FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 15 feb 2021, 19:07

Doveden na osnovu cega ako se moze pitati ? Hadzija nema neku razvijenu mrezu da prati igrace. Nema ni velika poznanstva u svijetu fudbala. Uglavnom se vrti oko istih klubova i drzava. Postali smo malo ozbiljniji klub, pa smatram da na osnovu refenrenci s kojim je dosao nije za nas. Vi smatrate da ce proigrati u 25 godini. Ja bih za dobrobit kluba volio da ste vi u pravu. Ali nije nedostatak novca i nedostatak igraca glavni problem sto mi nismo doveli napdaca od kojeg ne znamo hoce l izbaciti **** Hareta iz prve postave.
Dalje imas krila od kojeg jedino nesto konkretno mozes ocekivati od Fanima, nije dovedena adekvatna zamjena ( Jukic je dovoljno tu i jasno je pokazao da nije nista vise od solidnog )

Zar je toliko tesko reci prelazni je odradjen lose, veoma lose i ujedno pruziti podrsku klubu....
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 15 feb 2021, 19:10

JohnKeynes97 je napisao/la:
15 feb 2021, 18:59
feniksptica je napisao/la:
15 feb 2021, 18:53
Najgore sto smo oznaceni neprijatelji kluba mi kojo hocemo dobro i bolje i znamo da mozemo. A brane klub oni koji nade polazu u to da ce Cmiljanic mozda kod nas proraditi..al haj. Sve kad smo probleme pravili posle je doslo na aplatu. Od Jesica i tih losih odluka smo se godinama oporavljali.
Nije to problem. Problem je syl ces ti, i tebi slicni, koji sad pljujete po Cmiljanicu, za godinu dana stvaljati slike na facebook profil sa njim, a ovdje cete govoriti koliko ste vjerovali u njega.
Na isti onaj nacin kako je 90% ljudi pljuvalo i **** Tataru i Rahmanovicu kad su dosli.
Ako vjeruje Vinko u njega, i navijaci moraju. Vinko je dokazao da zna sta radi tokom cijele prosle polusezone, a pogotvo Europskim takmicenjima.

Stvarno ne razumijem ljude koje dovoede u pitanje kvalitet Cmiljanica. Covjek je znaci bio u mladom timu PSVa, koji je to nas igrac sa 16-17 godina potpisao za PSV. Sam je rekao da je bio pracen duze vrijeme i da je prosao 1000 testova dok nije potpisao za PSV. Pa poslije PSVa, Huesca, Levante itd. Koji je to nas mladi igraci imao priliku potpisat za te klubove. Razlog zasto nema vise utakmica :bolest, povrede, adaptacija. Licno mislim da ce se kod nas uklopiti u ekipu, razlog slican mentalitet, isto govorno podrucje, dobra atmosfera u klubu, trener koji ima odlican pristup prema svakom igracu itd.

Konacna ocjena da li je promasaj ili pogodak bit ce na kraju sezone i zavisit ce iskljucivo od njegovih igri i od toga koliki doprinos bude imao.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 15 feb 2021, 19:11

15 feb 2021, 19:07
Doveden na osnovu cega ako se moze pitati ? Hadzija nema neku razvijenu mrezu da prati igrace. Nema ni velika poznanstva u svijetu fudbala. Uglavnom se vrti oko istih klubova i drzava. Postali smo malo ozbiljniji klub, pa smatram da na osnovu refenrenci s kojim je dosao nije za nas. Vi smatrate da ce proigrati u 25 godini. Ja bih za dobrobit kluba volio da ste vi u pravu. Ali nije nedostatak novca i nedostatak igraca glavni problem sto mi nismo doveli napdaca od kojeg ne znamo hoce l izbaciti **** Hareta iz prve postave.
Dalje imas krila od kojeg jedino nesto konkretno mozes ocekivati od Fanima, nije dovedena adekvatna zamjena ( Jukic je dovoljno tu i jasno je pokazao da nije nista vise od solidnog )

