@farci ovaj bijeli dres je super a crni mi ima previse detalja za moj ukus

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ne nego samo ovo okolo, necu im ja dresove praviti
Jest puno detalja na crnom pa sam smanjio na ostalim
Bio na wc solji, pa pozurio da obrisem cmar, jel ti lakse sad kad si saznao ?
Uleti Roma prije nas jbga
I sta bi oni imali od toga?muhamedhulk je napisao/la: ↑14 feb 2021, 20:47Errea je ok ako ce posebno za nas praviti dres svake godine ili max svake druge godine. Uz to da mi ne placamo njima nista za dresove, neka nas opreme od pjetlica do prvog tima.
Imamo 15 dana da Vinkec pronadje idealnih 11 za plavu ravaku, vecinu igraca i znamo, Kovacevic na golu, Oremus, Dupovac, Milicevic i Pidro nazad, Djokanovic i Pejovic u sredini, Susic ispred njih.
Eh sad, vjerovatno Fanimo desno (? zbog povrede, Jukic kao zamjena), Krste lijevo (u pet deka sa Jukicem) a Handzic u napad (ako nije suspendovan ili povrijedjen, zamjena Smiljanic).
Al basEvander je napisao/la: ↑14 feb 2021, 20:50I sta bi oni imali od toga?muhamedhulk je napisao/la: ↑14 feb 2021, 20:47Errea je ok ako ce posebno za nas praviti dres svake godine ili max svake druge godine. Uz to da mi ne placamo njima nista za dresove, neka nas opreme od pjetlica do prvog tima.
Imamo 15 dana da Vinkec pronadje idealnih 11 za plavu ravaku, vecinu igraca i znamo, Kovacevic na golu, Oremus, Dupovac, Milicevic i Pidro nazad, Djokanovic i Pejovic u sredini, Susic ispred njih.
Eh sad, vjerovatno Fanimo desno (? zbog povrede, Jukic kao zamjena), Krste lijevo (u pet deka sa Jukicem) a Handzic u napad (ako nije suspendovan ili povrijedjen, zamjena Smiljanic).
Trenutno korisnika/ca: Dadox, N3R3D, Uvijeknapravojstrani, Venom i 69 gostiju.