Ja drzim jedan klan koji radi protiv i samo protiv kluba!BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 11:55Aha, posto nisam upratio situaciju, konto sam da ima neki novi klan forumasa hahah
Mi !== klub
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja drzim jedan klan koji radi protiv i samo protiv kluba!BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 11:55Aha, posto nisam upratio situaciju, konto sam da ima neki novi klan forumasa hahah
S kim su oni igrali u Antaliji osim Shakhtara?
Na Krempitu zaboravi slobodnoAlen1987 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:38---------Handzic
Jukic---Sušić---Fanimo
----Pejovic--Đokano
Pidro-Dupi-Mili-Oremuš
------------Kova
----------Cmiljanic
Krste------Dal----Hebib
----Zinedin--F.Hodzic
Salcin-Besic-Aduk-Dusan
-------Dzafic/Kanuric
+ Ramic, Milanovic, Dervisagic
Kvantitet imamo, da li i kvalitet?
Ma nama uvijek kad traba nesto da rjesimo mi to syebemo.MortemHz je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:35Nisam ja džaba za njih glasao za onoj anketi.
Zamisli koliko će biti dodatne negative kod mitomana ako ih uzmemo i ako se odvojimo na +12. Jedino ih mi možemo vratiti u život svojim glupostima ali opet vjerujem da će Borac biti iznad njih, vjerovatno i Zrinjski.
Moramo ići na pobjedu u derbiju kao i prošli put kada smo ih rastavili igrom samo šteta što nije bila pobjeda, u prvom poluvremenu mi imali 15 šuteva, oni 1, posjed 62-38 itd.
Neću biti nezadovoljan bodom ali moramo krenuti agresivno.
HahahhahahahhJohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:40Na Krempitu zaboravi slobodnoAlen1987 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:38---------Handzic
Jukic---Sušić---Fanimo
----Pejovic--Đokano
Pidro-Dupi-Mili-Oremuš
------------Kova
----------Cmiljanic
Krste------Dal----Hebib
----Zinedin--F.Hodzic
Salcin-Besic-Aduk-Dusan
-------Dzafic/Kanuric
+ Ramic, Milanovic, Dervisagic
Kvantitet imamo, da li i kvalitet?
Samara (2 liga Rusije)
Ostali smo na polusezoni bez dva najbolja igrača, a u oktobru i bez Ahmetovića.Ko je doveden ? Samo Cmiljanić, a njega je glupo i komentarisati.Na to sam mislio, kada sam napisao da su ljudi frustrirani.Zamisli recimo PSG preko ljeta ostane bez Mbapea i Neymara, Icardi se teško povrijedi, za prvu dvojicu ne dođu nikakve zamjene, a umjesto Icardia dođe neki napadač koji je dao 8 golova za 10 godina.Kako bi njihovi navijači reagovali, misliš da ne bi bili frustrirani.
Ma znam.. ali eto ne bi se to trebalo više ponoviti, poenta je samo da ne izgubiš da ih totalno ne vratiš u život, sa bodom će sve isto ostati. Igramo sa skoro najjačim protivnicima sljedeće 3 utakmice, nije sramota odigrati neriješeno sa njima a dobiti Zrinjski i Široki Brijeg.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:41Ma nama uvijek kad traba nesto da rjesimo mi to syebemo.MortemHz je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:35Nisam ja džaba za njih glasao za onoj anketi.
Zamisli koliko će biti dodatne negative kod mitomana ako ih uzmemo i ako se odvojimo na +12. Jedino ih mi možemo vratiti u život svojim glupostima ali opet vjerujem da će Borac biti iznad njih, vjerovatno i Zrinjski.
Moramo ići na pobjedu u derbiju kao i prošli put kada smo ih rastavili igrom samo šteta što nije bila pobjeda, u prvom poluvremenu mi imali 15 šuteva, oni 1, posjed 62-38 itd.
Neću biti nezadovoljan bodom ali moramo krenuti agresivno.
Ne samo derbije, vec i protiv Zrinjskog u onoj sezoni kad smo imali +11 oni dosli bez dosta prvotimaca i klepise nas na Kosevu 0:1 i od tad se počela topiti prednost.
Niko nek mi ne dolazi. Ni ovako ne znam sta cu sam sa sobom, samo mi jos vi falite da mi yebete i ovo malo zivaca sto mi je ostalo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:35Frustrirani mogu biti samo oni genijalci koji su ocekivali Hajrovice, portugalce, halilovice, krkice, i slicne, koji ne bi dosli u dinamo i zvezdu, a ne kod nas. Vi kad sami sa sibom rijesite neke stvari, onda cete doci @Tobe.
Gdje ces svrstati nas koji smo ocekivali realna pojacanja za nase uslovu, u smislu Hadzica, Zakarica, Bradonjica i sl. ? Mene Hajrovic i kompanija nikada i nisu zanimali obzirom da ce jos puno vode proteci da takvi uopste i razmisle o dolasku ovdje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:35Frustrirani mogu biti samo oni genijalci koji su ocekivali Hajrovice, portugalce, halilovice, krkice, i slicne, koji ne bi dosli u dinamo i zvezdu, a ne kod nas. Vi kad sami sa sibom rijesite neke stvari, onda cete doci @Tobe.
Opet o Hadzicu.Lik je slabiji od Cmiljanica kojeg toliko pljujete. Zakaric je rekao u intervjuu da nece doci, od Bradonjica je tesko bilo za ocekivati da dodje, jer je imao ponudu iz Grcke. Doci ce jos neko krilo, za to se ne sekirajte.Napapijri je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:47Gdje ces svrstati nas koji smo ocekivali realna pojacanja za nase uslovu, u smislu Hadzica, Zakarica, Bradonjica i sl. ? Mene Hajrovic i kompanija nikada i nisu zanimali obzirom da ce jos puno vode proteci da takvi uopste i razmisle o dolasku ovdje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:35Frustrirani mogu biti samo oni genijalci koji su ocekivali Hajrovice, portugalce, halilovice, krkice, i slicne, koji ne bi dosli u dinamo i zvezdu, a ne kod nas. Vi kad sami sa sibom rijesite neke stvari, onda cete doci @Tobe.
Njih dvojica nipošto sami nisu šampionska ekipa. Dobro su iskoristili priliku koju su dobili i postali to što jesu.feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2021, 11:03Sampionska ekipa su ti Tatar i Rahman. Logicno da si razjebao sampionsku ekipu.
I kakve veze oni imaju sa nama ?
halo, hajrovic je u dinamuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:35Frustrirani mogu biti samo oni genijalci koji su ocekivali Hajrovice, portugalce, halilovice, krkice, i slicne, koji ne bi dosli u dinamo i zvezdu, a ne kod nas. Vi kad sami sa sibom rijesite neke stvari, onda cete doci @Tobe.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, budzak, Burberry46, ErosViverosViv, hajroooooo, Hamagara, J1897, keli, NeSamSafetee, Posejdon, propoklopac, riki46, sekac, SilaMoc1946, Tatamata1946 i 179 gostiju.