Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Rose najskuplje placen trener.
Bosz, Rose i Nagelsmann placeni 5 mil eura.
Bosz, Rose i Nagelsmann placeni 5 mil eura.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ne bih o tome više polemisao prika, biće onako kako je zapisano
.

Vom Jäger zum Gejagten
Florian Wirtz bolji od Haveretza, nisam ga detaljno pratio?
I na ponovljenom snimku se jasno vidi da je igrač Arminie spustio loptu glavom a offsajd je bio za dužinu stopala.Jedino ona dva klauna sa ES traže nešto čega nema a najjače od svega je kad Sane u padu napuca loptom igrača Arminie a ovi klauni u sav glas kako je sad ovo aut za Bayern.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Htio sam se referencirat na post o jednoj utakmici i mjerodavnosti titule koji je izbrisan. Ja mislim da tu ima smisla i da su svi prvaci CL upitni jer se igra samo jedna utakmica. Trebalo bi igrati npr. polufinala na dvije dobivene a finala na tri dobivene. S tim da se utakmica u kojoj je bilo kardinalnih pogrešaka na štetu jedne momačadi može naknadno poništiti nakon VAR analize.
A mogla bi se napravit službena VAR analiza utakmica od četvrfinala do finala za sve godine CL (postoje snimke i računalni programi za obradu slike) i napravit revizija titula, pa tako za neke godine ne bi ni imali pobjednika ako je do naslova došao na nepošten način. Greške bi trebale biti kardinalne (priznavanje neregularnog gola, penali, grubi crvendaći), neupitne (od 5 sudaca svako se slaže da je bila greška) i izravno utjecati na konačni rezultat (odlučuje pobjednika a ne samo gol razliku).
UEFA to naravno neće napravit, ali mogla bi neka neovisna udruga, a suci bi mogli biti npr. Collina, Nielsen, Webb, Merk i Proenca. Ako oni jednoglasno odluče onda bi to imalo težinu.
UEFA to naravno neće napravit, ali mogla bi neka neovisna udruga, a suci bi mogli biti npr. Collina, Nielsen, Webb, Merk i Proenca. Ako oni jednoglasno odluče onda bi to imalo težinu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Hoce li Rose uspjeti u BVB-u

Koliko sam skontao lik uglavnom forsira napadacki fudbal. Odbrana mu uglavnom steka. Sa ovakvom odbranom zute Borusije to onda nece izaci na dobro.
Mislim slicnu situaciju i sada imamo. Ne mogu Haland i kompanija nadavati golova, koliko ih odbrana moze primiti

Da sam na mjestu Rosea prvu stvar koju bih uradio je prodaja Sancha. Mislim da je on prilicno veliki remetilacki faktor u svlacionici. Jako cesto se ponasa kao uvrijedjena mlada. Za tu lovu bih pokusao dovesti igrace koje Rose zeli za svoj sistem (koji god to igraci bili).
Po meni je i Reus prilicno ispuhao. Ne donosi vise prevagu kao nekad. Ne bi bilo lose rijesiti se i njegove velike plate

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Meni nije jasna samo ta zadnja konstatacija, čovjeka koji je pokazao privrženost klubu i nije nigdje otišao u najboljim danima sada bi se sutnuo jer ima veliku platu?
Ti gori nego ovi pravi što vode klubove, kako bi šutao igrače kao da su igračke a ne ljudi
Ti gori nego ovi pravi što vode klubove, kako bi šutao igrače kao da su igračke a ne ljudi

