FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Dosta je to je to, Sule znaci definitivno najgori defanzivni igrac kojeg sam gledao u dresu Bayerna, sto se mene tice mogu sad dovesti Brena ili vratiti Demichelisa iz penzije pa nek igra umjesto ovog Hoffenheimskog kloca, kakav igrac yebote to jos nisam vidio
ali cijela zadnja linija inace izgleda ni na sta trenutno, kad primis 3 od Battlefielda vrijeme je za nogirati par igraca 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Danas Alabica saopštava da nije tražio 25 mil nego je to izvučeno iz konteksta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije tražio 25mil u doba pandemije, hakovali mu email akaunt agenta, sa kojeg su komunicirali sa Bayernovom upravom.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sarr najgore ocijenjen na utakmici, a realno je Sule bio duplo gori. Ali eto Svabo pa ne mogu njega staviti kao najgoreg.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Možda (ali samo možda) će neki sad imat malo razumijevanja zašto Flick stavlja Boatenka i Alabu na stoperske pozicije. Inače, ispada da je Flick ili glup ili da namjerno prkosi upravi i managementu. Da je glup nisam stekao dojam, mislim zapravo da je razborit i asertivan, a da ide namjerno kontra uprave to mi je još nevjerojatnije, zašto bi si kopao rupu ne samo kod vas nego i drugdje (trener sa takvom karakternom crtom nigdje nije poželjan), a osim toga koji bi mu bio krajnji cilj - smjena uprave?
Sve je okej, ali zašto Alaba i Tolisso u veznom redu sinoc? Roca je ostavio dobar dojam u Kataru, Alaba samo igrac manje kad god zaigra u vezi. Jedino ako mu ispunjava posljednju zelju prije odlaska, sumnjam da ce igdje vise zaigrati u vezi kad ode iz Bayerna.
Meni osobno je Alaba jučer bio jedan od najboljih u drugom poluvremenu. Rocu nisam nešto gledao kod vas (nije baš ni igrao) ali sam ga gledao u Espanyolu, plusevi su mu što je čvrst i ima dobru tehniku a minusi što puno petlja, sporo razmišlja i nije baš podesan za okomitu igru. Čudno mi je da ste ga uzeli jer mi se nekako ne uklapa kod vas, a nije baš ni skroz mlad da ima velik prostor za napredovanje. Jučer je objektivno mogao dobit priliku, pretpostavljam da je Flick ocijenio da ionako ima dosta nestandardnih u postavi (Sarr, Süle, Hernandez, Choupo, Tolisso) da bi još i njega ubacio.
Ovo što piše @ledar ima smisla.
Neki prosto ne vide da je Roca gori igrač od Tolisoa, a između Alabe i Tolisoa u veznom redu nema neke razlike, što znači da alaba za njih generalno majstor i da oni nikad nece uraditi u karijeri što je napravio Alaba, momka gdje god stavis odradi svoj posao, plus igra i trudi se kao da će zauvijek biti tu. Druga stvar je što je zbog situacije sa ugovor na njega negativan hype, on poslije Bayerna ide u top klub, za razliku od Tolisoa i ovog španca kojima je Bayern najveći domet, a i tu su došli ne znaju ni oni kako.
Neki prosto ne vide da je Roca gori igrač od Tolisoa, a između Alabe i Tolisoa u veznom redu nema neke razlike, što znači da alaba za njih generalno majstor i da oni nikad nece uraditi u karijeri što je napravio Alaba, momka gdje god stavis odradi svoj posao, plus igra i trudi se kao da će zauvijek biti tu. Druga stvar je što je zbog situacije sa ugovor na njega negativan hype, on poslije Bayerna ide u top klub, za razliku od Tolisoa i ovog španca kojima je Bayern najveći domet, a i tu su došli ne znaju ni oni kako.
Jao Alabe.. htio sam novi izazov, nisu pare u pitanju a sve kao cekao i nadao se da ce rijesiti sa Bayernom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro mu je islo dok nije rekao da to sto odlazi nema veze s parama, moglo se slusat.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pravi mali lažov. Ali hvala mu jer bez njega Upamecano ne bi došao 
Šupčić, al fala mu. On nikad neće zaboravit da nije bilo Bayerna ne bi bilo ni njega.
Alaba, drago mi je to što sebe cijeniš i pokazuješ da nisi luzer. Mnogi su srali po klubu dok nisu dobili šta hoće, zašto i ti to ne bi radio.
Teze mi je pao odlazak Fufinje kad su svi plakali
stvarno mi se Alaba ogadio maksimalno, ne zalim sekunde.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Meni je iskreno drago. Dobro je ovo ispalo po Bayern
Alaba duša od čovjeka nije mu stalo novca a upregao Zahavija da moli po Evropi za 25 mil i dobio zasad odbijenice na svim adresama.Ucjenivati klub koji mu je dao sve sa najvećom plaćom u klubu i to sve u jeku najveće svijetske krize je bezobrazluk bez granica.
Odluka Hainera da povuče sve ponude je pokazala da je klub iznad svega i da nikom neće ići niz dlaku.
Odluka Hainera da povuče sve ponude je pokazala da je klub iznad svega i da nikom neće ići niz dlaku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
Od danas ga zovem David Paraga
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dollarba, kako su ga nazvali navijaci u Njemackoj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.