Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Šampionski drugi set baš. Sve osim servisa koji je na tik iznad 50% fino sluša. Bekend od početka turnira udara čisto, jače i ravnije nego obično.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Gledam od 4:2 za Dona u drugom setu, i od tad je skoro svaki bitan poen Don zabio u mrezu ili daleko van terena sa nekontrolisanim bekendom. Meni danas Rafa ne dijeluje nista posebno, sa ovom igrom tesko da moze zaprijetiti za sami kraj turnira.
⚽FK Garaže⚽
- Nail for Real
- Kontakt:
Rafa previse pasivan za moj ukus, bas je slao mekane loptice ovoj budali. Ne vidim ga ni ja kao osvajaca turnira, nazalost.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa ti si ga davno otpisaodelinjo je napisao/la: ↑15 feb 2021, 02:58Ne pilaj naopako varaliceLlullSergio je napisao/la: ↑14 feb 2021, 22:29Protiv ovakvog Novaka koji vec ima puno sati provedenih na terenu po meni jeste. Ako nista 50-50 su sanse.![]()

A ne fakat, ja sam skeptican, od drugog kola sve neki problemi i teško rjesavanje protivnika. Ne vidim stvarno da ovo osvaja, čak i da prodjes Sashu ceka te Grigor koji leti na ovakvoj podlozi i bas igra fantasticno. Da ne pričam o eventualnom finalu gdje te čeka neko od trojca Rubljev/Medo/Nadal.
Blago njemu ako sve prodje i doceka ga Nadal u finalu, sijeti se zadnjeg finala njihovog ovdje...a Rafa sa ovakvim nastupima ovdje, ne vijerujem da moze biti prijetnja Novaku.LlullSergio je napisao/la: ↑15 feb 2021, 08:41Pa ti si ga davno otpisaodelinjo je napisao/la: ↑15 feb 2021, 02:58Ne pilaj naopako varaliceLlullSergio je napisao/la: ↑14 feb 2021, 22:29Protiv ovakvog Novaka koji vec ima puno sati provedenih na terenu po meni jeste. Ako nista 50-50 su sanse.![]()
![]()
A ne fakat, ja sam skeptican, od drugog kola sve neki problemi i teško rjesavanje protivnika. Ne vidim stvarno da ovo osvaja, čak i da prodjes Sashu ceka te Grigor koji leti na ovakvoj podlozi i bas igra fantasticno. Da ne pričam o eventualnom finalu gdje te čeka neko od trojca Rubljev/Medo/Nadal.
⚽FK Garaže⚽
- LlullSergio
- Kontakt:
Eh pa tako ja mogu reci sjeti se finala 2012.
Mislim nije ni Rafa u svom dijelu zdrijeba neki favorit zbog svojih problema,ali moja poenta je da Novak nije uopste na svom top nivou na kakvom je bio u svojim sampionskim godinama na AO i zato nije po meni favorit ni u jednom od ta 3 meča (ako dodje do njih naravno).
Mislim nije ni Rafa u svom dijelu zdrijeba neki favorit zbog svojih problema,ali moja poenta je da Novak nije uopste na svom top nivou na kakvom je bio u svojim sampionskim godinama na AO i zato nije po meni favorit ni u jednom od ta 3 meča (ako dodje do njih naravno).
Dela ti meni govoris uzece Don Nadala,pa ni pokocu trikova to nije bilo moguce
.
Rafa ce tek sad imati pravi test protiv Tsitsipasa.
Po meni je Medo nekako favorit br1,nekako mi brat bas dobro djeluje.
Manje vise sve ocekivani parovi osim ovoga Dimitrov vs Karatsev,ovamo imamo u ostalim parovima imamo ove top 8 .

Rafa ce tek sad imati pravi test protiv Tsitsipasa.
Po meni je Medo nekako favorit br1,nekako mi brat bas dobro djeluje.
Manje vise sve ocekivani parovi osim ovoga Dimitrov vs Karatsev,ovamo imamo u ostalim parovima imamo ove top 8 .
Dobar Fognini 
Za Berettinija se znalo da ce predat.
Sad pravi tenis pocinje
Za Berettinija se znalo da ce predat.
Sad pravi tenis pocinje
- Nail for Real
- Kontakt:
Jednorucni bekend.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Rafaelo sa 60% trenutne snage i mogucnosti i sa 34 godinice rijesava prepreku po prepreku. Velik' li si o Rafaele 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Pade mi Don bez ispaljenog metka,mada onaj 2 set je morao uzeti i ko zna sta bi bilo,ovako je poklonio set i jednostavno nestao sa terena,koliko kukaju navijaci i Novaka i Rafe a na kraju izvjesno to finale 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutna situacija:
Ili u procentima ako je nekome draže:
Odavno izjednačeniji slem nismo gledali.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sinoć se baš vidjelo zašto Fognini nije taj top nivo. Previše oscilacija u igri, gubio se u ključnim momentima, jednostavno ga je Rafa progutao na onoj situaciji kad je imao 3 brejk lopte. Još jednom užasno komentarisanje na ES. Biće teško protiv Stefanosa jer je ovaj uštedio 2h igranja predajom Berettinija danas.
Kao što @bodi123 reče, prezanimljiv i egal turnir. Mada znamo svi da ako Novak uđe i svoj mode i ritam, spada kvota na njega na 1.60. Strašni mečevi su ispred nas od Saše-Novaka, Nadala-Tsitsipasa, Rublev-Medvedev.. Šta onda govoriti za potencijalna polufinala i finale. Uživanje jednostavno.
Kao što @bodi123 reče, prezanimljiv i egal turnir. Mada znamo svi da ako Novak uđe i svoj mode i ritam, spada kvota na njega na 1.60. Strašni mečevi su ispred nas od Saše-Novaka, Nadala-Tsitsipasa, Rublev-Medvedev.. Šta onda govoriti za potencijalna polufinala i finale. Uživanje jednostavno.
"We need to suffer. And we need to fight."
Na dvici ne može engleski komentator, ali makar može na kecu 
Još kada počnu navijati za nekoga na terenu

Još kada počnu navijati za nekoga na terenu

- Neutralan88
- Kontakt:
Sreca android box i ES Germany ima
Boris Becker

Boris Becker

- AshburtonG
- Kontakt:
Becker rijetko ugodan komentator, pogotovo od ovih strucnih saradnika. Covjek bukvalno ima tenis u malom prstu, a pogotovo taj psiholoski aspekt. Fakat je uzivanje slusat njegove komentare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.