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Moze se ocekivati Neuhaus na ljeto u Dortmundu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bitno je znati reci kad je dosta.
Hvala mu za sve, ali se meni cini da on nije vise za vrhunski fudbal. Ako sam ja u pravu, onda uzima veliku platu kojom bi mogao privuci nekoga ko ce praviti razliku na terenu.
Mozda jeste supacki (meni je i sad zao kako je bezveze otjeran Leonardo Dedeus Dede), ali nije jedan covjek veci od kluba, pa ko god on bio...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
@kralj
Meni nije jasna politika Dortmunda, sa Roseom ste uprskali ovu sezonu jer teško da će sad neko doći da izbori CL. To vrlo vjerojatno znači da će Sancho i Haaland sami tražiti odlazak, osim ako Erling nije fiksno na dvije sezone, iako ne znači da i tada neće tražit da ga pustite. Dugoročno pak to ne mora bit ni tako loše jer prvo, tražićete veći balans u momčadi, da se ne oslanjate samo na ovaj dvojac, drugo, bićete nagodinu potpuno fokusirani na bundes i treće, nećete nositi breme pretendenta za meistera već mjesto prve pratilje prepustiti leipzigu.
Loše je što će bit manje para i manje trošenja na transfere. Osobno ne vjerujem da je kod vas pozicija u veznom redu kritična i da vam treba Neuhaus (pogotovo ako se smanje prihodi), ali trebaju vam desni branič, stoperi i desnokrilac, zamjena za Sancha. Napadača i to dobrog imate u Moukokou, a nadoći će i i Tigges, samo pitanje koliko brzo.
Rose može upjeti, neće imati prevelika očekivanja (pogotovo ako ode ovaj dvojac), cilj će biti ulazak u CL i to je dobra startna pozicija da se radi u relativnom miru i bez pritiska.
Meni nije jasna politika Dortmunda, sa Roseom ste uprskali ovu sezonu jer teško da će sad neko doći da izbori CL. To vrlo vjerojatno znači da će Sancho i Haaland sami tražiti odlazak, osim ako Erling nije fiksno na dvije sezone, iako ne znači da i tada neće tražit da ga pustite. Dugoročno pak to ne mora bit ni tako loše jer prvo, tražićete veći balans u momčadi, da se ne oslanjate samo na ovaj dvojac, drugo, bićete nagodinu potpuno fokusirani na bundes i treće, nećete nositi breme pretendenta za meistera već mjesto prve pratilje prepustiti leipzigu.
Loše je što će bit manje para i manje trošenja na transfere. Osobno ne vjerujem da je kod vas pozicija u veznom redu kritična i da vam treba Neuhaus (pogotovo ako se smanje prihodi), ali trebaju vam desni branič, stoperi i desnokrilac, zamjena za Sancha. Napadača i to dobrog imate u Moukokou, a nadoći će i i Tigges, samo pitanje koliko brzo.
Rose može upjeti, neće imati prevelika očekivanja (pogotovo ako ode ovaj dvojac), cilj će biti ulazak u CL i to je dobra startna pozicija da se radi u relativnom miru i bez pritiska.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mnogo je nelogicnosti u odluci Rosea.
Dolazis u tim koji ce vjerovatno ostati bez Lige prvaka, u razvojni klub koji godinama sluzi kao poligon, ostajes na ljeto bez najboljih igraca i na raspolaganju imas manje novca nego ranijih godina.
Mazohistički potez...
Dolazis u tim koji ce vjerovatno ostati bez Lige prvaka, u razvojni klub koji godinama sluzi kao poligon, ostajes na ljeto bez najboljih igraca i na raspolaganju imas manje novca nego ranijih godina.
Mazohistički potez...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
I ako dodje neko umjesto Terzica (po meni bi ga trebalo zamijeniti), doci ce samo kao vatrogasac sa jednim ciljem: uvesti ekipu u LP.ledar je napisao/la: ↑16 feb 2021, 16:41@kralj
Ko je pustio info da je sve dogovoreno i sto se nije cekao kraj sezone, ne znam. On se vjerovatno oglasio jer nije htio ispasti nekorektan. Kao necu nigjde ici, a na kraju sezone ode. Ovako procurila info, pa i on rekao istinu - ode u Dortmund na kraju sezone.
Pojavila se informacija da ce Real na ljeto ponuditi 75 miliona + Jovic ili Diaz za Halanda. Sto po meni uopste nije losa stvar. Jovic jako dobro zna BL i tu se dokazao. Po meni bi bio pojacanje. Plus sto bi se dobilo dodatnih 75 miliona, koji se mogu uloziti u pojacanja ili plate (balans koji spominjes). Moukoko moze biti fina zamjena Jovicu. Nikako prvi spic.
Za Sancha sam vec napisao da je tempirana bomba u svlacionici i ekipi dobro ide kad se njemu igra. Problem je sto je to jako rijetko i vecinu utakmica samo dribla i gubi lopte.
Ja mislim da ce Rose ove kriticne pozicije rijesiti tako sto ce krenuti prema Salzburgu ili Gladbahu i dovesti igrace koje vec poznaje. Ako se sa njim planira na duge staze, onda je red i da mu se ispune zelje tako sto ce se dovesti igraci iz BL koje on zeliledar je napisao/la: ↑16 feb 2021, 16:41Loše je što će bit manje para i manje trošenja na transfere. Osobno ne vjerujem da je kod vas pozicija u veznom redu kritična i da vam treba Neuhaus (pogotovo ako se smanje prihodi), ali trebaju vam desni branič, stoperi i desnokrilac, zamjena za Sancha. Napadača i to dobrog imate u Moukokou, a nadoći će i i Tigges, samo pitanje koliko brzo.

@Riberi
Ne petljaj se kad odrasli pricaju.
Normalno da ce preci u najpopularniji klub u Njemackoj koji ima najbolji stadion i navijace.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:53Mnogo je nelogicnosti u odluci Rosea.
Mazohistički potez...

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kralj Jos se nisi oporavio od silnog samaranja, vodama te ko malo dijete. Neka, neucices lekciju, jos si mlad 
Bvb je prolazna stanica za svakog ambicioznog trenera, to je jasno svakom ko je pogledao bar dvije utakmice Borussije.

Bvb je prolazna stanica za svakog ambicioznog trenera, to je jasno svakom ko je pogledao bar dvije utakmice Borussije.
- Omerbavarac
- Kontakt:
RBL veceras izgleda bas slabo, bez prave sanse protiv dosta dobrog Liverpoola.
Julian mora nesto uraditi, mozda da proba sa Poulsenom.
Julian mora nesto uraditi, mozda da proba sa Poulsenom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Igra bez napadača, mora igrati očajno.
Gledaj stoperskog dvojca u Redsima, čovjek im došao prije par dana i ovi ne mogu ništa. Uz to su ovi Redsi daleko od idealne forme i opet Lajpcig ne može ništa. Rekoh ranije, ekonomski klub, prošla sezona se jednom u deset godina desi. I Schalke je igrao polufinala pa gdje su sada, s tim da ova kapitalistička ekipa postaje bundesligaški Porto.
Bruka na domaćem terenu.
Bruka na domaćem terenu.
-
- Kontakt:
Do Nagelsmanna je. Uvijek popusi od Kloppa i Pepuna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.