Sta je bolan zipe, da je kod nas raspar oprema uočena na treningu, nakucali biste ovdje 10 stranica sa smajlijima. Opusti se.

Sta je bolan zipe, da je kod nas raspar oprema uočena na treningu, nakucali biste ovdje 10 stranica sa smajlijima. Opusti se.
Vrate se jer misle da su potpisom ugovora sve obavili, a ovdje nisu stekli profesionalne navike igraca, ne moze tamo vani cigare, alkolhol, nargile, kurve, brza hrana i slicno.
Ma ja, tamo vani je celibat, serijat, nutricionizam i 4 zida nakon travnjaka.Machak je napisao/la: ↑15 feb 2021, 21:54Vrate se jer misle da su potpisom ugovora sve obavili, a ovdje nisu stekli profesionalne navike igraca, ne moze tamo vani cigare, alkolhol, nargile, kurve, brza hrana i slicno.
Nevjerovatno brate. Zamisli ti u svojoj firmi gdje radis nisi dobio platu par mjeseci trazis ih i neko ti sere, pljuje te, ponizava i ismijava nakon toga. Eno Stevanovic im je king sada i zasluzio produzenje ugovora, a da je tuzio bio bi isti Veselinovic, dvije lijeve bla bla bla. Strasno koliko pogani jezici kod pojedinaca. Evo ja ih sada pozivam, imam nekih radova kuci, pa ako su voljni ovi sto pljuju Veselog i Karica da mi dodju da zavrsimo to, ali za dzaba, taman dok je ovo lijepo vrijeme. Naravno, ja cu im psovati, pljuvati ih i ismijavati. Javite se u pp zemljaci.
Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, Sloboda neće potrošiti ni marke na Sanija, jer će troškove njegovog boravka u BiH snositi agencija koja ga zastupa. I ne samo to – ista agencija će uplatiti tuzlanskom klubu iznos od oko 20.000 dolara zbog toga što je uopšte “pristao” potpisati jednogodišnji profesionalni ugovor s ovim defanzivcem.
Hahahahahaahah vraca se u formu
Ja sam mislio da samo zeljo sklapa ovakve ugovore i ima jedinu korist kod transfera.miky_hz je napisao/la: ↑16 feb 2021, 15:48Najjaci transfer PL svih vremena,došao covjek da izbjegne vojni rok jos ce platiti Slobodi![]()
![]()
![]()
Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, Sloboda neće potrošiti ni marke na Sanija, jer će troškove njegovog boravka u BiH snositi agencija koja ga zastupa. I ne samo to – ista agencija će uplatiti tuzlanskom klubu iznos od oko 20.000 dolara zbog toga što je uopšte “pristao” potpisati jednogodišnji profesionalni ugovor s ovim defanzivcem.
Hahaha sprema se da puca penal igrac, kaze samo da mi ne zastajkuje, zasta i masi. 5 minuta posle brojo o tome
Ma bolje da ne skupe. Boga pitaj kakav je teren u konjicu. Samo nam jos treba da nam se povrijedi neko od prvotimaca.
Čudi me , da amaw to nije nanjušio.Zip je napisao/la: ↑16 feb 2021, 15:57Ja sam mislio da samo zeljo sklapa ovakve ugovore i ima jedinu korist kod transfera.miky_hz je napisao/la: ↑16 feb 2021, 15:48Najjaci transfer PL svih vremena,došao covjek da izbjegne vojni rok jos ce platiti Slobodi![]()
![]()
![]()
Bravo za Slobodu
Baš se distancirala od petokrake!rodjak je napisao/la: ↑15 feb 2021, 03:24petokraka ne vrijedja nikoga ,nego su se pod petokrako svi borili protiv fashizma,a ako pricamo o specijalno nasoj (Velezovoj) petokraci (kao i Slobodina) je simbol radnicke klase ,jer je klub osnovala radnicka klasa i normalno je da stave na grb petokraku.Bliss je napisao/la: ↑14 feb 2021, 19:38Petokraka ne vrijedja nijedan narod specificno, nego sve podjednako.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 19:31Navede zelju i sarajevo kao jedine normaln sportske grbove i stavi s njima u recenicu velez s crvenom petokrakom..a ibogati zasto
Ovi sa zapada susjedi vole reci da je JNA pod petokom napala BiH,sto nije tacno,Bih je napala vojska koja se distancirala od petokrake i stavila kokarde na kape(i promjenila politiku,mada je JNA na pocetku rata nosila petokrake na kapama ali to je vec bila druga vojska koja je u dzepovima imala kokarde ali ih jos nije stavila na kape da bi zavarala protivnika ,odnosno napaceni narod BiH)).Petokraka je promovisala bratsvo i jedinstvo medju narodima ali ocito dosli nacionalisti na vlast i odbacili takvu politiku i poceli nacionalisticku.Pod petokrakom su izginuli mnogi u WW2 da bi pobjedili fashizam,imali slobodu i zivili u miru 50 godina.Niti je u socijalizmu bilo sve bajno a niti je danas.Sto je Tito u socijalizmu napravio ova danasnja vlast i sad koriosti(bolnice,stadione,puteve,aerodrome,zeljeznice,zeljeznicke i autobusne stanice ,hidrocentrale itd,a danasnja vlast je potrosila 3 puta vise para i zaduzila sviju nas a nista od ovoga gore sto sam naveo nije naporavila,Da Tito ne napravi bolnice sad se ne bi imali gdje lijeciti.Ova nova vlast sta je uradila je jedino to sto je unistila sve sto se da unistiti od perspektivnih fabrika gdje su mogli mnogi ljudi raditi ,pogledaj samo sta se uradi sa Aluminijskim,Fabrikom duhana,Zitoprometom,Sokolom i ostalim firmama gdje je pola Mostara moglo raditi.
Petokraka zivi vjecno![]()