FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo ako je pojačanje naša liga je u teškom kur.cu i treba je ukinut. 
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Mnogo sam postovo tvoje misljenje, al ti si care previse poceo pretjerivat. Niko ne kaze da je u igrackom smislu pojacanje, a ti bi barem trebao znat kakav je ovo plus sa marketinskog aspekta
Volim tebe, više od sebe
-
Sariel1987
- Kontakt:
auu brate osim rize i ovi deru sismise, da vidimo ko ce otvorit prvi fast fud kod nas 
ova?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Aha, vidis da je objava od 06.02. Ocigledno je zapelo malo sa vizom jer pise da je 13. trebao doci u BiH
Jedan grad, jedna ljubav!
Jezik im je presmiješan, često naletim naa neku njihovu riječ koja i na bosankom ima značenje 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Mramor inace prati njihovi ligu i zna da kosooki ne vrijedi kur cu.
Kosooki ako se ne ozeni za 3 mjeseca u Tuzli onda nista od njega. Mada je izvjesnije da ce ga Zeljo na kraju sezone dovesti, vole oni tako se skrasiti.
Kosooki ako se ne ozeni za 3 mjeseca u Tuzli onda nista od njega. Mada je izvjesnije da ce ga Zeljo na kraju sezone dovesti, vole oni tako se skrasiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Treba ih preusmjeriti na fb page, tamo ganjamo zri. pa da ga prestignemo za dan
Al ovo samo pokazuje koliko je fb umro, svi na ig...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kaže neki mhmdani

prijevod: vidjet ćemo kasnije momci
Kita lihat nanti guys
prijevod: vidjet ćemo kasnije momci
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sad će nastavak sezone, sve će biti jasno jako brzo. 
0 nastupa za bilo koju reprezentativnu selekciju Indonezije (reprezentaciju koja je btw jedna od najgorih u Aziji i u svijetu), 0 nastupa od polovine 2019. u jednoj od najgorih liga Azije, najbolji klubovi iz lige im se brukaju u kontinentalnim takmičenjima protiv svake ekipe iz svake iole ozbiljne azijske države. Da je džaba skup je, a nije sigurno, razmišljamo o nekom "marketingu" u državi koja je siromašnija od naše, umjesto da popunimo i pojačamo ekipu za opstanak koji smo u glavama izgleda već osigurali, a vidjet ćemo nakon 2-3 kola već koliko smo sigurni. Možda ligu Indonezije i ne pratim (ko bi gubio vrijeme na taj jad, bilo bi jednako kao da pratim San Marino ili Andoru u Evropi), ali neka druga takmičenja u Aziji pratim i dobro znam gdje stoje.
I nema potrebe da mi neko objašnjava kako je ovo dobro za nas, vrijeme će sve pokazati, ja iznosim svoje mišljenje, kome se ne sviđa nek obiđe.
0 nastupa za bilo koju reprezentativnu selekciju Indonezije (reprezentaciju koja je btw jedna od najgorih u Aziji i u svijetu), 0 nastupa od polovine 2019. u jednoj od najgorih liga Azije, najbolji klubovi iz lige im se brukaju u kontinentalnim takmičenjima protiv svake ekipe iz svake iole ozbiljne azijske države. Da je džaba skup je, a nije sigurno, razmišljamo o nekom "marketingu" u državi koja je siromašnija od naše, umjesto da popunimo i pojačamo ekipu za opstanak koji smo u glavama izgleda već osigurali, a vidjet ćemo nakon 2-3 kola već koliko smo sigurni. Možda ligu Indonezije i ne pratim (ko bi gubio vrijeme na taj jad, bilo bi jednako kao da pratim San Marino ili Andoru u Evropi), ali neka druga takmičenja u Aziji pratim i dobro znam gdje stoje.
I nema potrebe da mi neko objašnjava kako je ovo dobro za nas, vrijeme će sve pokazati, ja iznosim svoje mišljenje, kome se ne sviđa nek obiđe.
- RollingPaper
- Kontakt:
Bolje da nisi nista kritikovao sad ces ispast najgori od sve djece.NKMramor je napisao/la: ↑16 feb 2021, 15:05Sad će nastavak sezone, sve će biti jasno jako brzo.
I nema potrebe da mi neko objašnjava kako je ovo dobro za nas, vrijeme će sve pokazati, ja iznosim svoje mišljenje, kome se ne sviđa nek obiđe.![]()
Mnoge ljubitelje nogometa u našoj zemlji iznenadila je današnja vijest o transferu indonezijskog fudbalera Anwara Miftaha Sanija u tuzlansku Slobodu.
Međutim, iza tog čudnog “posla” stoje još čudniji detalji i okolnosti u kojima je sklapan.
Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, Sloboda neće potrošiti ni marke na Sanija, jer će troškove njegovog boravka u BiH snositi agencija koja ga zastupa. I ne samo to – ista agencija će uplatiti tuzlanskom klubu iznos od oko 20.000 dolara zbog toga što je uopšte “pristao” potpisati jednogodišnji profesionalni ugovor s ovim defanzivcem.
Zbog čega se to sve radi i koji je tu interes fudbalera i agencije? Sani je zapravo pripadnik indonezijske vojske (TNI), a lišen obaveze prema odbrambenim snagama može biti ako potpiše i odradi profesionalni ugovor u inostranstvu. Nakon što se vrati u domovinu – bit će oslobođen daljnjeg služenja vojnog roka.
