite na arenasport1
To treba stavit na kvotu 1, i u Premieru kad igrač ne nastupi, ide kvota 1.Inijesta je napisao/la: ↑14 feb 2021, 17:04A ko je onaj brat sto se kladio sa Jokerom da će ga zabit Cmiljanic na derbiju, kako je krenulo sa radnom dozvolom on može već računati da je popušio opkladuskoroalen je napisao/la: ↑14 feb 2021, 16:45Meni je vala bitno, kad Jokeru i Panti klepim dres, hoću da imam lijep dres, a ne neku krpu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:43Što se mene tiče nek vrate HAAD i one kragne samo da mi osvajamo titule. To mi uopšte nije bitno.![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne sjećam se jel jaka opklada, ako je kakva kupovina u Fan shopu nek se na vrijeme dogovoreskoroalen je napisao/la: ↑14 feb 2021, 17:09To treba stavit na kvotu 1, i u Premieru kad igrač ne nastupi, ide kvota 1.![]()

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
skoroalen je napisao/la: ↑14 feb 2021, 17:09To treba stavit na kvotu 1, i u Premieru kad igrač ne nastupi, ide kvota 1.![]()

DNP
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
@Alfrede, ako su ti prsti polomljenih,pa ne mozes pisati, ako ti je tastatura nabijena na glavu pa ne mozes pricati, daj trepni jednom samo da znamo da si ziv... 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- Iskreno sam ocekivao da ce Nam sa 2 ili 3 pomnoziti ulaznu fakturu od prodaje i investirati, ali .. Sta je razog ?
- Mozda ovih 800 kKM poreza ili je utjecalo ovo oko Jahica. Uvjeren sam da @Pantelija nesto zna sto mi ne znamo.
- Postoji i mogucnost da je u pitanju ozbiljan remont ekipe. Ako sve bude u redu pravo je vrijeme za to (na +9). Dosta solidnih igraca, za PL BiH, je na isteku ugovora, ali nisu vise kvalitet za iskorak FKS. Ipak nam ostaje 15+ igraca koji su zajedno godinu dana. Mozda je smjena u pravo vrijeme.
- Ako su pogresno procjenili SD i SS nayebali su. Titula je minimum sto se ocekuje od SS, SD i igraca.
- Mozda ovih 800 kKM poreza ili je utjecalo ovo oko Jahica. Uvjeren sam da @Pantelija nesto zna sto mi ne znamo.
- Postoji i mogucnost da je u pitanju ozbiljan remont ekipe. Ako sve bude u redu pravo je vrijeme za to (na +9). Dosta solidnih igraca, za PL BiH, je na isteku ugovora, ali nisu vise kvalitet za iskorak FKS. Ipak nam ostaje 15+ igraca koji su zajedno godinu dana. Mozda je smjena u pravo vrijeme.
- Ako su pogresno procjenili SD i SS nayebali su. Titula je minimum sto se ocekuje od SS, SD i igraca.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
vidi mu krpenog sata trebamo za rolex neki skupiti sevap je
You are someone else I am still right here
Sve kad bi na njemu sabro, nema ni 15 KM, bruka ziva...fera je napisao/la: ↑14 feb 2021, 17:20vidi mu krpenog sata trebamo za rolex neki skupiti sevap je
Davno smo mi njega prerasli...

-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Transfer rok na Koševu završen.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel to trollas samo, ili ?
S obzirom da si ti u pitanju, najlogicnije mi je da trollas

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad je bio?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hvala sto me toliko cijenisGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2021, 17:33Jel to trollas samo, ili ?
S obzirom da si ti u pitanju, najlogicnije mi je da trollas![]()

Sve ce vam se samo kazati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nek ga prvo otvore 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Sta cemo onda za Kanurica po TM jos je bez kluba
a prelazni rok gotov 
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, amypitar, Burberry46, Google Adsense [Bot], Kyle88, napoleon72, nedimmmm1337, Sinfoc1986 i 111 gostiju.