FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pravda za Sinana i Veselog haha
Obojica smetljari
Obojica smetljari
SudoHusika je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:01Ja sve kontam da se zezaš. On je trebao biti otjeran kada je u julu došao sa 7 kila viška. Pa ga čekaš 5 mjeseci da se spremi, k'o da se za ironman sprema mrtvac. Onda je trebao biti otjeran kada je počeo šmekati pitarima i raji okolo. A treći put je trebao biti otjeran kada je tužio klub uz opasku da neće da raskine ugovor. Invalid klasični, kakav on i top krilo premierligaško. Šuga ona odvratna.
Ma ne mogu ove price,ponasate se kao da imamo milione i da nam se svi igraci nude pa kao mi mozemo nekoga tek tako iksirati i naci odma drugog,veselinovic kakav god da je(ima on i prednosti a i mane itekako)nama valja u kakvoj smo situaciji,nije sa njim bezvzez Osim produzio ugovor.
Mada moja je prica bila vise bazirana na Ramovica al eto ode u drugom smislu,mada mi i omalovazavanje Veselog smeta jer i dalje je igrac Zeljeznicara.
Ma šta će Husika i Brkoo stručnjaciEjnur je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:12SudoHusika je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:01Ja sve kontam da se zezaš. On je trebao biti otjeran kada je u julu došao sa 7 kila viška. Pa ga čekaš 5 mjeseci da se spremi, k'o da se za ironman sprema mrtvac. Onda je trebao biti otjeran kada je počeo šmekati pitarima i raji okolo. A treći put je trebao biti otjeran kada je tužio klub uz opasku da neće da raskine ugovor. Invalid klasični, kakav on i top krilo premierligaško. Šuga ona odvratna.
Ma ne mogu ove price,ponasate se kao da imamo milione i da nam se svi igraci nude pa kao mi mozemo nekoga tek tako iksirati i naci odma drugog,veselinovic kakav god da je(ima on i prednosti a i mane itekako)nama valja u kakvoj smo situaciji,nije sa njim bezvzez Osim produzio ugovor.
Mada moja je prica bila vise bazirana na Ramovica al eto ode u drugom smislu,mada mi i omalovazavanje Veselog smeta jer i dalje je igrac Zeljeznicara.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Kinderlandwolfie je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:15Ma šta će Husika i Brkoo stručnjaciEjnur je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:12SudoHusika je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:01
Ja sve kontam da se zezaš. On je trebao biti otjeran kada je u julu došao sa 7 kila viška. Pa ga čekaš 5 mjeseci da se spremi, k'o da se za ironman sprema mrtvac. Onda je trebao biti otjeran kada je počeo šmekati pitarima i raji okolo. A treći put je trebao biti otjeran kada je tužio klub uz opasku da neće da raskine ugovor. Invalid klasični, kakav on i top krilo premierligaško. Šuga ona odvratna.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Mladen Veselinović i Elvis Karić tužili FK Željezničar.
Golemo od Veselog
ima obraz.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Borcu, Zrinjskom, Tuzli valja a nama ovakvi kakvi smo bez para, bez krila ne valja
A vi to imate idole neke,mislio sam da svako ima svoje misljenje,a vama je ovde znaci kako kazu taj neki Brko i Husika. **** to sto je Osim sa obojicom igraca za koje ja govorim htio i produzio ugovor.wolfie je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:15Ma šta će Husika i Brkoo stručnjaciEjnur je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:12SudoHusika je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:01
Ja sve kontam da se zezaš. On je trebao biti otjeran kada je u julu došao sa 7 kila viška. Pa ga čekaš 5 mjeseci da se spremi, k'o da se za ironman sprema mrtvac. Onda je trebao biti otjeran kada je počeo šmekati pitarima i raji okolo. A treći put je trebao biti otjeran kada je tužio klub uz opasku da neće da raskine ugovor. Invalid klasični, kakav on i top krilo premierligaško. Šuga ona odvratna.
e jes nas usrecio s tim u pm bas nam je vrh sa obojicomEjnur je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:26A vi to imate idole neke,mislio sam da svako ima svoje misljenje,a vama je ovde znaci kako kazu taj neki Brko i Husika. **** to sto je Osim sa obojicom igraca za koje ja govorim htio i produzio ugovor.wolfie je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:15Ma šta će Husika i Brkoo stručnjaciEjnur je napisao/la: ↑15 feb 2021, 17:12