I ne samo to, već će mu skočiti cijena na domaćem nogometnom tržištu, kao što naraste i drugim azijskim fudbalerima koji određeno vrijeme provedu bilo gdje u Evropi.
Tužna je, pak, činjenica da će Sani teško biti upotrebljiv u Slobodi. Riječ je o donedavnom članu ekipe Persita Tangerang, koja je tek ušla u najviši rang indonezijskog fudbala. Tokom cijele dosadašnje karijere 25-godišnji nogometaš je skupio tek 12 nastupa u Prvoj ligi Indonezije.
No, očito je da to sportskog direktora Sanela Mašića, koji je uz konsultacije s predsjednikom FK Sloboda Elmirom Šećerbegovićem realizovao ovaj “transfer”, previše i ne zanima. Činjenica da tuzlanski klub još nije objavio ni slova o angažmanu Indonezijca (a tamošnji mediji jesu, uz fotografije s ambasadorom BiH Mehmedom Halilovićem) također nešto govori.
Bit će, stoga, svakako zanimljivo čuti mišljenje šefa stručnog štaba tuzlanske ekipe Gradimira Crnogorca o novom fudbaleru iz Azije, možda on zaista ima neke ideje kako bi mogao koristiti Anwara Miftaha Sanija…
Međutim, iza tog čudnog “posla” stoje još čudniji detalji i okolnosti u kojima je sklapan.
Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, Sloboda neće potrošiti ni marke na Sanija, jer će troškove njegovog boravka u BiH snositi agencija koja ga zastupa. I ne samo to – ista agencija će uplatiti tuzlanskom klubu iznos od oko 20.000 dolara zbog toga što je uopšte “pristao” potpisati jednogodišnji profesionalni ugovor s ovim defanzivcem.
Zbog čega se to sve radi i koji je tu interes fudbalera i agencije? Sani je zapravo pripadnik indonezijske vojske (TNI), a lišen obaveze prema odbrambenim snagama može biti ako potpiše i odradi profesionalni ugovor u inostranstvu. Nakon što se vrati u domovinu – bit će oslobođen daljnjeg služenja vojnog roka.
I ne samo to, već će mu skočiti cijena na domaćem nogometnom tržištu, kao što naraste i drugim azijskim fudbalerima koji određeno vrijeme provedu bilo gdje u Evropi.
Tužna je, pak, činjenica da će Sani teško biti upotrebljiv u Slobodi. Riječ je o donedavnom članu ekipe Persita Tangerang, koja je tek ušla u najviši rang indonezijskog fudbala. Tokom cijele dosadašnje karijere 25-godišnji nogometaš je skupio tek 12 nastupa u Prvoj ligi Indonezije.
No, očito je da to sportskog direktora Sanela Mašića, koji je uz konsultacije s predsjednikom FK Sloboda Elmirom Šećerbegovićem realizovao ovaj “transfer”, previše i ne zanima. Činjenica da tuzlanski klub još nije objavio ni slova o angažmanu Indonezijca (a tamošnji mediji jesu, uz fotografije s ambasadorom BiH Mehmedom Halilovićem) također nešto govori.
Bit će, stoga, svakako zanimljivo čuti mišljenje šefa stručnog štaba tuzlanske ekipe Gradimira Crnogorca o novom fudbaleru iz Azije, možda on zaista ima neke ideje kako bi mogao koristiti Anwara Miftaha Sanija…
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Jesi negativacNKMramor je napisao/la: ↑16 feb 2021, 15:05Sad će nastavak sezone, sve će biti jasno jako brzo.
I nema potrebe da mi neko objašnjava kako je ovo dobro za nas, vrijeme će sve pokazati, ja iznosim svoje mišljenje, kome se ne sviđa nek obiđe.![]()
Doveo si Islamovica koji bi trebao biti pojacanje, doveo si ovog macka u vreci koji moze a i ne mora biti dobar, nikad ne znas, ali za pocetak skrecemo paznju na nas klub, ligu, drzavu, zvanicnu stranicu, a ti najbolje znas da je marketing bitna karika sporta (kao i svega ostalog), a u tom odnosu snaga samo mozes dobiti, dugorocno gledano.
Hocemo li biti na dobitku to ne znamo, ali vrijedi pokusati i nesto novo, drugo, drugacije, zasto da ne.
Da se ima vise para i volje sigurno bi i ti bio dio tog tima i dodatno podizao marketing kluba dizajnom, ali Boze moj. Treba biti pozitivan, mozda se stane na noge pa i to dodje na red.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Evo da se citiram od jutros (a te neke stvari znam jos od ranije, kao i jos par stvari, cemu zurbaDamirT je napisao/la: ↑16 feb 2021, 15:14Mnoge ljubitelje nogometa u našoj zemlji iznenadila je današnja vijest o transferu indonezijskog fudbalera Anwara Miftaha Sanija u tuzlansku Slobodu.
Sky9 ne rekoh li ti saburaj
075 ❤
075 ❤
Ne postoji taj novac koji bi u meni probudio želju da budem dio ovog "tima" (pri tome ne mislim na klub).

Uveli smo nesto novo sto jest jest, i zvanicno moze se platiti da dodjes u Slobodu.
Vidim za ukrajinca vec vecina i zna ali bolje ne spominjite ovde.
Vidim za ukrajinca vec vecina i zna ali bolje ne spominjite ovde.
Hahahaha jesmo li to mi dobili pare za lika kojem ni marke nećemo dati? 
Posao stoljeća.
Posao stoljeća.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.