Zar je toliko tesko reci prelazni je odradjen lose, veoma lose i ujedno pruziti podrsku klubu....
Doveden je jer je postiao dogovor sa Hadzijpm da ce mu davati 15% od plate.
Fanimo i Jukic su dobra krila. Ne znam sta hoces. Jukic je predobro igrao u proljetnom dijelu, dobro je odigrao i protiv onih ribara u Velsu, i onda je dosla povreda, a nakon ppvrede i Fanimo doveden. Najlakse je pljuvat. Jedna Barcelona nema 5 miliona eura da plati Garciju, jwr je korona i jer su smanje i budzeti, ali zato realni pitar ceka da Hajrovic dodje.
PSPHM

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 feb 2021, 19:11

Najbolje bi bilo, da niko ne s.re previše. Da svi podržimo klub, a samim tim i njegove uposlenike jer su i oni dio kluba. Trenutno ništa ne možemo promijeniti, sačekajmo kraj prvenstva i onda sumirati rezultate i onda sr.ti, ako bude potrebe za tim.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 feb 2021, 19:15

Je.bo vas Hajrovic vise. Stvarno se trazi ovdje da se do u detalje napise kakav je Hadzija **** od pregovaraca i da se svako ime ponaosob napise. Ne pise niko ovdje protiv njega, zato sto ga licno ne moze. Osim Tobeta mozda..

Vinko ga je jednom pokrio..sumnjam da ce i on vise svoj poso ugrozavati da njega spasi. Proljetni dio 3 utakmice..gdje je bio sad
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 feb 2021, 19:15

NisamInSajder je napisao/la:
15 feb 2021, 19:10
15 feb 2021, 18:59
15 feb 2021, 18:53
Najgore sto smo oznaceni neprijatelji kluba mi kojo hocemo dobro i bolje i znamo da mozemo. A brane klub oni koji nade polazu u to da ce Cmiljanic mozda kod nas proraditi..al haj. Sve kad smo probleme pravili posle je doslo na aplatu. Od Jesica i tih losih odluka smo se godinama oporavljali.
Nije to problem. Problem je syl ces ti, i tebi slicni, koji sad pljujete po Cmiljanicu, za godinu dana stvaljati slike na facebook profil sa njim, a ovdje cete govoriti koliko ste vjerovali u njega.
Na isti onaj nacin kako je 90% ljudi pljuvalo i **** Tataru i Rahmanovicu kad su dosli.
Ako vjeruje Vinko u njega, i navijaci moraju. Vinko je dokazao da zna sta radi tokom cijele prosle polusezone, a pogotvo Europskim takmicenjima.

Stvarno ne razumijem ljude koje dovoede u pitanje kvalitet Cmiljanica. Covjek je znaci bio u mladom timu PSVa, koji je to nas igrac sa 16-17 godina potpisao za PSV. Sam je rekao da je bio pracen duze vrijeme i da je prosao 1000 testova dok nije potpisao za PSV. Pa poslije PSVa, Huesca, Levante itd. Koji je to nas mladi igraci imao priliku potpisat za te klubove. Razlog zasto nema vise utakmica :bolest, povrede, adaptacija. Licno mislim da ce se kod nas uklopiti u ekipu, razlog slican mentalitet, isto govorno podrucje, dobra atmosfera u klubu, trener koji ima odlican pristup prema svakom igracu itd.

Konacna ocjena da li je promasaj ili pogodak bit ce na kraju sezone i zavisit ce iskljucivo od njegovih igri i od toga koliki doprinos bude imao.
Bio je mali Hadžić, svi su pisali da je najveći talenat. Ode u juniore druge portugalske lige i ništa ne uradi.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 feb 2021, 19:16

fks74 je napisao/la:
15 feb 2021, 19:11
Najbolje bi bilo, da niko ne s.re previše. Da svi podržimo klub, a samim tim i njegove uposlenike jer su i oni dio kluba. Trenutno ništa ne možemo promijeniti, sačekajmo kraj prvenstva i onda sumirati rezultate i onda sr.ti, ako bude potrebe za tim.
:clap:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 feb 2021, 19:16

15 feb 2021, 19:15
Je.bo vas Hajrovic vise. Stvarno se trazi ovdje da se do u detalje napise kakav je Hadzija **** od pregovaraca i da se svako ime ponaosob napise. Ne pise niko ovdje protiv njega, zato sto ga licno ne moze. Osim Tobeta mozda..

