SSR je napisao/la: ↑15 feb 2021, 10:31
Za ove sto puno pametuju preporucio bih da dobro pogledaju drugio dio intervjua Cerića za tv sarajevo
Abd da sve brate sve to da se ostvari. Mislim ovo sto Ceric najavljuje. Mogu se i ja sloziti da ljudi pretjeruju i hoce u 10 dana cuda. Ako su ga vec izabrali,onda ga treba pustiti da radi neko vrijeme. Da vidimo sta moze i sta ce uraditi ili ne uraditi. Kakav god da je ovaj Ceric,ne moze biti gori od ovog Kerima,od Zukica i jos par njih iz uprave.
Nama vecini je forum jedini izvor informacija,a forum je u velikoj mjeri jedna obicna mahala. A gdje mahala kolo vodi,moze samo glava da te zaboli. A Boga mi i pojedini nasi clanovi iz uprave nisu nista drugo do obicni mahalci,koji prenose sve i svasta,i tako dodatno ubacuju crv sumnje u svaki posao vezano za klub.
Kakva drzava,takav narod,takav i sport. Kod nas je sve na principu koristi,kradje ,lopovluka,opstrukcija....
A hocemo nesto sto je sve suprotno tome.
Znas ono kad zivis godinama u zabludi i sve svedes na neke emocije. I sam sam takav,ali kad imas priliku vidjeti kako vani ljudi rade i kako razmisljaju,onda shvatis sto sa nama niko nece cestita posla.
Zato sto smo bagra,zadovoljavamo se sitnicama,zivimo od neke emocije. Sto bi Osim rekao,zivimo od slobodnog udarca. Takav nam je nacin zivota.
I onda te cudi sto pljujemo.
Koji to mi sistem vrijednosti imamo. Postoji li osoba,koju nismo popljuvali.