Jedina varalica je Begic koji vas je sve napalio s Barbarezom a znao je da nema nikakve sanse da postane selektor. Upravo je htio da napravi ovakvu losu atmosferu i kao dokaze da bez njega se ne moze u NFSBIH.DrFilgud je napisao/la: ↑01 feb 2021, 13:09Tuta je bio aktivan saučesnik u varanju i pravljenju budalama navijača Bih.Tristan10 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 12:36Nije Petev kriv sto je izabran, jer naravno nije sam sebe birao. Ali hajde molim te mi reci normalnu osobu, koja treba da preuzme neki posao, a tu uopste nije dobrodosla ili prihvacena javnosti. Normalno da bi ta osoba rekla nije ovo za mene, dovidjenja, ja cu traziti svoju srecu negdje drugo.
Tu je ordiniro dva mjeseca i znao sve, što dokazuje ne samo da je propali trener, nego i varalica.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Treba sacekati i viditi koje ce igrace pozvati, onda ce se imati bolja slika i njegove namjere. Sta ce se uraditi npr sa Gigovicem koji bi trebao da dobije poziv. Ono kako se radilo u zadnjim utakmicama sa Bajevicem i Cvikom, ono je meni bilo kriminalno. Toliko kriminalno da je covjek izgubio svu volju da trosi svoje vrijeme i komentarise.DrFilgud je napisao/la: ↑01 feb 2021, 13:09Tuta je bio aktivan saučesnik u varanju i pravljenju budalama navijača Bih.Tristan10 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 12:36Nije Petev kriv sto je izabran, jer naravno nije sam sebe birao. Ali hajde molim te mi reci normalnu osobu, koja treba da preuzme neki posao, a tu uopste nije dobrodosla ili prihvacena javnosti. Normalno da bi ta osoba rekla nije ovo za mene, dovidjenja, ja cu traziti svoju srecu negdje drugo.
Tu je ordiniro dva mjeseca i znao sve, što dokazuje ne samo da je propali trener, nego i varalica.
Ignorisanje Gigovića koji želi igrati za nas, je jasna poruka da kriterij za reprezentaciju neće biti kvalitet, nego neki drugi interesi.
Događa se ono čega smo se i bojali, došli su oni najgori. Likovi koji i ne pokušavaju da sakriju politiku koja je kontra reprerzentacije.
Događa se ono čega smo se i bojali, došli su oni najgori. Likovi koji i ne pokušavaju da sakriju politiku koja je kontra reprerzentacije.

DrFilgud je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:19Ignorisanje Gigovića koji želi igrati za nas, je jasna poruka da kriterij za reprezentaciju neće biti kvalitet, nego neki drugi interesi.
Događa se ono čega smo se i bojali, došli su oni najgori. Likovi koji i ne pokušavaju da sakriju politiku koja je kontra reprerzentacije.![]()
Svako zna da bi Gigovic odlucio da igra za nas kad bi dobio poziv, cak to vjeruju i oni koji su otpisali dijasporu. Jednostavno se vidi na njemu da je pravi bosnjo, i odma to prepoznas. Momak je po svim parametrima zasluzio poziv. Mlad, odma izborio mjesto u dobrom klubu u dobroj ligi. Nemamo bas takvih igraca.
Problem je što takav igrač trajno zauzima mjesto "armiji" menadžerskih propaliteta, kakve smo gledali zadnjih godina.Tristan10 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:23DrFilgud je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:19Ignorisanje Gigovića koji želi igrati za nas, je jasna poruka da kriterij za reprezentaciju neće biti kvalitet, nego neki drugi interesi.
Događa se ono čega smo se i bojali, došli su oni najgori. Likovi koji i ne pokušavaju da sakriju politiku koja je kontra reprerzentacije.![]()
Svako zna da bi Gigovic odlucio da igra za nas kad bi dobio poziv, cak to vjeruju i oni koji su otpisali dijasporu. Jednostavno se vidi na njemu da je pravi bosnjo, i odma to prepoznas. Momak je po svim parametrima zasluzio poziv. Mlad, odma izborio mjesto u dobrom klubu u dobroj ligi. Nemamo bas takvih igraca.
To je ta "nova strategija", koja je u stvari stara samo prepakovana u novi spin. Otvorena politika protiv reprezentacije i njenih navijača.
Svi koji imaju interese iznad interesa reprezentacije su sada sretni, to pokazuje prirodu nove garniture.
Čuj Gigović, kako bi onda pogurali novog megatalenta iz m:tel lige?DrFilgud je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:19Ignorisanje Gigovića koji želi igrati za nas, je jasna poruka da kriterij za reprezentaciju neće biti kvalitet, nego neki drugi interesi.

