Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
On Tierney and Partey, Arteta says it's unlikely either will feature against Benfica, but he adds that if one does make it, it will be Tierney - who is due to start training in the next few days.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovo je zadnji put da sam se potrudio da ti nacrtam, neću više nikad, obećavam.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Decko, to vadjenje postova iz naftalina ne umanjuje cinjenicu da si smarač ipo.
Kontekst, vrijeme pisanja tih postova naravno nije bitno
ali ajde, taman cu se bivolu pravdati.
Pazi, ja sam zadnji kojem mozes te seljacke fore prosipati, nemoj vise, eto molim te
Kontekst, vrijeme pisanja tih postova naravno nije bitno
Pazi, ja sam zadnji kojem mozes te seljacke fore prosipati, nemoj vise, eto molim te
Urbani psovač Boga aka Sarscovfield aka nije on to rekao aka kontekst.
- feniksptica
- Kontakt:
Bolje posten psovac Boga, nego postovaoc SDA.
No da se vratimo na temu..Arteta je to fino odradio odmah na pocetku utakmice. Presing i brzo rijesio tekmu. Ipak, drugo poluvrijeme je pokazao da nije neko na koga mozemo racunati na duze staze. Izmjenama, povlacenjem bespotrebnim.
No da se vratimo na temu..Arteta je to fino odradio odmah na pocetku utakmice. Presing i brzo rijesio tekmu. Ipak, drugo poluvrijeme je pokazao da nije neko na koga mozemo racunati na duze staze. Izmjenama, povlacenjem bespotrebnim.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
yebo mater zbog Williana se zakuha i na ss.ba
da nema qrcobolje luiza ne bi ni došao ovdje, yebem li ih obojicu i njihov restoran, poslije willianove karijere više će Tale trovač imati prometa nego Willianov usrani restoran

da nema qrcobolje luiza ne bi ni došao ovdje, yebem li ih obojicu i njihov restoran, poslije willianove karijere više će Tale trovač imati prometa nego Willianov usrani restoran
- feniksptica
- Kontakt:
Bravo Arteta, sta znaju Bosnje sta je unistavanje kluba.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bravo Bošnje, Bošnje najbolje znaju šta se dešava u tuđim kućama. 
Bolje da sam šutio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zasluzuje novi ugovor
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da se ja pitam, one koji psuju Boga bih eliminisao ne samo sa foruma nego sa planete, kosmosa, sedam nebesa, etc etc,
ali ne pitam se nažalost
Luiz i Willian će Arteti doći glave. Ne mogu vjerovati da sam sebi kopa rupu.
ali ne pitam se nažalost
Luiz i Willian će Arteti doći glave. Ne mogu vjerovati da sam sebi kopa rupu.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Stanje sa mladim talentima je jako dobra, ESR i Saka imaju potencijal da budu WC igrači.
Saka i Phoden su dvojica najboljih mladih igrača u ligi.
I ovo ne govorim jer su imali 2-3 dobre utakmice, kontinuitet je ono što čini igrači a ova dvojica su konstantno odlični bili.
Martinelli nažalost ne dobija priliku ali po mom mišljenju, on je špic igrač i nadam se da će vremenom dobijati priliku na toj poziciji.
Odegard nije sad brilinantan bio ali jako dobar debi u prvih 11, tehnički jako dobar što se i očekuje od igrača Španske lige.
Sa par pojačanja, prije svega na desnom beku, lijevo krilo i špic, možemo očekivati top 4 sljedeće sezone.
Saka i Phoden su dvojica najboljih mladih igrača u ligi.
I ovo ne govorim jer su imali 2-3 dobre utakmice, kontinuitet je ono što čini igrači a ova dvojica su konstantno odlični bili.
Martinelli nažalost ne dobija priliku ali po mom mišljenju, on je špic igrač i nadam se da će vremenom dobijati priliku na toj poziciji.
Odegard nije sad brilinantan bio ali jako dobar debi u prvih 11, tehnički jako dobar što se i očekuje od igrača Španske lige.
Sa par pojačanja, prije svega na desnom beku, lijevo krilo i špic, možemo očekivati top 4 sljedeće sezone.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Leno na golu
Arsenal starting XI: Leno; Bellerin, Luiz, Gabriel, Cedric, Xhaka, Ceballos; Smith Rowe, Odegaard, Saka, Aubameyang
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ko je ovaj Hein na klupi
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.