Vinko ga je jednom pokrio..sumnjam da ce i on vise svoj poso ugrozavati da njega spasi. Proljetni dio 3 utakmice..gdje je bio sad
:rol: joj sad si donji
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 feb 2021, 19:18

Evo kažem, urađen je loš prijelazni rok. Znači li ti to šta?

Na osnovu čega su dovedeni ostali koji su kod nas eksplodirali? Svaki igrač se dovodi na neku proporuku, jer normalno nema skauting službu.

Ja te opet pitam - je li teško sačekati bližu budućnost i onda davati konačne analize ili je bolje srrati svaki dan jedno te isto? Voljeli bi vi da Cmiljanić bude flop i samo to čekate, kako biste rekli "eee kad sam ja pričao da je on qarina". Drugo pitanje, je li teško u jednom postu sve napisati šta ti ne leži i završiti, nego baljezgati iste stvari i praviti od teme ruglo?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 15 feb 2021, 19:19

15 feb 2021, 19:15

Pa jel se twbi crtat mora? Ili pratis utakmice samo kad je derbi i europa. Fino sam ti napisao, jukic se ozlijedio nakon ribara, kad se oporavio, Fanimo i Tatar su vec bili uigrati, tako da nije trebalo mijenjati jer su njih dvojica dobro funkcionisali. Ili bi ti mozda poslao fanima na klupu da rekonvalescent jukic igra? Momak se oporavio, prosao pripreme, i igrat ce super u proljetnom dijelu.
PSPHM

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 feb 2021, 19:20

fks74 je napisao/la:
15 feb 2021, 19:11
Pa to je sva poenta ovoga, znači najjednostavnija moguća stvar. Sačekati, bude neko drugi upravu, ja ću mu prvi čestitati. Budem ja, isto tako i vozdra. Hebo kvantnu fiziku za ovo..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 feb 2021, 19:22

Pa ne znaci, ali nemojte slijepo braniti nekoga otice negdje gdje ne treba.

Sta ja imam od toga da zadovoljim svoj ego na anonimnom forumu ?

Nema ko ga nije uporedio s Tatarom i Rahmanovicem i kako su oni bili isto anonimusi. Ljudi u njegovim godinama imali minuta i golova sto ce on do 30e tesko sakupiti. Kakvo ruglo ? Ne treba biti jednoumlje..Ovo ruglo a vojvode centri provincijalci kurci palci nisu. Smijesni ste

Podrska klubu ide naravno, al ne ukazati na nesto lose nije podrska.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 feb 2021, 19:25

AlfredNobel je napisao/la:
15 feb 2021, 19:18

Evo kažem, urađen je loš prijelazni rok. Znači li ti to šta?

Na osnovu čega su dovedeni ostali koji su kod nas eksplodirali? Svaki igrač se dovodi na neku proporuku, jer normalno nema skauting službu.

Ja te opet pitam - je li teško sačekati bližu budućnost i onda davati konačne analize ili je bolje srrati svaki dan jedno te isto? Voljeli bi vi da Cmiljanić bude flop i samo to čekate, kako biste rekli "eee kad sam ja pričao da je on qarina". Drugo pitanje, je li teško u jednom postu sve napisati šta ti ne leži i završiti, nego baljezgati iste stvari i praviti od teme ruglo?

Isto ko što neki ne mogu napisati jednom to već ponavljaju svaki dan, i ti isto radiš svaki dan a to je objašnjavajući nekom da se sačeka prvenstvo i teren. Peru ti što ih citiraš, pereš ti sa jednim te istim objašnjenjem njima.

