Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Ne moze bez raspuštenice ni na kostobranima. Fino bgm.fino 
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Mislim da @Justinove komentare treba ubacit u udžbenike osnovnih škola, on je pravi uzor mladima.
- NerminFatic
- Kontakt:
To jeste bio plan, ali ne odmah ove sezone.DonT je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:29Ima Roma konja za vucu evo npr Majoral je doveden iz Real Madridu da izbaci starog Dzeku i to je Romin plan gospodo nikakva svadja ne postoji izmedju njega i trenera jednostavno covjek je otvorio ociTheChief je napisao/la: ↑14 feb 2021, 22:06Roma ove sezone kada Edin nije igrao ili je usao sa klupe:
- Verona 0:0 (za zelenim stolom izgubili 3:0)
- dobili Genou 3:1
- dobili Parmu 3:0
- dobili Crotone 3:1
- dobili Speziu 4:3
- dobili Veronu 3:1
- dobili Udinese 3:0
- izgubili od Juventusa 2:0
18/21 osvojenih bodova
U svakoj pobjedi dali barem 3 gola.
Nije neka steta za Romu kada ne igra. Cak suprotno.![]()
Ne kontam cemu naslovi ''preokret u Rimu, povratak Dzeke u prvih 11 u Uefa League u cetvrtak'' kad se zna da tamo bas igra napadac koji ne igra Serie A. Nije to dobra vijest jer znaci da ce Spanac ostati prvi izbor u domacoj ligi.
Info iz prve ruke onog dana kad je dosao Majoral, Dzeko je bio b opcijaNerminFatic je napisao/la: ↑17 feb 2021, 09:19To jeste bio plan, ali ne odmah ove sezone.DonT je napisao/la: ↑15 feb 2021, 19:29Ima Roma konja za vucu evo npr Majoral je doveden iz Real Madridu da izbaci starog Dzeku i to je Romin plan gospodo nikakva svadja ne postoji izmedju njega i trenera jednostavno covjek je otvorio ociTheChief je napisao/la: ↑14 feb 2021, 22:06Roma ove sezone kada Edin nije igrao ili je usao sa klupe:
- Verona 0:0 (za zelenim stolom izgubili 3:0)
- dobili Genou 3:1
- dobili Parmu 3:0
- dobili Crotone 3:1
- dobili Speziu 4:3
- dobili Veronu 3:1
- dobili Udinese 3:0
- izgubili od Juventusa 2:0
18/21 osvojenih bodova
U svakoj pobjedi dali barem 3 gola.
Nije neka steta za Romu kada ne igra. Cak suprotno.![]()
Ne kontam cemu naslovi ''preokret u Rimu, povratak Dzeke u prvih 11 u Uefa League u cetvrtak'' kad se zna da tamo bas igra napadac koji ne igra Serie A. Nije to dobra vijest jer znaci da ce Spanac ostati prvi izbor u domacoj ligi.
Sve vi znate.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
De se zapitaj gdje je tvoja i šta radi majke ti... svako ima svoj život i bira sebi kako njemu godi. Šta ste se naklatili na njega i Amru, to vam život toliko dosadan?
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Joj fora, mali, je li te pubertet još opucao? Hehe, briši nos balonjo
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Now that's just gay, dude.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
a sto tebi to toliko smeta? Je li se prepoznajes u Edinovim odlukama?
Istina je da je Edin mogao birati koju zeli... mogao je neku mladju i ljepsu a on odabrao neku sto vec ima dijete, i to od nekog Srbina..
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Moze neki link za utakmicu? Hvala.
Dijamant! 
Džeko dokazao da je veći od čitave Rome. Bravo dijamantu. Džaba ti skidaju kapitensku traku, pi.čke rimske.
Koe babo? 
Tili na aparatima 
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Google Adsense [Bot], perodeformero, Uprava i 38 gostiju.