FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hajde vama niko ne bi ugodio.Siniša ratnik na terenu kada se niko ne bori momak gine.Šta bi vi hocete li mozda Walkera,Rose-a ko da možemo da biramo.U svakoj pozitivi nadjete nesto da pljujete.Fuj,fuj,FUJ.
-
- Kontakt:
Don't say it.
Don't say it.
Don't say it.
Don't say it.
Don't say it.
Brkooo's brain: "Nek' ide u Siriju."
Don't say it.
Don't say it.
Don't say it.
Don't say it.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Ne valja nam Sinisa zato sto je 5 godina prva opcija na beku ajmo pogledat na jutubu ili transfermarketu imal kakvog crnca pa svrsavat i mastat o njemu jos ako ima video na jutubu kako dobro dribla dovedi ga odma
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
SudoHusika je napisao/la: ↑16 feb 2021, 13:26Don't say it.
Don't say it.
Don't say it.
Don't say it.
Don't say it.

Svi su oni obecavali i imali bljeskove neke a zavrsili su gdje jesu, u Konjicu, na klupi u Varazdinu, u 12 ekipi u Ceskoj. I Sinisa je igrao sa Partizanom ligu sampiona, bio projekat tog kluba. Blagojevic je doktor za sve nase veznjake unazad pet godina. Steta sto nije igrao u paru s Dadom.Brkooo je napisao/la: ↑16 feb 2021, 12:46Spominjes Stanica, Colica, Memiju itd, koji su za Sinisu igracine. Stanic bio u jednom periodu kalibar i za reprezentaciju, Colic bio bek koji je bio vazan kotacic u osvajanju titula, dobar inostrani transfer mu propao zbog povrede u utakmici sa Plzenom..Ritamreda je napisao/la: ↑16 feb 2021, 12:22Koji je desni bek bolji od Stevanovica u zadnjih 15 godina ? Evo vracam film, Benjo Colic ok igrao, Stana jedno vrijeme odlican, Memija pristojan, Markovic pristojan. Nista posebno niti u kontinuitetu nijedan. Koga bi ti doveo na desnog beka iz nase lige? Cipetic otisao, Corluka bio grozan prvu godinu u Zrinjskom tek sad malo proigrao. Dusan Hodzic no comment,Sinisa je za Dujakovica iz Borca Kajl Volker, Rugasevic se prizivao nista nije odigrao, mali Beganovic iz Slobode treba vani, Darijo iz Veleza slabija verzija Sinise...kad se ovo sve uzme u obzir zar nije logicnije zadrzati nekog Svog, a Sinisa je Nas.
Kad predjem 200 kilometara ne moram vidjeti tika taku , ali hocu 11 ratnika. Stevanovic je tu general.
Memija obecavao puno na samom pocetku seniorske karijere itd.
Sinisa je polovnjak poput Blagojevica i slicnih koji ne moze 2 utakmice zaredom spojiti i odigrati dobro a da ne spominjem neki duzi period da odigra dobro u kontinuitetu.
Ne znam sta se desilo sa nasim navijacima. Zbog cega smo toliko spustili kriterije da navijaci sad bukvalno svrsavaju na Sinisu i slicne igrace i to ne zbog njegovih partija na terenu nego lijepih rijeci van terena. Ne mogu da vjerujem da ljudi padaju na ovakve gluposti tipa nisam nikad isao za parama, vodio sam se emocijama, pa realno nisi ni mogao jer imas kvalitet za federalnu ligu a 5 godina si u klubu koji kao zeli titulu..
Meni Sinisa nije drag zbog lijepih rijeci, lajkova i svojih gluposti, nego jer je sasvim pristojan i dobar igrac za Zelju. Za Zelju u kojem je zadnja legla oktobarska plata Sinisa je odlican i ne znam kako je ostao.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kad vidim tog pitarskog cuku na nekadašnjim izvještajima momaka 1921.tv iz Antalije sa priprema uvijek sam FF pritiskao.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
SudoHusika je napisao/la: ↑16 feb 2021, 13:26Don't say it.
Don't say it.
Don't say it.
Don't say it.
Don't say it.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
pošto vidim da na ovome ali i na još jednom forumu preovladavaju sve stručnjaci za ekonomiju,sport ,pravo a sve vezano za klub zamolio bi vas da prvo odete do kluba (naravno i do Udruženja Manijaka) da se učlanite a onda lagano u Fan Shop kod naljubaznije uposlenice Belme i potrošite koju KM.Dovoljno je da kupite kalendar ili maskicu. Poslije toga onda možete napadati Predsjednika,Amara,igrače...sadašnju i bivše Uprave itd.
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar....
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar....
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa zar nije raja pricala da vrsi skauting bolje nego Juni CalafatSSR je napisao/la: ↑16 feb 2021, 12:07On se davnih dana trebao nogirati, frajer parazitira vec godinama, od golmana, pomocnog trenera, video analizatora do kordinatora pa skauta
jos na kraju tuži klub a tu je godinama, da ne spominjem njegovo šmekanje i mahalanje, ljigavac samo takav ali onaj školski primjer
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Sad u klubu ima opcija i da online platite artikle iz fanshopa pa poslije nekad pokupite. Ne znam da li je prije moglo, ali top stvar. Taman da se duksa kaparise pa kad bude usput po nju
- svrakino1921
- Kontakt:
Treba pustit u prodaju ulaznice-donacije ili kako se vec to zove po 5 marki za derbi
Pa napravit zaradu od 100 000 maraka na istim
E to se zove ljubav,vjernost klubu i filozofija
Naravno nasi navijaci koji su po bijelom svijetu da mogu online uplacivat
IDEMO ZELJOVCI
IDEMO ZELJOVCI
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... jko/44698/Željezničar trenirao u Centru Safet Zajko
Trening su obavili svi fudbaleri u punom intenzitetu, a Plavi će u narednim danima trenirati u Halilovićima i na Grbavici. Narednu pripremnu utakmicu naš tim igra u subotu protiv Širokog Brijega, a susret je planiran da se odigra na glavnom terenu Grbavice.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hoce li moci navijaci biti na tekmi protiv Sirokog?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
RS brate nije jos odgovorio, koliko je proslo dana, a nece prihvatiti da se puste igraci. Sve dok Borac i klubovi iz Rs ne dodju u krizu pa Vico ne odluci da vrate navijace, a do tada nas pustaju da se **** preko ekrana...
- lijevapolutka
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 14:45Treba pustit u prodaju ulaznice-donacije ili kako se vec to zove po 5 marki za derbi
IDEMO ZELJOVCI

