FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ma moliti samo Boga da Cerica odcepi to sa sponzorima, a ako odcepi druga ce se prica pricati i drugi ce vjetrovi poceti puhati odmah.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Mislim da mozemo prodati izmedju 2500 - 5000 max. karata na takav nacin. Nista vise od toga, bilo ranije ovih akcija. Samo se prvu utakmicu ispratilo kako treba od marketinga i navijaca, nazalost.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 14:45Treba pustit u prodaju ulaznice-donacije ili kako se vec to zove po 5 marki za derbi
Pa napravit zaradu od 100 000 maraka na istim
E to se zove ljubav,vjernost klubu i filozofija
Naravno nasi navijaci koji su po bijelom svijetu da mogu online uplacivat
IDEMO ZELJOVCI
Stručnjak de nam vidi Alvesa da li bi dosao.Siguro imas kakvih kontakata...delinjo je napisao/la: ↑16 feb 2021, 15:29Na sta je ovaj klub spao majko draga da se slavi produzenje ugovora Sinisi Stevanovicu...sta bi od giganta koji je Njukastlu nekad parirao ccc
Sa druge strane sto kaze Dejo dobro je pa i on hoce ostati u kakvoj smo situaciji,i sta je uopste sa modnim mackom jel pokrenuo bilo sta ?
a jesu se nakotili ovi profili,Ljoze sta je ovo jarane ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Sto se tice ankete, ja sam djelimicno odabrao. Zadovoljan sam time sto nismo morali prodati nikog od bitnih igraca, mada su citavu polusezonu svi ko mrtvi uz par bljeskova. Zadovoljan sam potpisivanjem Celikovica, cini se da bi mogao odmah upasti u prvih 11.
Nisam zadovoljan tim sto i dalje ostajemo na Veselom i Muletom kao jedinim opcijama na krilima. Da su najbolji u ligi, uvijek se moze desiti povreda ili kartoni i onda se prilagodjavas bespotrebno. Nezadovoljan sam sto nismo uspjeli dovesti stopera za prvih 11 i upariti ga sa Ikicem. Aco je nas od glave do pete, al on, Sinisa i Sehic ce nas kostati bodova i ove polusezone.
Bicu zadovoljan ako se do kraja priprema uspijemo uigrati i budemo na nesto licili. Velika je steta sto otvaramo sa pitarima jer cemo otici u pogresnom pravcu kako god da se zavrsi. Ako dobijemo, mi smo prvaci svemira i onda kiks. Ako kiksamo, svi cemo razapeti igrace i tu nam je i kraj. Imamo sigurno kvalitetnu ekipu, puno bolju od one kakvom se pokusava predstaviti na forumima. Uprava je na potezu i do derbija ce se valjda i financijska situacija popraviti pa ce igraci biti raspolozeniji.
Nisam zadovoljan tim sto i dalje ostajemo na Veselom i Muletom kao jedinim opcijama na krilima. Da su najbolji u ligi, uvijek se moze desiti povreda ili kartoni i onda se prilagodjavas bespotrebno. Nezadovoljan sam sto nismo uspjeli dovesti stopera za prvih 11 i upariti ga sa Ikicem. Aco je nas od glave do pete, al on, Sinisa i Sehic ce nas kostati bodova i ove polusezone.
Bicu zadovoljan ako se do kraja priprema uspijemo uigrati i budemo na nesto licili. Velika je steta sto otvaramo sa pitarima jer cemo otici u pogresnom pravcu kako god da se zavrsi. Ako dobijemo, mi smo prvaci svemira i onda kiks. Ako kiksamo, svi cemo razapeti igrace i tu nam je i kraj. Imamo sigurno kvalitetnu ekipu, puno bolju od one kakvom se pokusava predstaviti na forumima. Uprava je na potezu i do derbija ce se valjda i financijska situacija popraviti pa ce igraci biti raspolozeniji.
Ma brate kad nam nisu dali prije nece ni sada, vidjet ces. Izvlacit ce se na foru, centar grada, masa ljudi..Harrison je napisao/la: ↑16 feb 2021, 15:22Kontam ovo je prijateljska, nije pod Savezovom šapom, zasto da ne?
- MocMahale444
Znas vec ko to pravi

Nego Sinisa nadam se da ces igrati bolje, naravno ako moze bolje od ovog sto si pokazao.
Dobro hajde ja se pomirio s 5 mjestom.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Klasa Sinisa,kazu Samdoria bacila udicu a vrhunac njegove karijere je slika sa MamicemMocMahale444 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:18Znas vec ko to pravi![]()
Nego Sinisa nadam se da ces igrati bolje, naravno ako moze bolje od ovog sto si pokazao.
Dobro hajde ja se pomirio s 5 mjestom.![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Sinisa kad povuce loptu uz aut liniju kaj tornado proleti.
Samo ako izgubi loptu tesko se vraca nazad, stigle ga godine.
Strucnjak dovedi nam AlvesaMocMahale444 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:25Sinisa kad povuce loptu uz aut liniju kaj tornado proleti.
Samo ako izgubi loptu tesko se vraca nazad, stigle ga godine.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo je @brkooo strucnjak, vi ostali ste kindercad.delinjo je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:31Strucnjak dovedi nam AlvesaMocMahale444 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:25Sinisa kad povuce loptu uz aut liniju kaj tornado proleti.
Samo ako izgubi loptu tesko se vraca nazad, stigle ga godine.![]()

Previse slusamo brkuuvoltron30 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:34Samo je @brkooo strucnjak, vi ostali ste kindercad.delinjo je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:31Strucnjak dovedi nam AlvesaMocMahale444 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:25
Sinisa kad povuce loptu uz aut liniju kaj tornado proleti.
Samo ako izgubi loptu tesko se vraca nazad, stigle ga godine.![]()
![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Sto prozivate lika, barem se trudi.
Sad sto grdi upravE vi ga na trehu. Cc
Sad sto grdi upravE vi ga na trehu. Cc

nemojte puno previse prozivati upravu poslace vam sinisu da vas loptom gadja kao da izvodi autMocMahale444 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:38Sto prozivate lika, barem se trudi.
Sad sto grdi upravE vi ga na trehu. Cc![]()

ima galaksija da se zatrese ove sedmice kad krenu vijesti , a na kraju ce biti kao svaki put tresla se gora rodio se miš
- MocMahale444
Sta Ceric veli na to sve?Robust je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:49nemojte puno previse prozivati upravu poslace vam sinisu da vas loptom gadja kao da izvodi autMocMahale444 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:38Sto prozivate lika, barem se trudi.
![]()
ima galaksija da se zatrese ove sedmice kad krenu vijesti , a na kraju ce biti kao svaki put tresla se gora rodio se miš

Vino piju nane, vino piju nane age Sarajlije.
dok on gleda nove roze sakoe ovdje mu u klubu skije kao da je krizaj postavljaju necemo od njega velikog hajra vidjetMocMahale444 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:55Sta Ceric veli na to sve?Robust je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:49nemojte puno previse prozivati upravu poslace vam sinisu da vas loptom gadja kao da izvodi autMocMahale444 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:38Sto prozivate lika, barem se trudi.
![]()
ima galaksija da se zatrese ove sedmice kad krenu vijesti , a na kraju ce biti kao svaki put tresla se gora rodio se miš![]()
bice potrosen kao prosjecan kondom nažalost
- MocMahale444
Samo se zazaj a lik priprema teren za zlatnu kopacku. 2030.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, knoa, MrkiMedo, sassari, tutankamon1905 i 48 gostiju.