Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Bega menadjeru nemoj vise molim te
- feniksptica
- Kontakt:
S ovom ekipom i da ekipa stane iza trenera s Emerijem bi bili top 5 najmanje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakve veze ima što se povrijedio kad igra ko qrac i na sreću daje golove
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kako je lijepo čitati ove isfrustrirane likove i psovače Boga kad Arsenal dobije tekmu.
I kad se igra vrhunski fudbal, uvijek nađu način da pljuju po ekipi ili pojedincima. Preslikana lijepa naša BiH.
I kad se igra vrhunski fudbal, uvijek nađu način da pljuju po ekipi ili pojedincima. Preslikana lijepa naša BiH.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Ozymandias
- Kontakt:
Ja sam bio siguran da će negdje do 80te biti 4:3 i onda drhtanje. Ti kad imaš Davida Luiza pozadi, nema tog rezultata koji ti je siguran. 9:1 da vodiš, nadaj se strahovima do kraja. Kako ga samo onaj oduva u skoku majko mila 
Druga stvar koju Luiz radi su 'duge lopte'. Okej, počeli smo utakmicu sa Edegorom i ESRom i kad si tako počeo za očekivati je da lopta stalno bude na travi. Koji k ima David Luiz nabijati lopte naprijed? Ko mu je rek'o da to radi? 5-6 ako ne i više lopti je napucao bezveze nekome.
Što se Artete tiče, čovjek ništa ne uči a godinu dana je na klupi.
Na 4:1 uvodiš Williana, na 4:2 uvodiš ElNenya i Holdinga...kao da igraš protiv Burnleya pa treba ubiti igru. Nevjerovatna neznalica moraš biti za ovakve besmislene poteze.
U ligi će nas mlatiti skoro svi u narednom periodu tako da sve nade polažem u LE i neki povoljan žrijeb. Računam da možemo proći Benfiku koja ni u Portugalu ne zna gdje udara.
Druga stvar koju Luiz radi su 'duge lopte'. Okej, počeli smo utakmicu sa Edegorom i ESRom i kad si tako počeo za očekivati je da lopta stalno bude na travi. Koji k ima David Luiz nabijati lopte naprijed? Ko mu je rek'o da to radi? 5-6 ako ne i više lopti je napucao bezveze nekome.
Što se Artete tiče, čovjek ništa ne uči a godinu dana je na klupi.
Na 4:1 uvodiš Williana, na 4:2 uvodiš ElNenya i Holdinga...kao da igraš protiv Burnleya pa treba ubiti igru. Nevjerovatna neznalica moraš biti za ovakve besmislene poteze.
U ligi će nas mlatiti skoro svi u narednom periodu tako da sve nade polažem u LE i neki povoljan žrijeb. Računam da možemo proći Benfiku koja ni u Portugalu ne zna gdje udara.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- feniksptica
- Kontakt:
Da se 10-0 pobijedi nema opravdanja da se ubacuje Willian prije Pepea ili Martinelija. Nema to veze ni s Bosnom. To misli vecina u svakoj drzavi.
Sve drugo je sviranje kurcu i nemogucnost prihvatanja da mozda nisi u pravu.
Sve drugo je sviranje kurcu i nemogucnost prihvatanja da mozda nisi u pravu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I naravno, evo ga za kraj, štiklanje svega onoga što neko nije rekao, čak niti pomislio.
Lijepa naša BiH u punom sjaju.

Lijepa naša BiH u punom sjaju.
Cudno da mene nadjes prozivati za komentar subjektivnosti, iako veze nemam sa opisom tog tvog citiranog posta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema šta, Karteta je dobro taktički postavio ekipu, presing ekipu je preskakao duplanjem veznjaka na sredini terena sa ESR i Odegardom.
Da smo Pepea ostavili to bi bilo tipično postavljanje bloka, ovako ova dvojica su dovoljno kreativna da naprave potreban višak.
Ali ovakve utakmice se neće nikada ponoviti. I čisto sumnjam da ima hrabrosti izvesti ovakav sastav protiv City-a.
Ekipe poput City-a, Ville i Liverpoola su rak rana ove ekipe jer smo defanzivno na bokovima jako slabi. Bellerina i Čedrika će probijati žmireći. Mislim da bi bilo pametno ići sa trojicom pozadi protiv City-a.
Da smo Pepea ostavili to bi bilo tipično postavljanje bloka, ovako ova dvojica su dovoljno kreativna da naprave potreban višak.
Ali ovakve utakmice se neće nikada ponoviti. I čisto sumnjam da ima hrabrosti izvesti ovakav sastav protiv City-a.
Ekipe poput City-a, Ville i Liverpoola su rak rana ove ekipe jer smo defanzivno na bokovima jako slabi. Bellerina i Čedrika će probijati žmireći. Mislim da bi bilo pametno ići sa trojicom pozadi protiv City-a.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 14 feb 2021, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Iz Slo sam..I opet pisem j trenera KOJI PRICA O PROCESU I TOME DA TREBA VREMENA I ONDA UBACI IGRACA OD 31 godinu PRIJE IGRACA OD 20 godina.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Ozymandias
- Kontakt:
Imas sa drugim dijelom, samo ukazujem na ironiju u tome da nazivate nekog subjektivnim i pristrasnim a svaki drugi post **** familija radi nekih odluka koje nisu nuzno besmislene.Brokula je napisao/la: ↑14 feb 2021, 19:40Cudno da mene nadjes prozivati za komentar subjektivnosti, iako veze nemam sa opisom tog tvog citiranog posta
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Misliš da ljudi ovdje imaju agendu ?
⚜️~⚜️~⚜️
Mijesanje krusaka i jabuka, namjerno ili ne ne znamOzymandias je napisao/la: ↑14 feb 2021, 19:51
Imas sa drugim dijelom, samo ukazujem na ironiju u tome da nazivate nekog subjektivnim i pristrasnim a svaki drugi post **** familija radi nekih odluka koje nisu nuzno besmislene.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Ozymandias
- Kontakt:
Nema nikakvog mijesanja tuBrokula je napisao/la: ↑14 feb 2021, 20:05Mijesanje krusaka i jabuka, namjerno ili ne ne znamOzymandias je napisao/la: ↑14 feb 2021, 19:51
Imas sa drugim dijelom, samo ukazujem na ironiju u tome da nazivate nekog subjektivnim i pristrasnim a svaki drugi post **** familija radi nekih odluka koje nisu nuzno besmislene.
Ja sam kriv što nisam preventivno yebao mater Arteti i Vilianu.
Prije Sitija ću to obavezno uraditi.
Naravno da ima, dvije potpuno razlicite stvari si uporedio, i osudjujes nekog na osnovu toga i koristis kao argument. Mijesas neciju strast tokom utakmice sa selektivnim komentarisanjem situacija da bi se necija odluka odbranila. Ako je tebi to isto, svaka castOzymandias je napisao/la: ↑14 feb 2021, 20:06Nema nikakvog mijesanja tuBrokula je napisao/la: ↑14 feb 2021, 20:05Mijesanje krusaka i jabuka, namjerno ili ne ne znamOzymandias je napisao/la: ↑14 feb 2021, 19:51
Bolje je kad gubimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.