Ne znas ni ko sam druze, mojne sratBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 feb 2021, 13:35Imaju dokazi da si bio na protestima. Imaju na klix-u slike.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Momak koji je odigrao perfektno polusezonu, skoro bez greške, i opet smo sumnjičavi u vezi njega.
Ja prvi nisam vjerovo nešto posebno u njega a mogu reći da je on jedan od najinteligentnijih i najnamazanijih naših igrača.

Ja prvi nisam vjerovo nešto posebno u njega a mogu reći da je on jedan od najinteligentnijih i najnamazanijih naših igrača.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Amaterski odrađen prelazni rok do sada , bez ikakve zezancije.
Također, mnogi ugovori ističu i nisu produženi.
Također, mnogi ugovori ističu i nisu produženi.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- JohnKeynes97
- Kontakt:
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Dakle 14 dana uoči jedne od najvažnijih utakmica u sezoni, u gostima kod glavnog konkurentna za titulu:
-Ne znamo šta je sa Kovačevićem, jel povrijeđen, jel se prodaje, nije branio zadnju prijateljsku sa Triglavom.
-Ne znamo status Miličevića, hoce li igrati, hoce li produžiti ugovor, hoce li završiti na tribinama.
-Ne znamo hoce li biti dovedena zamjena za Tatara.
-Ne znamo jel Handžić spreman.
-Ne znamo hoce li biti sređena papirologija za Cmiljanića.
-Ne znamo šta je sa Kovačevićem, jel povrijeđen, jel se prodaje, nije branio zadnju prijateljsku sa Triglavom.
-Ne znamo status Miličevića, hoce li igrati, hoce li produžiti ugovor, hoce li završiti na tribinama.
Ima jos 15 dana, valjda se mogu papiri do tada zavrsiti...PeakyBlinders je napisao/la: ↑16 feb 2021, 13:25Velkoski u špicu, ako se papiri za Cmilju ne završe.
Dobore đokeru ako imaš šta za reći imaš pp a ne pisat gluposti na javnoj platformi
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 16 feb 2021, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da si clan kluba i da si u viber grupi, znao biHistoricar je napisao/la: ↑16 feb 2021, 13:56Dakle 14 dana uoči jedne od najvažnijih utakmica u sezoni, u gostima kod glavnog konkurentna za titulu:

- feniksptica
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
NeHistoricar je napisao/la: ↑16 feb 2021, 13:56Dakle 14 dana uoči jedne od najvažnijih utakmica u sezoni, u gostima kod glavnog konkurentna za titulu:
Ne
Ne
Da, ali ne
Da
PSPHM
I forumaši bi da sve znaju.
Bgm nek napisem molbu klubu da nasem dragom :historicaru: dolazi koverta svaku noc sa svim inf da nam ne bude ovako nervozan a i ostalim koji 24/7 vrte istu cupri 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Gost ili domacin, to u derbiju apsolutno nikakvu ulogu ne igra i ti to znas i bez mene. Znamo da cemo poderati plavu ofajlu k'o siroce napolitanku. To je dovoljno.Historicar je napisao/la: ↑16 feb 2021, 13:56Dakle 14 dana uoči jedne od najvažnijih utakmica u sezoni, u gostima kod glavnog konkurentna za titulu:
Jesenas nam prica bila kako smo najjaci, imamo najsiri roster igraca i da nam niko nije ravan. Otisla nam dva (najbolja) igraca, za jednog imamo dostojnu zamjenu, za drugog cemo se skrpiti, jer ponavljam, imamo najsiri roster igraca, a ovdje se pojedinci usrali nikad losije komsinice. Don't get it

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], rimljanin90 i 26 gostiju.