Vidi, moguće je da vas je Clattenburgovo priznanje o Fergiejevoj auri koja vam je donosila sudijske odluke malo zeznulo. Nije da mi je žao, jedini klub kojem istinski želim ispadanje iz lige, i to uz more sudijskih grešaka na štetu kluba je United, ali tako to bude - nakon pritiska da se sudi u vašu korist sudije sad radije donesu odluku koja vam ne paše, da izbjegnu kritiku.AlanSmith14 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 11:12Koliko su u EPL tanke sudije i sudijska organizacija najbolje pokazuje tretman koji ima United kod sudija nakon onih pritisaka od strane Kloppa i Mourinha prije 2 mjeseca.
Iako se sporadicno neko oglasi po tom pitanju (Maguire jucer i Ole par puta stidljivo nakon meca), u zadnjih 5-6 kola se desilo barem 4 kljucne greska na racun Uniteda.
Vise to govori o bezmudim EPL sudijama i FA kao takvom. Sumnjam da iko ima cistu namjeru da osteti nekoga, ali ne mozes " drhtati " zbog neke izjave Mourinha o proteziranju Uniteda ...
1.) Sheffiled daje gol nakon faula na De Gei na Old Traffordu za 0:1
2.) Na istoj utakmici Martial daje gol za 1:1 koji se ponistava zbog faula Magiurea nad golmanom (kontakt barem duplo blazi od ovog gore prvog)
3.) Ponistava se gol Maguirea protiv Burnleya postignut na nacin kako Burnley daje 80% svojih golova
4.) Iako je Lindelof kloc, ono jucer je ipak bio cisti faul kod gola WBA
Da ne pricamo o neprincipijelnim penalima u cijeloj ligi u zadnjih mjesec dana, gdje se vise ne zna sta je penal a sta nije.
Najslabiji segment ove lige je sudjenje i to traje godinama. Veci je problem sto ljudi fakat ne znaju, nego sto imaju namjeru nekoga ostetiti.
S druge strane, mrtvi Sheffield U i još mrtviji WBA su vam otkinuli pet bodova, i to da slavite taj bod kod WBA kao pobjedu jer ste, što bi rek'o Brokula, hladno trebali ostati i bez njega. Protiv nas ste uzeli bod jer je Ušati prošao bez crvenog kartona u startu utakmice.
Elem, ne pamtim kad sam vidio onakvo forsiranje jednog krila kao sinoć na Goodisonu. Stekao sam dojam da je svaki napad Fulhama išao i uredno prošao kraj 87-godišnjeg Colemana i Godfreya.