moSa ljoŽe
Brko ne pricaj nebuloze, Stana je svasta pricao kada je zavrsio sa Zeljom, a svi to znate. Memija i Colic su igrali do kada su mogli, a nisu ni oni zlatni bili. Sinisa gine za dres. Ima godina i trudi se vise nego pola naseg tima, cak vise od mladjih.. Igrac koji je Bog zna koji put uletio ispred lika da spasi zadnju liniju, igrac koji razvaljuje u duelu koji jedva ima 175 cm... Ne mozemo mi trenutno naci boljeg beka u PL od sinise vjeurj mi. Kritikujes momka, a druga ti strana hopa bek. Sehic leti ko muha, Kosoric itd.. Lik se jedostavno trudi da ostavi dobar utisak i respekt treba mu dati radi toga.Brkooo je napisao/la: ↑16 feb 2021, 12:46Spominjes Stanica, Colica, Memiju itd, koji su za Sinisu igracine. Stanic bio u jednom periodu kalibar i za reprezentaciju, Colic bio bek koji je bio vazan kotacic u osvajanju titula, dobar inostrani transfer mu propao zbog povrede u utakmici sa Plzenom..Ritamreda je napisao/la: ↑16 feb 2021, 12:22Koji je desni bek bolji od Stevanovica u zadnjih 15 godina ? Evo vracam film, Benjo Colic ok igrao, Stana jedno vrijeme odlican, Memija pristojan, Markovic pristojan. Nista posebno niti u kontinuitetu nijedan. Koga bi ti doveo na desnog beka iz nase lige? Cipetic otisao, Corluka bio grozan prvu godinu u Zrinjskom tek sad malo proigrao. Dusan Hodzic no comment,Sinisa je za Dujakovica iz Borca Kajl Volker, Rugasevic se prizivao nista nije odigrao, mali Beganovic iz Slobode treba vani, Darijo iz Veleza slabija verzija Sinise...kad se ovo sve uzme u obzir zar nije logicnije zadrzati nekog Svog, a Sinisa je Nas.
Kad predjem 200 kilometara ne moram vidjeti tika taku , ali hocu 11 ratnika. Stevanovic je tu general.
Memija obecavao puno na samom pocetku seniorske karijere itd.
Sinisa je polovnjak poput Blagojevica i slicnih koji ne moze 2 utakmice zaredom spojiti i odigrati dobro a da ne spominjem neki duzi period da odigra dobro u kontinuitetu.
Ne znam sta se desilo sa nasim navijacima. Zbog cega smo toliko spustili kriterije da navijaci sad bukvalno svrsavaju na Sinisu i slicne igrace i to ne zbog njegovih partija na terenu nego lijepih rijeci van terena. Ne mogu da vjerujem da ljudi padaju na ovakve gluposti tipa nisam nikad isao za parama, vodio sam se emocijama, pa realno nisi ni mogao jer imas kvalitet za federalnu ligu a 5 godina si u klubu koji kao zeli titulu..

Kontam ovo je prijateljska, nije pod Savezovom šapom, zasto da ne?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Na sta je ovaj klub spao majko draga da se slavi produzenje ugovora Sinisi Stevanovicu...sta bi od giganta koji je Njukastlu nekad parirao ccc
Sa druge strane sto kaze Dejo dobro je pa i on hoce ostati u kakvoj smo situaciji,i sta je uopste sa modnim mackom jel pokrenuo bilo sta ?
Sa druge strane sto kaze Dejo dobro je pa i on hoce ostati u kakvoj smo situaciji,i sta je uopste sa modnim mackom jel pokrenuo bilo sta ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, Levin, mavi, MrkiMedo, Napaceni87 i 50 gostiju.