La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Munja istripovao da je Rona tokom ovog skoka 

Atletico sve blizi tituli. Kako ljudi igraju sa toliko izostanaka to je cudo jedno. Simeone je madjionicar.
Rekao bih da Real i Barca vec sad mogu bacati sve karte na LP jer od prvenstva i kupa nema nista.
Rekao bih da Real i Barca vec sad mogu bacati sve karte na LP jer od prvenstva i kupa nema nista.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nadjoh podatak da se 3. aprila igra finale Kupa kralja izmedju Bilbaoa i Sociedada koje je trebalo da se odigra prosle sezone
sansa za Bilbao da uzme superkup i 2 kupa za svega par mjeseci
sansa za Bilbao da uzme superkup i 2 kupa za svega par mjeseci

Don't believe the hype.
Da pratiš, znao bi da i Barceloni i Realu fali po 6-7 igrača konstantno otkako je počela sezona.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Cepic, izvuci se iz pakasa katalonaca i madridjana pod jedan.
Pod dva falilo ne falilo ljudi najmanje kiksaju od svih i makar na guzove neke tekme dobijaju.
Real i Barca vec imaju previse kikseva za citavu sezonu kamoli za ovo kola sto se odigralo. I usput Atletico je maznuo Barcelonu, ni sam Real ne zna kako ih je dobio al vjerujem da ce Cholovi ludjaci dobit drugi mec.

Remember, remember the 5th of November.
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Je.bo te onaj ko te nalozi da si zanimljiv pa ne moze covjek uc ni na jednu temu, a da ti na njoj vec ne se.res. Tacno da hoces past razred pa da ti mati uzme i mobitel i kompjuter.

Sta serete,neka lika

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Atletico je najjaci klub u Spaniji toliko o kvalitetu La Lige

Ma nema se tu sta pricati kad ih mi razvalimo 4:0 u Minhenu i izvedemo drugi sastav da spasavaju bod u sred Madrida. Barcu ponizimo sa 8 komada, Sevillu dobijemo doduse jedva. Ceka se Real Madrid da dodju na naplatu sve one pizdarije sa ofsajdima kartonima itd, ako budu mogli preko Atalante.
U sustini kvalitet LaLige je opao drasticno, neki novi timovi dolaze na "vlast". To ce se i pokazati ove godine u LP.
Izvinite ko " kad ih mi" dalje kakve su ovo slagalice druzeGoretzka je napisao/la: ↑15 feb 2021, 23:26Ma nema se tu sta pricati kad ih mi razvalimo 4:0 u Minhenu i izvedemo drugi sastav da spasavaju bod u sred Madrida. Barcu ponizimo sa 8 komada, Sevillu dobijemo doduse jedva. Ceka se Real Madrid da dodju na naplatu sve one pizdarije sa ofsajdima kartonima itd, ako budu mogli preko Atalante.
U sustini kvalitet LaLige je opao drasticno, neki novi timovi dolaze na "vlast". To ce se i pokazati ove godine u LP.

Moj nick ti je prezime veznjaka najboljeg tima na planeti. Valjda mozes dalje sam skopcatiDonT je napisao/la: ↑15 feb 2021, 23:29Izvinite ko " kad ih mi" dalje kakve su ovo slagalice druzeGoretzka je napisao/la: ↑15 feb 2021, 23:26Ma nema se tu sta pricati kad ih mi razvalimo 4:0 u Minhenu i izvedemo drugi sastav da spasavaju bod u sred Madrida. Barcu ponizimo sa 8 komada, Sevillu dobijemo doduse jedva. Ceka se Real Madrid da dodju na naplatu sve one pizdarije sa ofsajdima kartonima itd, ako budu mogli preko Atalante.
U sustini kvalitet LaLige je opao drasticno, neki novi timovi dolaze na "vlast". To ce se i pokazati ove godine u LP.![]()

Ne kopcam i sta je nick u svemu tomeGoretzka je napisao/la: ↑15 feb 2021, 23:33Moj nick ti je prezime veznjaka najboljeg tima na planeti. Valjda mozes dalje sam skopcatiDonT je napisao/la: ↑15 feb 2021, 23:29Izvinite ko " kad ih mi" dalje kakve su ovo slagalice druzeGoretzka je napisao/la: ↑15 feb 2021, 23:26
Ma nema se tu sta pricati kad ih mi razvalimo 4:0 u Minhenu i izvedemo drugi sastav da spasavaju bod u sred Madrida. Barcu ponizimo sa 8 komada, Sevillu dobijemo doduse jedva. Ceka se Real Madrid da dodju na naplatu sve one pizdarije sa ofsajdima kartonima itd, ako budu mogli preko Atalante.
U sustini kvalitet LaLige je opao drasticno, neki novi timovi dolaze na "vlast". To ce se i pokazati ove godine u LP.![]()
![]()

Brzo je ovaj zaboravio 0:4 u Minhenu i Ronaldovo ispod zivog zida. Kaze real jedva pobjedio atletica a ubili ih ko beba zvecku.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Protiv Seville ih izvadio promašaj El Nezira, u kupu ispali od rukometaša, evo večeras spašavali živu glavu protiv Jermenije. Sto levela dominacije (što bi rekao Klare) nema šta. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
S druge strane neko provede godinu bez sanse za trofej, dobije 8 komada u jednoj tekmi 1/4 LP, popusi u januaru vec ligu u novoj sezoni, u kupu ih nabije Sevilla i ostavi sa malim sansama i na kraju u LP nalete na PSG. Golemo.

- Shategabri
- Kontakt:
Čuj ne zna kako ih je dobio, raznijeli ih na terenu.Goretzka je napisao/la: ↑14 feb 2021, 01:16Cepic, izvuci se iz pakasa katalonaca i madridjana pod jedan.
Pod dva falilo ne falilo ljudi najmanje kiksaju od svih i makar na guzove neke tekme dobijaju.
Real i Barca vec imaju previse kikseva za citavu sezonu kamoli za ovo kola sto se odigralo. I usput Atletico je maznuo Barcelonu, ni sam Real ne zna kako ih je dobio al vjerujem da ce Cholovi ludjaci dobit drugi mec.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.