Jel tebi teško u jednom postu sve napisati šta ti ne leži i završiti u vezi tih objašnjenja? Baljezgaš iste stvari svaki dan i praviš od teme ruglo. :urnebes: :urnebes:

Vidi, meni ne smeta ni njegov a ni tvoj komentar, ne volim ulazit u rasprave sa forumašima i kvarit temu, pogotovo još ako nema veze sa temom i klubom a ovo nema. Neću više skrećat. Moro sam, halali.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 15 feb 2021, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 feb 2021, 19:26

Ja ne znam sta je tesko shvatiti.
Kritika na cmiljanics je sljedeća

1. Nigdje nije igrao u kontinuitetu vec je otjeran
2. Niko ga nije skautirao a nije ni mogao s obzirom na minute
3. I ono najvaznije :
-milanovic
-altiparmakovski
-hodzic i jos minimalno 10ak "tatara" koji su kao cmiljanic prosli kroz klub a da nista nisu uspjeli.
Od njih tolilo samo je tatar bio pogodak. Problem je što mi nade polazemo u to 1:10

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 feb 2021, 19:26

Ako je cilj "samo" osvojiti titulu, a u europi ispasti sto prije je moguce, pa i netreba pojacanja, jer ja msilim da mozemo i sa ovim sto imamo , jer smo u plus 9 bodova. Ali to nije nikakav napredak, sto se zadovoljiti i nemati neku viziju za stepenicu vise, zar nije to cilj, a ne hvatati se za glavu kad ispadnes od kluba iz latvije sa jednim golom, jer eto nisi doveo napadaca na vrijeme, mozes samo igrati po jednom krilu, eh da nam je ovaj tad bio tu i ostala sranja. Pa ulazak u npr grupe itd. vise ti donosi nego prodaja 2 najbolja igraca tima..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 15 feb 2021, 19:30

A koji to od nasih igraca koje imamo je skautiran?
PSPHM

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 15 feb 2021, 19:31

Joj kad cujem "nema veze po svijetu" 🙄 Pa bolje ne imati veze nego da su ti veze pekar i lik koji se predstavlja kao trener u Americi, a ustvari radi kao komercijalista - grande Murat Alibasic 😂😂😂😂
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 feb 2021, 19:33

15 feb 2021, 19:22
Pa ne znaci, ali nemojte slijepo braniti nekoga otice negdje gdje ne treba.

Sta ja imam od toga da zadovoljim svoj ego na anonimnom forumu ?

Nema ko ga nije uporedio s Tatarom i Rahmanovicem i kako su oni bili isto anonimusi. Ljudi u njegovim godinama imali minuta i golova sto ce on do 30e tesko sakupiti. Kakvo ruglo ? Ne treba biti jednoumlje..Ovo ruglo a vojvode centri provincijalci kurci palci nisu. Smijesni ste

Podrska klubu ide naravno, al ne ukazati na nesto lose nije podrska.
Niko ih ne brani, svi će se složiti da smo slabiji bez Rahmana i Tatara jer su bili najbolji u ligi. Isto sam mišljenja, da treba sačekati da vidimo kako će bez njih ići. Ponavljam, treba sačekati možda neko drugi iskoči, jer ima tu dobrih igrača, koji nisu do sada pružili ono što mogu. Brate dosadno svaki dan čitati, jedno te isto.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 15 feb 2021, 19:34

+9 imamo na polusezoni.
Ako dobijemo derbi idemo na +12.
Ne valja ništa.
Ok.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 feb 2021, 19:41

15 feb 2021, 19:30
A koji to od nasih igraca koje imamo je skautiran?
To je problem o kojem pricam 😎
Zoran28 je napisao/la:
15 feb 2021, 19:31
Joj kad cujem "nema veze po svijetu" 🙄 Pa bolje ne imati veze nego da su ti veze pekar i lik koji se predstavlja kao trener u Americi, a ustvari radi kao komercijalista - grande Murat Alibasic 😂😂😂😂
Ima talijana na lageru

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudo, hazarder, insimadop, johntravolta123, ovisnik, Proximic, Vanja8 i 66 gostiju.