FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Chupo bolje razigrava od Tolissoa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sule se pretvorio u Boatenga sa najlosijom formom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Volio bih da ih mogu muteati i da slušam samo komunikaciju igrača na terenu. Kakva dva parmaka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mijenjaj Flick, igraj na faktor iznenadjenja i morala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gaston ugledaj se malo na Gefufnu, nek ti on bude uzor a ne Buba Koreli.
-
- Kontakt:
Stali su nakon treceg gola. Odavno nisam gledao goru utakmicu jednog igraca od Sulea veceras. Nista nije uradio kako treba. Zna odigrati dobro ali ovo veceras je -10 sto je odigrao.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Cupo je vcrs bio promasaj u prvih 11..a Sülea je suvisno komentarisati, brutalno los bio...Sarru se jos vcrs zahvaliti i zdravo
Tacno Sule danas odigrao kao neka od najgorih izdanja Demichelisa. Kako ga Flick ne izbaci mi je nejasno.
Nur der FCB
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kiks. Koliko toliko opravdan, kad se uzme u ozbir dje smo bili prije par dana...
Süle za zatvora, Alababa se popravio u drugom, Sarr pokvario.
Süle za zatvora, Alababa se popravio u drugom, Sarr pokvario.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Slabo patnja nadam se da se ne vracamo pocetku ove godine. Sule aka Ajatolah koji mu je kutrac vcrs. Alaba veze nema u veznom radu on i Tolisso ne zna se koji je gori.
Haj valjda sad u Frankfurtu i Rimu bude bolje i nadat se sa Goretzka bude u ekipi i da Muller ili Gnabry vrati do Rima
Haj valjda sad u Frankfurtu i Rimu bude bolje i nadat se sa Goretzka bude u ekipi i da Muller ili Gnabry vrati do Rima
Opet se Flick smrznuo i u maniri Kovača skoro ništa ne mijenja kad je loš rezultat.
Musiala je trebao biti starter umjesto Chupa a što se tiče Sarra mislim da je on završio svoju epizodu u Bayernu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakav fantastican mec,Arminia zasluzeno uzela bod.Süle i Hernandez kombinacija za zaborav,pored 3 Bayernova u liniju utrcava igrac u crnom i zabija za 3:1,nonsalancija sta drugo reci i neozbiljnost.Uglavnom nista strašno, bitno je da igraci zadrze volje i htijenje,da prorade Sane i Gnabry da uhvate formu jer njihovi individualni kvaliteti mogu da kompenziraju losiju defanzivu.Zanimljivo proljece pred nama.
VOLIM BAYERN
Ipak se vidi da je Sarr prosječan igrač, a bio sam optimista da će i Pavarda zamjeniti.
Napadački već jako dobro, postigli smo tri gola, ali odbrana, po standardu rupa. Primiti tri gola od Bielefeld-a na domaćem terenu je uspjeh.
Napadački već jako dobro, postigli smo tri gola, ali odbrana, po standardu rupa. Primiti tri gola od Bielefeld-a na domaćem terenu je uspjeh.
Hvala qrcu, barem necemo strahovati do kraja sezone da bi mogo ostat.Tomorrow, David Alaba will officially announce that he's leaving FC Bayern at the end of the season. Alaba's desired destination is Real Madrid. However, he's now also open to a Premier League move. Alaba has offers from Chelsea, Liverpool and Manchester City
Dobro je, ja sam zadovoljan. Iako se očekuje da ovo Bayern završava rutinski, ovakve utakmice znaju biti tricky. Igrači Armenie su se trudili i trčali i nagrađeni su za to. Malo snijeg, malo greške Sarra i Sulea, Hernandeza (upitno je da li su oni igrači za Bayerna). Ovo ostalo dobro, dobar tempo dobar ritam, želja, volja obe ekipe.
Alaba ponovo kao vezni, ništa lošiji u odnosu na Coco Tolisoa kojem je to prirodna pozicija, ne razumijem da si jedini vezni igrač u svojoj ekipi 70 minuta i ne pokazujes da si tu dominantan, nije mi to jasno. Kad se biralo između Renata Sancheza i njega, greška je bilo izabrati Coca ali eto. Chupo tanak i to je to otprilike. Sve u svemu dobra tekma
Alaba ponovo kao vezni, ništa lošiji u odnosu na Coco Tolisoa kojem je to prirodna pozicija, ne razumijem da si jedini vezni igrač u svojoj ekipi 70 minuta i ne pokazujes da si tu dominantan, nije mi to jasno. Kad se biralo između Renata Sancheza i njega, greška je bilo izabrati Coca ali eto. Chupo tanak i to je to otprilike. Sve u svemu dobra tekma

Zadnja izmjena: zona072, dana/u 15 feb 2021, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Izgleda da je tako cutam danas da je Brazzo vec zaganjo nekog engleza Arons iz Norwica kazu da je odličan igrac na toj poziciji i da bude konkurencija Pavardu, a Sarr ce vjerovatno opet u Francusku
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Chupo flop, Sarr flop, Dantas flop bez prilike, Roca flop i Costa Flop
Hasan ubode svaki deseti transfer.
Hasan ubode svaki deseti transfer.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Vidim neki test pa da probamcoelho41 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:00
Evo jedan mali test procjene, da vidimo od kojih si:
1. Ko je bolji napadač Gomez ili Lewandowski?
2. Ko je trenutno najbolje Bayernovo krilo?
3. Alaba In/Out?
4. Šta misliš o Kroosu?
5. Guardiola, Flick ili Heynckes?
6. Jel Kimmichu bolje na beku ili u sredini?

1. Lewat
2. Coman
3. Alaba In/Süle & Pavard Out
4. Kroos je inače pi.zdek ali bezveze ste ga otjerali
5. Heynckes über alles
6. Joshua je allrounder, mogo bi i na gol ak treba.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 15 feb 2021, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
5/6 položio
Dobrodošao u klub dok se HSV ne vrati

Dobrodošao u klub dok se HSV ne vrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.