Ma 100% @bezideja **** kosti svoje
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Sumnjam da će se Rama,sve i da ga žele iz kluba,odlučiti na povratak dok je ovaj stručni štab trenutno na klupi jer i njihov odnos prema njemu nije bio bajan.A valjo bi nam Rama u ovoj situaciji u kakvoj smo sad.Normalno pod uslovom da je spreman i u nekakvoj takmicarskoj formi.
Raja se ponasa kao da mi sad biramo izmedju Stevanovica, Zakarica, Fanima i Ramovica pa eto hocemo da izaberemo Ramovica. Mi biramo izmedju Subasica, Blazevica na krilu, Boje na krilu i Ramovica. Boljeg od njega necemo sigurno dobiti. Druga je stvar sto neko smatra da je bolje istrpiti Subasica ili Gasala.
Cuva Bog Zelju svog!
O tome ja pricam,ali ocigledno ovde se napravio copor od 4-5 njih i cim imas misljenje kontra njih pocnu neke gluposti pisati i napadati u copruHongKong je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:16Raja se ponasa kao da mi sad biramo izmedju Stevanovica, Zakarica, Fanima i Ramovica pa eto hocemo da izaberemo Ramovica. Mi biramo izmedju Subasica, Blazevica na krilu, Boje na krilu i Ramovica. Boljeg od njega necemo sigurno dobiti. Druga je stvar sto neko smatra da je bolje istrpiti Subasica ili Gasala.
da ti nama reci treba li nama ekonom u klubu i znas li njegovu uloguEjnur je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:29O tome ja pricam,ali ocigledno ovde se napravio copor od 4-5 njih i cim imas misljenje kontra njih pocnu neke gluposti pisati i napadati u copruHongKong je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:16Raja se ponasa kao da mi sad biramo izmedju Stevanovica, Zakarica, Fanima i Ramovica pa eto hocemo da izaberemo Ramovica. Mi biramo izmedju Subasica, Blazevica na krilu, Boje na krilu i Ramovica. Boljeg od njega necemo sigurno dobiti. Druga je stvar sto neko smatra da je bolje istrpiti Subasica ili Gasala.![]()

-
- Kontakt:
Neka @braco baci računicu da se raskusuramo oko Ramovića.
Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ako bude tražio platu ko za produženje ugovora onda se isplatiSudoHusika je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:35Neka @braco baci računicu da se raskusuramo oko Ramovića.

moSa ljoŽe
- lijevapolutka
- Kontakt:
Al što je fascinantno, četri sata se raspravlja o ramovicu isto ko onda o handzicu

moSa ljoŽe
kad vec o handzicu neko prica zna li neku adresu od pitarskog handzica da mu posaljemo tortu da se liku unaprijed zahvalimo za "dobru" igru na derbiju hahahhahalijevapolutka je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:50Al što je fascinantno, četri sata se raspravlja o ramovicu isto ko onda o handzicu![]()
![]()
![]()
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma poslati mu preko aplikacije donesi.ba direktno na klubRobust je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:52kad vec o handzicu neko prica zna li neku adresu od pitarskog handzica da mu posaljemo tortu da se liku unaprijed zahvalimo za "dobru" igru na derbiju hahahhahalijevapolutka je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:50Al što je fascinantno, četri sata se raspravlja o ramovicu isto ko onda o handzicu![]()
![]()
![]()
i da nastavi sa ocuvanjem bucmaste linije
![]()

moSa ljoŽe