Da hoce bar portali poceti vise o njemu obasipati..vrijeme je da se uzme momak.
BašČelik!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
I da se dovede Gigović opet neće ništa pomoći reprezentaciji. Mi nemamo 12-13 igrača koji nas mogu odvesti na hebeni EURO a kamo li Svjetsko.
Mi se evo radujemo što se alkos Todorović i debeljko Duljević vraćaju u formu. Dajte ljudi više spustite se u realnost, najveći talenti Gojak - maximum domet, Dinamo, Trabzon, Bešiktaš.
Hasić - Boga pitaj hoće li taj momak u FKS završiti.
Demirović - jako jako velika nepoznanica.
A da ne pričam o našim kao što bi harise rekao "klupari" Pjanić, Krunić, Kolašinac, Džeko.
Ovim ljudima se ne bi povjerio da djecu u školu odvedu a kamo li nas na EURO.
Doslovno jedva čekam Finsku i ponovno tamburanje jer ljudima izgleda neće nikada biti dosta poniženja.
I ne, nema talenata za još 20 godina dok je ovakvo stanje u fudbalu, svi nas prestižu od Finske, Bugarske, Mađarske, Turske, vraćamo se društvu gdje i pripadamo.
Mi se evo radujemo što se alkos Todorović i debeljko Duljević vraćaju u formu. Dajte ljudi više spustite se u realnost, najveći talenti Gojak - maximum domet, Dinamo, Trabzon, Bešiktaš.
A da ne pričam o našim kao što bi harise rekao "klupari" Pjanić, Krunić, Kolašinac, Džeko.
Doslovno jedva čekam Finsku i ponovno tamburanje jer ljudima izgleda neće nikada biti dosta poniženja.
I ne, nema talenata za još 20 godina dok je ovakvo stanje u fudbalu, svi nas prestižu od Finske, Bugarske, Mađarske, Turske, vraćamo se društvu gdje i pripadamo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Totalno ne bitno. Bitno je hocemo li mi biti bolja reprezentacija sa tim igracem koji moze da igra narednih 15 godina. Znaci ne treba ga zvati, jer se svakako necemo kvalifikovati? Kakva je to logika.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 feb 2021, 14:30I da se dovede Gigović opet neće ništa pomoći reprezentaciji. Mi nemamo 12-13 igrača koji nas mogu odvesti na hebeni EURO a kamo li Svjetsko.
Mjesec dana do okupljanja, od "selektora" ni traga ni glasa.
Poruka je jasna - reprezentacija pripada Vici, Begiću, menadžerima i ostalom ološu, navijači nemaju šta tražiti.

Poruka je jasna - reprezentacija pripada Vici, Begiću, menadžerima i ostalom ološu, navijači nemaju šta tražiti.
ili ti ne pratis rad selektora hehe
tuta kazu bio u rimu, barceloni i sinoc u turskoj na mecu konja vs besiktas.
ljudi, kanite se corava posla, yebo ovu repku:-)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
100%
⚜️~⚜️~⚜️
Hej doktore, doktore, popravi ga majstore

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Zar nisu oni pacovi iz takozvanog Saveza najavili da ce do 14.02. kompletirati strucni stab 

