Nije za đžabe da treba pričekati sve da završe utrku.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Sad sam pogledao par ženski u snimku i potpuno identična staza za M i Ž i najbolje Ž su brže od par najlošiji M
to su te mentalne gromade, nevjerovatna moć regeneracije, sad kad nastavi redom pobjeđivati ko da se one stvari nisu dogodilebranimir85 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 14:26Lagano zlato za Shiffrinku, ali na početku slaloma staza je kao kamen.
takomće i pinturault vjerovatno istobranimir85 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 14:26Lagano zlato za Shiffrinku, ali na početku slaloma staza je kao kamen.
spustašice voze slalom po golom ledu
ja mislim upravo suprotno, bila je godinu dana mentalno nigdje. ali našla je formu u pravo vrijemejolicnikola je napisao/la: ↑15 feb 2021, 14:28to su te mentalne gromade, nevjerovatna moć regeneracije, sad kad nastavi redom pobjeđivati ko da se one stvari nisu dogodile
pa mislio sam na to kako je nevjerovatno da se toliko brzo regenerisala, to se može desiti samo najvećima, da se ona tragedija nije dogodila bila bi sad već uredno GOATjestamaji je napisao/la: ↑15 feb 2021, 14:30ja mislim upravo suprotno, bila je godinu dana mentalno nigdje. ali našla je formu u pravo vrijemejolicnikola je napisao/la: ↑15 feb 2021, 14:28to su te mentalne gromade, nevjerovatna moć regeneracije, sad kad nastavi redom pobjeđivati ko da se one stvari nisu dogodile
ti uopšte ne pratiš, pa najbolji/najbolja svih vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.