Aduka, ti kao neko ko je bio na onim McDonalds protestima ispred kluba ne bi trebao tako častiti druge navijače Sarajeva. Pa ti ljudi koje nazivaš tako su većinom tada bili s tobom tu, nije pošteno da im ovako sad preko foruma šukaš.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Olimpija i Sarajevo, pa to je neuporedivo kao i Slovenija i BiH kao države. Imaš jedan uređen sistem i jednu zemlju koja jedva postoji, na silu. Nikad mi nećemo uspjeti dovesti takve igrače. Meni je i dalje nevjerovatno da je ovdje igrao npr. jedan Leon Benko. Nikad takvog napadač nećemo imati. 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Uskoro ocekujem ovde da neko napise kako ova prednost od 9 bodova je nista, jer nismo odigrali tri utakmice sa jako nezgodnim protivnicima. Lahko je bilo napraviti bodovnu prednost dok se igralo s ekipa koje nisu Zeljo, Zrinjski i Siroki 

a sta tu nije tacno?
imas najgore gostovaje tradicionalno gdje si jednom dobio u 30 godinna
imas gostovanje ekipi koja te zadnji put razmontiralia sa 5-2 i nedavno na kosevu u zadnjoj minuti kova nas spasio poraza
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
HAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAH
- feniksptica
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Haj ne serri života ti.. To je zato što su gurbeti bili loši, a ne što smo mi nešto dobri.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
I Zrinjski je često zadnjih godina napuštao Koševo neporažen.
I mi smo počeli dole pobjeđivati. Kako je nama teško s njima igrati, isto tako je i njima sa nama.Historicar je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:01I Zrinjski je često zadnjih godina napuštao Koševo neporažen.

E upravo to i jeste stvar, al evo odmah nam je Zip objasnio
da ne trebamo brinuti za to i da to nije nikakva vadiona kao... a Bgm jeste.
3 tekme teske i onda odmah prvo ili drugo kolo protiv konkurenta ... nimalo lagan raspored
Ali ako dodje napadac onda je to druga prica

3 tekme teske i onda odmah prvo ili drugo kolo protiv konkurenta ... nimalo lagan raspored
Ali ako dodje napadac onda je to druga prica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
E jest se frajer nazabijao golova. Mislim da je najefikasnije krilo u ligi u posljednjih 20 godina. Ovakav CV nije mogao da ga proda u jace lige. Ne kontam.joker90 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 14:10Hahahaahahah!![]()
Pregledao i sekira me samo jedna stvar, ovi golovi su iz nekog davnog vakta. Pa moj drug @Pantelija je u ovo vrijeme Cmiljinih golova po terminima bacao ljude na guzicu, to je bila joga bonito ko sa brazilskih plaža, a sad oženjen, svako malo povreda na terminu. I kad dođe moram trčati za njega. Valjda nije Cmiljara zaboravio trpati, nije ga džabe zapazio PSV!
Evo jedan npr. "svježiji" klip, treba se podsjetiti koliko je ova pizda nama golova bitnih donijela. Na stranu što je ispao firgoš i ponizio se, ovo Milanović i naša ostala krila mogu sanjati i to ako je baš dobar san.![]()
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ako dodje napadac prvaci smo, ako ne dodje, borba za evropu.
**** vam logiku
**** vam logiku
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Lijepo bi bilo u iducoj bordo sedmici da nam predstave novog predsjednika da cujemo njegovu viziju i planovi. Takodje da se uradi neki interviju s SD i Šefom stručnog štaba da cujemo iz prve ruke da cujemo iz prve ruke transfer politiku, planove odnosno koliko je Vinko zadovoljan uradjenim, kakvo je njegovo vidjenje odlazaka odnosno igrackog kadra.
Ma zna Hadzija, skidam kapu...
Hocemo Beciraja, co'jek nece, Wisla ne zna sta ce s njim...
Hocemo Antu,co'jek nece, izbace ga s noge na nogu iz Steaue...
Hadzija...

Hocemo Beciraja, co'jek nece, Wisla ne zna sta ce s njim...
Hocemo Antu,co'jek nece, izbace ga s noge na nogu iz Steaue...
Hadzija...

Istinu zboriš..
Ako ja napišem da smo u tom "razmontiravanju" izašli sa praznom sredinom ništa neću slagati.. Isto tako, ako napišem da smo trebali imati ubjedljivo vodstvo do te zadnje minute i da su ih spasile vile, Handžić itd... također ništa slagati neću...
Ipak su dvije strane priče...
Ja koliko znam, napadača smo doveli.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Koga bi ti postavio za SD? I zašto?Historicar je napisao/la: ↑15 feb 2021, 14:25Vujadin Savić, jedan od najvažnijih igrača Crvene Zvezde u zlatnom periodu 2017-2019 (dvije titule, proljece u Evropskoj ligi i grupna faza Lige prvaka) novi igrač ljubljanske Olimpije.Nakon Ante Čorića iz Rome, on im je drugo pojačanje.Treba kakanjskoj ublehi ovo zakucati za čelendru, kada drugi put kaže da je teško nači dobrog igrača u zimskom prelaznom roku.Čim se ova sezona završi, treba mijenjati sportskog direktora.
Moramo se mi dobro potrudit pa na neki nacin i imati srece da bi zadrzali prednost. Ja sa tri remija ne bih bio nezadovoljan jer bi to znacilo minimu +8 nakon te tri utakmice.
Ako ne zadrzimo prednost i ako nas nacnu i osjete da mogu i da nemamo zamjenu za odlaske onda ce to biti gusto do kraja.
Ako ne zadrzimo prednost i ako nas nacnu i osjete da mogu i da nemamo zamjenu za odlaske onda ce to biti gusto do kraja.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Alen1987 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:38---------Handzic
Jukic---Sušić---Fanimo
----Pejovic--Đokano
Pidro-Dupi-Mili-Oremuš
------------Kova
----------Cmiljanic
Krste------Dal----Hebib
----Zinedin--F.Hodzic
Salcin-Besic-Aduk-Dusan
-------Dzafic/Kanuric
+ Ramic, Milanovic, Dervisagic
Kvantitet imamo, da li i kvalitet?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, ANamelessGhoul, Google Adsense [Bot], Guest1945, klasik, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, rimljanin90, samoFKS, Seipronto, senad82, Tatamata1946 i 176 gostiju.