Emir Delić: "Zapelo je oko dva trenera, jednog on nije htio, a drugi nije htio s njim"
Jel ovaj Petev još uvijek nije izabrao pomoćnike?
Jel ovaj Petrov hos trener kod nas?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Predsjednik Fudbalskog saveza RS Vico Zeljković rekao je za Srnu da taj savez želi da u ovoj godini započne projekat izgradnje 20 terena sa vještačkom travom na cijelom području manjeg bh. entiteta.
Prema njegovim riječima, to je značajan projekat za razvoj fudbala, posebno u segmentu stvaranja uslova za rad omladinskih selekcija.
Zeljković je danas u Bosanskoj Gradišci održao sastanak sa predstavnicima Područnog fudbalskog saveza, na kojem je razgovarano o aktuelnoj problematici u fudbalu, planovima za naredni period i izborima u NS BiH.
Predsjednik FSRS je istakao da je Savez prethodne godine uradio veliku stvar donošenjem odluke da pomogne klubovima u svim ligama tako da finansira 50 posto njihovih troškova za kotizacije za takmičenje i službena lica na utakmicama.
“Ta stavka FSRS košta oko 800.000 KM, a do sada je naš budžet iznosio oko 700.000 KM. Morali smo obezbijediti dodatna sredstava i s ponosom mogu da kažem da smo za prethodnu polusezonu to uspjeli”, dodao je Zeljković.
Govoreći o Izbornoj skupštini NSBiH, koja je zakazana za 16. mart, Zeljković je potvrdio da po principu rotacije predsjednik ovog saveza u narednom mandatu treba da bude kandidat iz RS, te da je Fudbalski savez RS njega predložio za predsjednika.
On je naglasio da je sigurno da se nakon ove izborne skupštine mnoge stvari mogu promijeniti nabolje, posebno što se tiče fudbala u RS.
“Činjenica je da budžet NS BIH iznosi oko 20 miliona KM, a da je od tog iznosa FS RS unazad deceniju dobijao nepunih 260.000 KM. Mi moramo da mijenjamo tu praksu i dio tog novca povučemo za izgradnju fudbalske infrastrukture”, naveo je Zeljković, prenosi SRNA.
Predsjednik Područnog fudbalskog saveza Bosanska Gradiška Miloš Brkić rekao je da su klubovi koji čine ovaj savez zadovoljni podrškom koju su dobili od FSRS, posebno činjenicom da su prošle godine izgrađeni tereni sa vještačkom podlogom u Bosanskoj Gradišci i Prnjavoru.
Brkić je izrazio uvjerenje da će Prodručni fudbalski savez Bosanska Gradiška biti i u okviru narednog projekta za izgradnju terena sa vještračkom travom. Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik i generalni sekretar FS RS Bojan Kušljić i Ognjen Valjić.
Prema njegovim riječima, to je značajan projekat za razvoj fudbala, posebno u segmentu stvaranja uslova za rad omladinskih selekcija.
Zeljković je danas u Bosanskoj Gradišci održao sastanak sa predstavnicima Područnog fudbalskog saveza, na kojem je razgovarano o aktuelnoj problematici u fudbalu, planovima za naredni period i izborima u NS BiH.
Predsjednik FSRS je istakao da je Savez prethodne godine uradio veliku stvar donošenjem odluke da pomogne klubovima u svim ligama tako da finansira 50 posto njihovih troškova za kotizacije za takmičenje i službena lica na utakmicama.
“Ta stavka FSRS košta oko 800.000 KM, a do sada je naš budžet iznosio oko 700.000 KM. Morali smo obezbijediti dodatna sredstava i s ponosom mogu da kažem da smo za prethodnu polusezonu to uspjeli”, dodao je Zeljković.
Govoreći o Izbornoj skupštini NSBiH, koja je zakazana za 16. mart, Zeljković je potvrdio da po principu rotacije predsjednik ovog saveza u narednom mandatu treba da bude kandidat iz RS, te da je Fudbalski savez RS njega predložio za predsjednika.
On je naglasio da je sigurno da se nakon ove izborne skupštine mnoge stvari mogu promijeniti nabolje, posebno što se tiče fudbala u RS.
“Činjenica je da budžet NS BIH iznosi oko 20 miliona KM, a da je od tog iznosa FS RS unazad deceniju dobijao nepunih 260.000 KM. Mi moramo da mijenjamo tu praksu i dio tog novca povučemo za izgradnju fudbalske infrastrukture”, naveo je Zeljković, prenosi SRNA.
Predsjednik Područnog fudbalskog saveza Bosanska Gradiška Miloš Brkić rekao je da su klubovi koji čine ovaj savez zadovoljni podrškom koju su dobili od FSRS, posebno činjenicom da su prošle godine izgrađeni tereni sa vještačkom podlogom u Bosanskoj Gradišci i Prnjavoru.
Brkić je izrazio uvjerenje da će Prodručni fudbalski savez Bosanska Gradiška biti i u okviru narednog projekta za izgradnju terena sa vještračkom travom. Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik i generalni sekretar FS RS Bojan Kušljić i Ognjen Valjić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.