FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako stvari stoje nema vise nikog. Za desetku se nekako ne sikiram, ali strana Jukic/Krste, hmmmmm
U novi boj ...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nema veze po svijetu.. A neko rece uhljebio Oremusa u Sarajevu...

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
To dok je lose igrao, otkako igra dobro, nema vise te priceNisamInSajder je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:45Nema veze po svijetu.. A neko rece uhljebio Oremusa u Sarajevu...![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Puno se vi sikirate oko nekih stvari za koje su odredjene osobe dobro plaćene.
Bordo bijeli za život cijeli!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nemoj se brinuti, dok dvije losije utakmice budu, opet ce se ta prica vrtiti.Aduka87 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:48To dok je lose igrao, otkako igra dobro, nema vise te priceNisamInSajder je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:45Nema veze po svijetu.. A neko rece uhljebio Oremusa u Sarajevu...![]()
![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
- Dizemo se iz pepela, malo falilo da se ugasimo rece juce MF.feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:53Najgore sto smo oznaceni neprijatelji kluba mi kojo hocemo dobro i bolje i znamo da mozemo. A brane klub oni koji nade polazu u to da ce Cmiljanic mozda kod nas proraditi..al haj. Sve kad smo probleme pravili posle je doslo na aplatu. Od Jesica i tih losih odluka smo se godinama oporavljali.
- Koliko mozes mrziti EH,pa ga porediti sa Jesicem ?
- Da li znamo ima li € za Beciraja i sl.
- Kako znas da mozemo i kako bi Ti bolje ? Pojasni molim Te.
Na kraju, ako bude fjasko i ne osvoji se Titula E.Hadzic i SS ce snositi odgovornost. Saglasnost za smjenu dat ce Nam, kao i u slucaju Husrefa.
Mozda Ti znas nesto sto mi ne znamo, ako nije tajna otvori nam oci. Hvala.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Samozdravlje je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:59- Dizemo se iz pepela, malo falilo da se ugasimo rece juce MF.feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2021, 18:53Najgore sto smo oznaceni neprijatelji kluba mi kojo hocemo dobro i bolje i znamo da mozemo. A brane klub oni koji nade polazu u to da ce Cmiljanic mozda kod nas proraditi..al haj. Sve kad smo probleme pravili posle je doslo na aplatu. Od Jesica i tih losih odluka smo se godinama oporavljali.
- Koliko mozes mrziti EH,pa ga porediti sa Jesicem ?
- Da li znamo ima li € za Beciraja i sl.
- Kako znas da mozemo i kako bi Ti bolje ? Pojasni molim Te.
Na kraju, ako bude fjasko i ne osvoji se Titula E.Hadzic i SS ce snositi odgovornost. Saglasnost za smjenu dat ce Nam, kao i u slucaju Husrefa.
Mozda Ti znas nesto sto mi ne znamo, ako nije tajna otvori nam oci. Hvala.

- JavierBosnia
- Kontakt:
Braćo možda pojačanja nema, ali od danas je naš forum jači za jednog diplomiranog ekonomistu
zivjeli svi

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- feniksptica
- Kontakt:
Popit cemo za tebe, nije da necemo. Cestitke.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:13Braćo možda pojačanja nema, ali od danas je naš forum jači za jednog diplomiranog ekonomistuzivjeli svi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
CestitamJavierBosnia je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:13Braćo možda pojačanja nema, ali od danas je naš forum jači za jednog diplomiranog ekonomistuzivjeli svi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Upravo tako. Sacekati maj i 1.7. ove godine i vidjeti gdje smo. Koliko je solventan Nam zbog korone ? Ubjedjen sam da niko vise ne rizikue od Hadzica i Marinovica. U 2 god. osvojili sve(3) Titule, ako osvojimo jos dvije, hocemo li opet ovako pisati.
Iskreno bio sam za Vukicevica, ali Hadzic se dokazao. Je li moglo bolje, mozda da nije ponisten gol u Bjelorusiji.
Ono za sto je Uprava kriva je sto nema nagovjestaja novog-TOP travnjaka. Necija Stranka zakazuje, ne stadion teren je trebao biti gotov do sada.
Imam pravo da grijesim, ja sam samo navijac FKS. Ako potonemo imat cu pravo kriviti EH. Imam pravo biti general poslije bitke.

nisam ovo procitao prije mog posta

Vojvodo-Serdaru

-
- Kontakt:
Aleksandar Kačaniklić stigao u Hajduk. Bivsi igrač Fulhama, Watforda i Burnleya... krilni napadac, 100 utakmica samo za Fulham ima. 29 godina
Ybg tako nesto smo trebali zaganjat, a stigao je kao slobodan igrac.
Zivog me zanima njegova plata u Hajduku
-
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:13Braćo možda pojačanja nema, ali od danas je naš forum jači za jednog diplomiranog ekonomistuzivjeli svi
KUPUJ KORISTI DOMACE. Zar ne gosp. dipl.cce ? CESTITAM OD SRCA

Čestitam momak !!!JavierBosnia je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:13Braćo možda pojačanja nema, ali od danas je naš forum jači za jednog diplomiranog ekonomistuzivjeli svi

Ma nije on dosao radi plate vec sto tamo nisu pasnjaci.ajdohordas je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:23Aleksandar Kačaniklić stigao u Hajduk. Bivsi igrač Fulhama, Watforda i Burnleya... krilni napadac, 100 utakmica samo za Fulham ima. 29 godina
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Reko je da ce igrati za kikiriki jer je kod njih zelena travaajdohordas je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:23Aleksandar Kačaniklić stigao u Hajduk. Bivsi igrač Fulhama, Watforda i Burnleya... krilni napadac, 100 utakmica samo za Fulham ima. 29 godina
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
ajdohordas je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:23Aleksandar Kačaniklić stigao u Hajduk. Bivsi igrač Fulhama, Watforda i Burnleya... krilni napadac, 100 utakmica samo za Fulham ima. 29 godina
Njegov dedo igrao na boljim terenima od Bijeljine,Tusnja i Koseva. Jedan je Benko (poklon).
Budi iskren da si u njegovoj situaciji bi li Ti ? Ja ne bih za duplo vise € kojih jos nemamo.
-
- Kontakt:
Bio ti sarkastican ili ne... ironican ili ne... to je cinjenica da nas dosta igraca odbija zbog travnjaka, stadiona i infrastrukture opcenito.Napapijri je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:27Ma nije on dosao radi plate vec sto tamo nisu pasnjaci.ajdohordas je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:23Aleksandar Kačaniklić stigao u Hajduk. Bivsi igrač Fulhama, Watforda i Burnleya... krilni napadac, 100 utakmica samo za Fulham ima. 29 godina
Ne treba ici iz krajnosti u krajnosti pa govoriti to za svaki transfer koji se ne realizuje, ali to je cinjenica koja nas dosta koci.
Imas i onakvih ubica kao Benko, pa boli ga qrac ako je placen, izadje izdominira u blatu i ode kuci.
Ali eto nisu svi tako, neko obraca paznju gdje ce igrati.
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, Hajdeee, hazarder, kogmagie46, leo1946, miguelramos, Rodman i 76 gostiju.