Ramovic je bas los igrac. U rangu Veselog i Muleta, nikakav napredak.Brkooo je napisao/la: ↑15 feb 2021, 11:57Nadam se da ce nas zaobici..
Nek ide u Borac, Zrinjski, ma bilo gdje, pa da malo i navijaci tih klubova "uzivaju" u ofanzivcima poput Ramovica koji zabijaju 1-2 gola po sezoni..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Na pitanje da li postoji mogućnost njegovog povratka na Grbavicu, kratko je odgovorio:
– I ta opcija je moguća.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Moze Ramovic, bolje on nego niko
-
- Kontakt:
Dobar igrač. Borben, okomit, koristan. I brz kada gledaš naše trenutne igrače. Ali psihički nejak, nestabilan.
Željezničar za život cijeli!
Kakav Ramović. Odnos prema Želji 0.
Vala tesko da mozemo boljeg dovesti od Ramovica. Barem ima muda da povuce loptu, pokusa nesto, udje u duel. To nam treba.
Cuva Bog Zelju svog!
- lijevapolutka
- Kontakt:
nema on muda nizasta. prosle sezone (cega se sjećam onako na prvu) pred utakmicu sa zrinjskim u mostaru dobije 3 zuti (bezveze), pred utakmicu sa veležom na Grbavici dobije "proliv"
moSa ljoŽe
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jel moguce da ga ti hvalis ?SudoHusika je napisao/la: ↑15 feb 2021, 14:47Dobar igrač. Borben, okomit, koristan. I brz kada gledaš naše trenutne igrače. Ali psihički nejak, nestabilan.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Ne zaboravi kontekst. Trenutno bi bio pojačanje. Druga stvar je što igrači njegovog kalibra ne smiju primirisati Želji.StrikeWarzone je napisao/la: ↑15 feb 2021, 14:58Jel moguce da ga ti hvalis ?SudoHusika je napisao/la: ↑15 feb 2021, 14:47Dobar igrač. Borben, okomit, koristan. I brz kada gledaš naše trenutne igrače. Ali psihički nejak, nestabilan.![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja licno bi ramu volio vidjeti u nasem dresu opet. Iako je ispao nekorektan u nekim situacijama, njegov stil igre i onaj sitni korak, dribling mi se uvijek sviđao. Naravno, slazem se da ne trebamo stalno vracat igrace, ali vala da se prica o graovcu, ovdje bi pola foruma imalo mokre snove
Činjenica, u ovom momentu bi nam vise nego dobro dosao, za veselinovica je trenutno gnjabri...

Činjenica, u ovom momentu bi nam vise nego dobro dosao, za veselinovica je trenutno gnjabri...
ja allaham ne vjerujem sta citam lika kojeg su svi zaljevali bokalom vode da mu vide ledja psovali nema sta nisu sad ga ti isti prizivaju kao mesiju spasioca zivog
ramovic je bio i ostao karin.a i svako prizivanje njega nas pravi jos vecim karinasima
ramovic je bio i ostao karin.a i svako prizivanje njega nas pravi jos vecim karinasima

-
- Kontakt:
Ma kakav spasioc. Činjenica je da je bolji od ovih što imamo trenutno u prvih 11. Način na koji se nekada odnosio prema klubu, saigračima i način na koji je otišao - to je bruka i ono što mu svi zamjeramo. Ja prvi.
ma ja ga nakon svega sto je uradio ne bih spomenuo ni u sali treba imati obraz makar propali jer je.bo nas ako ce nas svaki debil na taj nacin u budućnosti ****.vati i očekivati povratak nakon odredjenog vremenaSudoHusika je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:39Ma kakav spasioc. Činjenica je da je bolji od ovih što imamo trenutno u prvih 11. Način na koji se nekada odnosio prema klubu, saigračima i način na koji je otišao - to je bruka i ono što mu svi zamjeramo. Ja prvi.
-
- Kontakt:
Dobro, ima i to smisla. Nego imamo i veselog smrada koji na sličan način ponižava klub i navijače pa opet igra. A Rama je bolji igrač od njega.
-
- Kontakt:
Nas je takav ponos, ego, sta sve vec ne, u proslosti kostao mnogo toga. Ako u ovom momentu moze pomoci Zeljinim ciljevima u ovoj sezoni i pod uslovom da to sebi mozemo priustiti, naravno da cu ga prizivati. Ima puno gorih od njega koji su trenutno u klubu i po karakteru i po performansama. Naravno, ovo je samo moje misljenje...Robust je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:42ma ja ga nakon svega sto je uradio ne bih spomenuo ni u sali treba imati obraz makar propali jer je.bo nas ako ce nas svaki debil na taj nacin u budućnosti ****.vati i očekivati povratak nakon odredjenog vremenaSudoHusika je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:39Ma kakav spasioc. Činjenica je da je bolji od ovih što imamo trenutno u prvih 11. Način na koji se nekada odnosio prema klubu, saigračima i način na koji je otišao - to je bruka i ono što mu svi zamjeramo. Ja prvi.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Kad moze Veseli biti u ekipi moze i Ramovic
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- lijevapolutka
- Kontakt:
zeljodogroba je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:45Nas je takav ponos, ego, sta sve vec ne, u proslosti kostao mnogo toga. Ako u ovom momentu moze pomoci Zeljinim ciljevima u ovoj sezoni i pod uslovom da to sebi mozemo priustiti, naravno da cu ga prizivati. Ima puno gorih od njega koji su trenutno u klubu i po karakteru i po performansama. Naravno, ovo je samo moje misljenje...Robust je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:42ma ja ga nakon svega sto je uradio ne bih spomenuo ni u sali treba imati obraz makar propali jer je.bo nas ako ce nas svaki debil na taj nacin u budućnosti ****.vati i očekivati povratak nakon odredjenog vremenaSudoHusika je napisao/la: ↑15 feb 2021, 15:39
Ma kakav spasioc. Činjenica je da je bolji od ovih što imamo trenutno u prvih 11. Način na koji se nekada odnosio prema klubu, saigračima i način na koji je otišao - to je bruka i ono što mu svi zamjeramo. Ja prvi.
ima brate i svi jedva čekamo da im leđa vidimo
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, b00t, Edo1922, ELDIABLO20, Google [Bot], Hrammm1921, Hrasno15, knoa, Levin, Lewy21, Lokomotifa, Napaceni87, NazorUso, NekoSaDaleka, NerminFatic, Orvel, Railwayman30, Sarun, svemalim1, TefalTava, tiagofaria25, Tihi i 224 gosta.